Cinsel Yaşam Cinsel birliktelik sonrası erkek partnerine sarılmalı mı? Karayılan034 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Birliktelik sonrasında uyku sırasında Erkek partnerine sarılmalı mı sizce Cinsel birliktelik sonrası erkek partnerine sarılmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tabii ki kadın güvende hissetmeli 2 41 Yorumla Karayılan034 +1 yıl Kendi kendime acaba rahatsız mı ediyorum diye düşünüp duruyodum hep teşekkür 🙏🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ben mesela âşık olduğum eşimin cinsellikten sonra beni koltuğunun altına alıp sıkıca sarılmasını isterdim Yorumla Karayılan034 +1 yıl O sonda ki (dim) kötü olmuş bu kötülüğü ben yapmayayım o halde benim hatuna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşiniz mi Yorumla Karayılan034 +1 yıl Hayır değil Yorumla Karayılan034 +1 yıl Fark eder mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman daha da sarıl Yorumla Karayılan034 +1 yıl Sanki gözünde koca bir mazi canlandı senin😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kara yılan derken ne kadar gerçek Yorumla Karayılan034 +1 yıl Açığını bulduğumu zannedip goygoy yapmaya kalkarsam olacağı bu Yorumla Karayılan034 +1 yıl Hayal edebildiğince gerçek bana takılan lakap bu çok takılma kobra piton vs derken en son Karayılan diye kaldı Yorumla Karayılan034 +1 yıl Neden sordun ne ne kadar gerçek hem? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Penis ile ilgili olduğunu anladığım için Yorumla Karayılan034 +1 yıl Bu lakabı takmalarının sebebi o ama burada kullanmamın nedeni sadece lakabım olduğundan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç cm Yorumla Karayılan034 +1 yıl 19cm 6buçuk çapı 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben buradan biri ile konuştum 26 cmydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çapını da mı ölçtüb be Yorumla Karayılan034 +1 yıl Ben ölçmedim merak edip ölçen oldu o yani benlik bi durum değil o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım iyi geceler Yorumla Karayılan034 +1 yıl İlgini çekmedimi🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haram Yorumla Karayılan034 +1 yıl Onun için insana cazibeli geliyor ya zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonsuz hayatımı cehennemde geçirmek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela biraz önce mastürbasyon yaptım şu an hafif yanma var kızlık gitti mi diye kendimi yiyiyorum life bad Yorumla Karayılan034 +1 yıl Cennetin müjdesini almış gibi konuşuyorsun 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almadım ama yanmak istemediğim kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler yarriloşu KaRa AdAm Yorumla Karayılan034 +1 yıl 🤣🤣🐍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik kizim değil mi bir vibem var Yorumla Karayılan034 +1 yıl Viben iyi de kursağımizda bıraktın 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim olayım da bu hadi iyi geceler Yorumla Karayılan034 +1 yıl Gecemi skip iyi geceler diyo bide bak ya🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu ki ne yaptım Yorumla Karayılan034 +1 yıl Bide bu soruyu silmek zorunda bıraktın 🤣 bu gece yılanım seni sokabilir he dikkat et🤣🐍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan alt tarafını pembeliyim ne coşturdu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün kadeh benim için kalkıyor galiba sjsjs hadi iyi geceler Yorumla Karayılan034 +1 yıl Büyük oc sun ak gece gece valideni de yordun birey zina seni🤣🤣 Yorumla Karayılan034 +1 yıl birey ül zina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden hakaret ediyorsunuz Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet güzel bisey bu 1 1 Yorumla Karayılan034 +1 yıl Tşk🙏 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tabiki 1 1 Yorumla Karayılan034 +1 yıl Tşk🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence evet 2 3 Yorumla Karayılan034 +1 yıl teşekkür 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim :) Yorumla Karayılan034 +1 yıl Kafamda deli sorular🤯 😁 Yorumla
Ömeraltmışbir Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Evet çıplak şekilde sarılmalılar çiftler bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabii ki kadın güvende hissetmeli
Kendi kendime acaba rahatsız mı ediyorum diye düşünüp duruyodum hep teşekkür 🙏🥰
Hayır ben mesela âşık olduğum eşimin cinsellikten sonra beni koltuğunun altına alıp sıkıca sarılmasını isterdim
O sonda ki (dim) kötü olmuş bu kötülüğü ben yapmayayım o halde benim hatuna
Eşiniz mi
Hayır değil
Fark eder mi?
O zaman daha da sarıl
Sanki gözünde koca bir mazi canlandı senin😅😅
Yo
Kara yılan derken ne kadar gerçek
Açığını bulduğumu zannedip goygoy yapmaya kalkarsam olacağı bu
Hayal edebildiğince gerçek bana takılan lakap bu çok takılma kobra piton vs derken en son Karayılan diye kaldı
Neden sordun ne ne kadar gerçek hem?
Penis ile ilgili olduğunu anladığım için
Bu lakabı takmalarının sebebi o ama burada kullanmamın nedeni sadece lakabım olduğundan
Kaç cm
19cm 6buçuk çapı 😅
Ben buradan biri ile konuştum 26 cmydi
Çapını da mı ölçtüb be
Ben ölçmedim merak edip ölçen oldu o yani benlik bi durum değil o
Anladım iyi geceler
İlgini çekmedimi🤣
Haram
Onun için insana cazibeli geliyor ya zaten
Sonsuz hayatımı cehennemde geçirmek istemiyorum
Mesela biraz önce mastürbasyon yaptım şu an hafif yanma var kızlık gitti mi diye kendimi yiyiyorum life bad
Cennetin müjdesini almış gibi konuşuyorsun 🤣
Almadım ama yanmak istemediğim kesin
İyi geceler yarriloşu KaRa AdAm
🤣🤣🐍
Komik kizim değil mi bir vibem var
Viben iyi de kursağımizda bıraktın 🤣🤣
Benim olayım da bu hadi iyi geceler
Gecemi skip iyi geceler diyo bide bak ya🤣
Ne oldu ki ne yaptım
Bide bu soruyu silmek zorunda bıraktın 🤣 bu gece yılanım seni sokabilir he dikkat et🤣🐍
Lan alt tarafını pembeliyim ne coşturdu seni
Bugün kadeh benim için kalkıyor galiba sjsjs hadi iyi geceler
Büyük oc sun ak gece gece valideni de yordun birey zina seni🤣🤣
birey ül zina
Neden hakaret ediyorsunuz
Evet güzel bisey bu
Tşk🙏
Tabiki
Tşk🙏
bence evet
teşekkür 🙏
rica ederim :)