Selam millet, Fb mi yoksa sevdiğinle mi seks yapmak daha zevk verici? Ve neden?
FB
Sevdiğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben fb diyorum.
Öbür türlü hep sorgulamalar oluyor.
Yok sevseydi bunu yapmazdı, sevmiyor mu, yok ben seven adamdan bunu beklemezdim gibi saçma sapan şeyler ortaya çıkarılıyor.
Madem öyle bende bundan sonra sevgiliyle duygusal, fb ile sohbet ve seks yapmak en güzeli.
Tabii ki de sevdiğin insanla daha çok zevk alırsın arada çekim yoksa hayranlık yoksa aşk yoksa sevgi yoksa iç bir duygu yoksa tek gecelik bir ilişki ne kadar tatmin edici olabilirki evet rahatlarsın ama bu kadar gitti sadece rahatlarsın beden olarak kafada hiçbir şey değişmez önemli olan zaten boşalmak ya da orgazm olmak değil önemli olan şey aslında kafa olarak rahatlamak tutkulu tutkulu sevişmek çok ayrı bir şey yapmak için birkaç dakika boyunca yapıp ceketini alıp çıkmak gitmek ayrı bir şey yani ben olsam aşık olduğum insanla yaparım yoksa yapmam sonuçta parmaklarımla da kendimi tatmin edebiliyorum değil mi ne gerek var başka bir adama hastalık riski var ne var hiç gerek yok
sevdiğim tabi senin o fb dediğin çok afedersin kim bilir kimle beraber senden başka, ayrıca ben aşksız olanını anca karın doyurma olarak görüyorum istediğim yemeği yemeyi tercih ederim karnımı ne doyurursa onu değil, sen en sevdiğin yemek dururken sade ekmek yermisin
Cevap
12Cevap
Gönül sevdigine dokunmayinca bedenin sevmedigin insanlarla birlikte olması bir nevi o... pulluk erkek içinde kadın içinde geçerli bu durum
Kişiden kişiye değişir, kimi sevdiği ile sever kimi kaçamak sever kimi korku heyecanı sever yasak şeyler sever, çeşit çeşit insanlar işte 😂
bazen sınırsızca yaşamak için sanırım fb en uygunu olsa gerek sevgiliden çekinen tatmak istediği zevkleri diyemeyen hakkımda ne düşünür diyen kızlar çok sanırsam
Sevdiğine her zaman daha iyidir diğeri her zaman eksik kalır
Bu konuda ne zaman bir şeyler yazsam linç ediliyorum. Yazmıycam artık.
Sevdiğim kadınla elbette.
Tabiki aşk ve tutku ile yapılan çok daha haz verir
Bence sevdiğin tabikide
Fark etmez
Sevdiğim
Kaçamak en zevklisi
Kim de vana gelmez
Fyck
Aşka inanmıyorum