Kizlar mi erkekler mi? Bana sorarsaniz kizlar. Son zamanlarda özellikle
Kizlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bayanlar belli etmezler, erkekler belli ederler. istisnai durumlar hariç hemen sazan. avi'ler başlar aynı tutmayın diye. not geçeyim istedim.
Kızlar tabiki bizi yoldan çıkarıyorlar
Cevap
23Cevap
Bu kızlara neden rastlayamıyoruz peki :D İstanbuldan fuckbuddy arıyorum bir 1,5 yıldır, akıllı mantıklı ve seksi 1 kişi bulamadım.
Türk kızları için cinsellik sonuncu planda erkekler için ilk planda
Bence kadinlarda gizli kalmis aciga cikmamis cinsellik cok yuksek, bosalma sayisindan da bellidir. erkek 1 bosalirken kadin 3 de bosalir 11 de bosalir.
Kızlar erkeklerin, erkekler kızların azgın olduğunu düşünüyor. Ben hep beraber grup yapalım diyorum. Sonra da hepimiz ölelim filan.
Eğer yaptıysa ve 25'li yaşlarından yukarıdaysa kadınlar bu yönden durdurulmuyor, durmadan devam ederler
Aslında kızlar daha azgın ama bunu batırabiliyorlar, erkekler daha çok dışa vurmayı marifet zannediyor ve adın çıkmış dokuza inmez sekize misali gidiyor
Ben örnek vermek gerekirse sadece cinselliği olgun bayanlarla hayal ediyorum tabiki daha deneyimim olmadı olgunlaşma olsunda kaşıdim 28 37 arası yaş yani 😊
bunu cinsiyete mal etmek yanlış olur !
ama erkeği tetikleyen kadındır diye düşünüyorum aslında hatta dur yanlış düşünüyorum ikisi birbirni tetikler
kızlar için cinsellik olunca güzeldir ama olmasa da olur şeklindedir öyle değil mi yoksa :D hatta olmasa daha iyi olur diyelim
Düşkün olan kızlar olsa bukadar aç bir erkek topluma sahip olmazdık..
18-19 kızlar
22-30 erkekler
30-40 kadınlar
+40 erkekler
Kızlar daha istekli daha azgın. Bir kızn nefsi erkeğe göre 9 kat daha fazladır
Sence peki. Bir kadının en çok istekli dönemi hangi yaşlardadır
baskıyla yetişen bir toplumdan ne beklersiniz ki?
nefsine sözz dinletemeyenler
Son zamanlarda kızlar evet
Soru mu bu 😀
Erkekler tabi kiiii
tabiki liboşlar 😂😂😂
ah ah kızlar hiç sorma
İkiside
bence sen cinselliğe daha düşkünsün.
erkekler
Kadınlar daha abaza
Ben ya.
B şıkkı