Cinsel Yaşam Aşka mı daha çok düşkünsünüz, cinselliğe mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Önem verenlerden misiniz? Aşka mı daha çok düşkünsünüz, cinselliğe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Aşkla seks illa ki daha güzeldir ama aşk yoksa seks de yok demem. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Aşk sevgi olmadan seks eksik yarim olur. Haliyle aşkla seks bir arada olmalı diyorum. 0 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl cümleyi anlayana kadar aşkdan da cinsellikden de soğuduk efendim 😂😂 mk bu nasıl bir cümle? 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ikisininde yeri ayrı ama erkekler bu konuda cinselliğe daha düşkündür 0 0 Yorumla
Anatolion4 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ikisi de birbiriyle bağlı şeyler bence mükemmellik için 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Aski kafamda bitirdim cinsellik daha once 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cinsellik. Aşk boş iş. 0 0 Yorumla
Gökten0006 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Önce cinsellik sonra aşk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben önce aşk diyorum Yorumla Gökten0006 +1 yıl Aşkı istediğim gibi yaşadım elki ondan cinsellik dedim Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 2 side 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İkisinede 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşkla seks illa ki daha güzeldir ama aşk yoksa seks de yok demem.
Aşk sevgi olmadan seks eksik yarim olur. Haliyle aşkla seks bir arada olmalı diyorum.
cümleyi anlayana kadar aşkdan da cinsellikden de soğuduk efendim 😂😂 mk bu nasıl bir cümle?
ikisininde yeri ayrı ama erkekler bu konuda cinselliğe daha düşkündür
Ikisi de birbiriyle bağlı şeyler bence mükemmellik için
Aski kafamda bitirdim cinsellik daha once
Cinsellik beni aşık eder
Cinsellik. Aşk boş iş.
Aşk la yapılan çinselik😊
Aşka çok düşkünüm seviyorum aşık olmayı
Önce cinsellik sonra aşk
Ben önce aşk diyorum
Aşkı istediğim gibi yaşadım elki ondan cinsellik dedim
Anladım
2 side