Ya böyle şeyleri kafaya takmayın. Sizii siz olduğunuz için sevmeyen biriyle evlenilmez zaten. Herkesin bir kusuru olur. Evleneceğin kişi sizi kusurunuzla sevebilecek biri olmalı. Takılmayın böyle şeylere
Belli başlı güzellik algıladı oluşturuldu toplumda. Çekici meme ucu , çekici meme ucu rengı , yok dudak şekli , saç rengi. İnsan bunlara sahip olmadğında beğenilmeyeceğini hissediyo
Şu devirde her şey insanın eli altında. Ara haya kalktı. Erkek istediği kadınla oluyo kadın istediği erkekle oluyo. Evli olsun olmasın bu böyle. Yaş felannhepsi hikaya geliyo bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ya böyle şeyleri kafaya takmayın. Sizii siz olduğunuz için sevmeyen biriyle evlenilmez zaten. Herkesin bir kusuru olur. Evleneceğin kişi sizi kusurunuzla sevebilecek biri olmalı. Takılmayın böyle şeylere
Hayir sorun etmem. Onunda ona göre zevki var. Seninki oyle mi soruyu sorduğuna göre
Erkeklerin en çok sevdiği şeydir bu durum. Her kızda bu yok çünkü..👍
bence bunun senin düşündüğün kadar bi itici önemi yok
Benimki geniş değil ve ucu pembe
Haniii
fena
Sllama bnce
Bunlar soğuma sebebi değil
Bazı kadınlarda güzel duruyor ama bilemicem
Ne kadsr geniş mesela
ya nie soğuyalım ne güzel meme ucu
Memeden dolayı insan insandan soğurmu
geniş hoş durmuyor ya evlenmeden bakmak şart
Yok knk doya doya emer hatta😊😊😀
aynen
Yok ben ısıririm severim🥰
Memesinin büyük olması tercihim
Orasiyla evlenmeyecegime göre sorun yok
ne alaka ya?
Belli başlı güzellik algıladı oluşturuldu toplumda. Çekici meme ucu , çekici meme ucu rengı , yok dudak şekli , saç rengi. İnsan bunlara sahip olmadğında beğenilmeyeceğini hissediyo
ilişkilerin karakter ve uyum üzerinde yol aldığının anlaşıldığı yaşlarda geliyor zamanla sabır.
Şu devirde her şey insanın eli altında. Ara haya kalktı. Erkek istediği kadınla oluyo kadın istediği erkekle oluyo. Evli olsun olmasın bu böyle. Yaş felannhepsi hikaya geliyo bana
olsun daha güzel olur çok hoş duruyor ben severim
Tam tersi ya ben bayılırım neden ki?
Bilemiyoruz
Takılmaz kimse ona
Hayır soğumam
Cinsel çağrılar
Siz kafayı yemişsiniz
Kahverengi olursa güzel olmuyor
Issıırrm
Nişanlın bişeu mi dedi
Hayır
Nasıl geniş olsa