Küçük göğüslü neredeyse göğsü olmayan bir kadını sever misiniz, evlenir misiniz? Resimdeki kız gibi mesela Merak ettim çünkü genelde sosyal medyanında bir dayatması olarak kadınlar büyük kalçalı ve büyük göğüslü olmalı gibi bir algı var
Sosyal medya dayatmasından ziyade eski zamanlarda da hep dolgun kadınlar tercih edilirmiş doğurganlığı çağrıştırdığı için soruna gelecek olursak küçük göğüslü olup evli olan yüzlerce kadın var erkek sevdikten sonra göğüs büyükmüş küçükmüş hikaye bence..
Ya benim Mehmet tutkum var hani iyice küçük olmadığı sürece küçük meme Tabii ki erilliktir hani düz duvar gibi tahta gibi olmasın ama en azından doge pozisyonda kızı doge'ye getirdiğim zaman git gel yaparken arkadan memelerini avuçladığım zaman en azından avuçlarımı doldursun yani
hdkahje bir şey yapmadın dat Tanımıyorum da zaten sadece arada yorumlarda görüyorum Daha şey Vibe i alıyordum senden nasi desem böyle ful estetikli taş gibi kadın isteyen biri yani boyle şey bekledim:hayır Küçük göğüslü birini asla sevmem tarzı bir yorum beklerdim senden, şaşırdım 😅