Goguslerim o kadar küçük ki, eşimi mutlu edemem diye korkuyorum. Aşırı istekli ve arzuluyum aslında ama goguslerim aynı böyle. Sizce sorun olur mu dersiniz?
Bu arada yaşım 23. Yani bu yaştan sonra buyumez artık
eşini mutlu etmek memeye mi kaldı yani. o nasıl bir anlayış.
meme öncelikle size ve doğacak çocuğa gerekli. senin cinsel haz alman ve çocuğun süt emmesi için. esas önemli olan bu. meme büyük de olsa küçük de olsa erkek yalar.
evleneceğin adam zaten giyinikken de memelerinin küçük olduğunu görecek. evlenme kararı alıyorsa razı demektir.
bunları stres yapmayın. eğer ki sana memen küçük derlerse, sana ne o bana ve doğacak çocuğuma lazım de
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
benim hatunum olsan mesele yapmazdım, ben küçük memeleri severim.
eevet, seni sevmişsem, göğüslerin de nasılsa öyle severim. ama gerçekten küçük göğüslerden hoşlanırım ben, avucuma gelsin yter. yaşın biraz daha ilerleyince biraz daha büyürler bence, ama böylede hoş.. böyle olmalarını bir kusur olarak görmezdim, buda Allahın takdiri seni de böyle yaratmış, içinin rahat etmesi için çeşitli tedaviler yapılabilir, bazı geliştirici kremler var daha dolgunlaştırıyor bildiğim kadarıyla.. keşke benim helal hatunum olsan.
kremlerde bunlardan yapıyorlar zaten ama kimyasal da katıyorlar daha zararlı olabilir.. resimde çok belli değil elini koyduğunda avucuna hiç gelmiyor mu az da olsa?
ben haram işilkilere karşıyım. Severek evlendiğim kızın göğüslerini ancak ilk gecemizde görürüm ve nasılsa eşimin vücudu onu öylece severim kabul ederim. Küçük diye kafayı takmam, kalbini kırmam, zevk almaya bakarım. Genel olarak küçük göğüslü çıtı pıtı kızlardan hoşlanırım.. Elimi koyduğumda Avucuma geliyorsa memeleri benim için sorun yoktur.. hayat memelerden ibaret de değil. Göğüsler sevişirken zevk verir, ama asıl zevk veren ilişkidir, ilişkide zevk veriyorsan eşine gerisine takılmaz :) Ben şahsen seni severdim ve eşim olmanı isterdim :)
Benim de öyle üzülme sen hal ve hareketlerinle o kendi gözünde olan kusurunu kapatirsin merak etme. Cilveli ateşli olman yeter ayrıca o koca memeler ineklerde de var biz de inek değiliz demi ama
7
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten böyle mi senin de. Ben benim gibi yoktur sanıyordum
Aynen erkekler büyük gogüs istiyorsa bayanların bağzılarıda büyük penis istiyor o da erkeklerde yok cok takmamak lazım , sonucta meme ve penis icin evlenilmiyor
@reisofkeira ah bu kızlar alttan alınca bir dert çok sert olunca bir dert. Sizin de işiniz zor kabul ediyorum ama hiçbir zaman birine bütün kalbinle bağlanma kendini korumak ve üzülmemek adına
Bu mu derdin? 0_0 Geçtik. . . Başka bir sıkıntıniz var mı diye soruyorum? ;-) ( Eğer ki memnun olmayacaksa o adam sizinle işi olmasın bas tekmeyi s... gitsin Afedersin :@ Sipariş mi ediyoruz nan :@ kendisi brad pitt miymiş? 0_0 ) Sorun yok edenle de işin olmasın... NET. ;-)
Seni seven her turlusunu sever :) ben biraz dolgun seviyorum ama esiminkiler küçükse bile onlarla da mutlu olurum. Hepsinin yerinayri ozel ilgi gösterir saatlerce ugrasirim onlarla:) eger ilerirde olur da esin öküzun teki olursa sen kendini mutlu hissetmek için estetik olabilirsin ki bence gereksiz. Vücut yapinla göğüslerin orantilidir büyük ihtimalle ve bu da seni hoş yapar
sana aşıksa emin ol bunu sorun etmez. aşkın önünde ne durabilir. birazcık ta doğumdan sonra büyüyecekler zaten. adamın avucunu olmasa da ağzını dolduracak kadar büyüsünler yeter. ki bence o kadar büyürler yani
Banane ki yuzune onem veririm ben sabahlari uyandigimda gozlerini gorucem goguslerini degil kizlar buna takmasin eger buna onem veren erkege tutulmuslarsa da onu biraksinlar
En İyi Cevaplar