Başlıktan da anlaşılacağı üzere cinsel hastalıklardan korunmak için prezervatif kullanımı dışında nelerin yapılması gerektiğini öğrenmek istiyorum. Prezervatifin cinsel hastalıklardan %100 korumadığı bir gerçek. Malumunuz, ülkemizde birçok birey cinselliği cinsel hastalıklardan habersiz, yalnızca hamilen kalınmaması için prezervatif kullanılması gerekilen, birkaç dakikalık bir aktivite olarak görüyor. Oysaki seksüel penetrasyon ile bulaşabileceği gibi oral yol ile de bulaşabilecek birçok cinsel hastalık var. Dolayısıyla partneriniz bilinçsiz bir birey ise kendi sağlığından habersiz olma olasılığı çok yüksek.
Açıkçası ben de yeni yeni öğrenmeye başlıyorum cinsel hastalıkları. Öğrneğin, Hpv virüsünü yeni öğrendim ve en yakın zamanda doktoruma danışarak aşı olmayı planlıyorum.
Sizlere soruma gelirsem: biri ile sürekli bir birlikteliğim mevcut fakat cinsel deneyimim yok. Erkek arkadaşımın ise cinsel deneyimi var. Cinsel birlikteliğimiz başlamadan her ikimiz de nasıl cinsel hastalığımız olup olmadığını öğrenebiliriz? Bu işlemi devlet hastaneleri yapıyor mu yoksa özel hastaneye mi gitmeliyiz? Fiyatlar konusunda bilginiz var mı? Hangi aralıklar ile test olmalıyız? Ve testin nasıl gerçekleştiği hakkında deneyimleri olan var ise paylaşırsanız çok sevinirim.
Bilgilendirmelerinizi merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Açıkçası ben de yeni yeni öğrenmeye başlıyorum cinsel hastalıkları. Öğrneğin, Hpv virüsünü yeni öğrendim ve en yakın zamanda doktoruma danışarak aşı olmayı planlıyorum.
Sizlere soruma gelirsem: biri ile sürekli bir birlikteliğim mevcut fakat cinsel deneyimim yok. Erkek arkadaşımın ise cinsel deneyimi var. Cinsel birlikteliğimiz başlamadan her ikimiz de nasıl cinsel hastalığımız olup olmadığını öğrenebiliriz? Bu işlemi devlet hastaneleri yapıyor mu yoksa özel hastaneye mi gitmeliyiz? Fiyatlar konusunda bilginiz var mı? Hangi aralıklar ile test olmalıyız? Ve testin nasıl gerçekleştiği hakkında deneyimleri olan var ise paylaşırsanız çok sevinirim.
Bilgilendirmelerinizi merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer