İllaki önler ama merakım ne derecede olması? Hemen de belirtiler çıkmadığı için aylarca beklemek beni delirtir gibime geliyo
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi tanımadığın , bilmediğin biri ile korunmasız ilişkiye girmemelisin mutlaka kondom kullanmalısın. En basiti Gonore kapabilirsin yani halk dilinde belsoğukluğu. 4 gün sonra belirtileri başlar ve ihmal edip doktora gitmezsen vücudundaki spermlerin ölür ve peniste akıntıdan dolayı yaralar çıkmaya başlar. Oldukça uzun süren tedavi süreci başlar..
042 Yorumla
Soran+1 yılKorundum tamamen oralda bile
Endişeleniyorum ama yine de içimde korku var- +1 yıl
Oralda çok büyük sorun olmaz, önemli olan sperm deposuna atlamaması. Direkt olarak 12 tane iğne verir hemen, günde tek iğne. + hap.
Soran+1 yılOral harici diğerinde de korundum tamamen. Zaten kondom hasar görse sperm kondomdanda geçerdi bence? Yani korundum umarım. Hiçbişeye adapte olamıyorum 4 gündür beynimi kemiriyorum
- +1 yıl
Yok korma hiç. Kondom yırtık olsa hemen anlardın zaten.
Soran+1 yılGece gece içime ferahlık verdiğin için o kadar teşekkür ederimki. Allah ne muradın varsa versin teşekkür ederim. Ben de partner de anlardı illaki demek bişey yok kaldıki belli olurdu prezervatifte. Vicdanen kendimi zaten affetmeyeceğim ama bari hastalıklar bulaşmasın diye dua ediyorum. Belki 4 günde 100ü aşkın video internet sitesi uzmanlar profösörler dinledim yazılarını okudum. Ama yine de korkuyorum okb var bende diye şüpheleniyorum şimdide. Okb bile cinsel hastalıklardan iyidir dicem. Teşekkür ederim bu arada gerçekten
- +1 yıl
Rica ederim 👍 sakın takma kafana. Kondom ucunda toplanan sperm dışarı çıkardı zaten yani farketmemen mümkün değil. Tanımadığın iti bilmediğinle mutlaka kondom kullanmalısın , çok arkadaşım düzinelerce iğne vuruldu böyle..
- +1 yıl
* Tanımadığın kişi
Soran+1 yılPeki onlar korunmus muydu? Yoksa tamamen bodoslama mı daldılar var mı istisna? Tabi anlatılanla yapılan eylem farklıdır ama tedirginlik işte
- +1 yıl
Yok kondom kullanmamışlar. 4 - 5 gün sonra penisleri sarı akıntıyla küloda yapışmaya başladı..
Soran+1 yılAbim çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun. Kaç gündür hic bu kadar ferahlamamıştım. İnternetten okuyorum ama birebirde konuştuğum kimse olmadı kimseye de anlatamam kolaylıkla. Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim , kalbi güzel kardeşim benim. 👍👍
- +1 yıl
Eig için çok teşekkür ederim. 👍
Soran+1 yılBen de çok teşekkür ederim abi
Hiv ve diğer sıvılardan kaynaklı hastalıklara karşı daha eminim de hpv gibi deri temasıyla bulaşan hastalıklar da bulaşmazsa daha da rahatım
Sence test falan yaptırmalı mıyım? Son kez sorayım paranoyaklığa bağlamiyim yoksa psikolojik daha kötü olurum- +1 yıl
Herhangi belirti yoksa hiç gerek yok. Zaten belirti 7 gün içinde çıkar hemen. Bir kızarıklık , bir sivilcelenme , bir akıntı yoksa korkmana hiç gerek yok..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim perşembeden bugüne geldim. Bir şey olmazsa tekrar yazıcam abi.
- +1 yıl
Tabii ki ne zaman istersen yazabilirsin bana. 👍. Korkma bu kadar. Ama bundan sonra da mutlaka kondom kullan. Tanımadığın kıza da asla oral yapma..
Soran+1 yılBen yapmadım oral o bana yaptı prezervatifle
Bi de anal olduişte
Soran+1 yılO da korunmalı
- +1 yıl
Yok bazı kötü şeyler oluyor. Başkası ile cinsellik yaşayıp , yıkanmayıp aynı gün ya da ertesi gün gelip kendine oral yaptıran kızlar da çok var..
Soran+1 yılBu benlik değil galiba bu konuda rahatlamalıyım herhalde
Hadi 1 haftaya az kaldı. Ya bide bi soruda gördüm birinin testisinde sivceler çıkmış 2. haftada. o da oralda korunmuş o sebeple tedirginliğim var ama neyse ya artık başıma gelmez inşallah- +1 yıl
Yok. Allah korusun öyle bir sivilce değil yüzlerce çıkar ve sivilceye benzer ama sivilce değildir. Kızarır ve batma hissi vardır kaşınır ve akar yara gibi. Yok korkma için rahat olsun. Önlemini azami alırsın bundan sonra zaten.
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağ olun
- +1 yıl
Rica ederim 👍👍 korkacak bişey yok. Korkma..
Soran+1 yılSağlamım ben psikolojim yüksek tavan iyiyim ben :D süperim
Soran+1 yılAbi merhaba bir sorum olacak akıl danışmam lazım
Uzun süre boşalmadığım için tüm gün kasıklarımda ağrı olmuştu. Tuvaletimi de tutmuştum, akşamında idrarda yanma oldu ve idrardan sonra hafif akıntı gözlemledim spermin sulusu. Ardından deneme amaçlı kendimi boşalttığımda aşırı yanma oldu o an. Sonrasında geçti. Sonraki günde bazen hafif sızlanma oldu ertesi gün. Normal midir bu durum? Korunmalı cinsel ilişki yaşamıştım ondan olmamıştır umarım. Şimdi iyiyim ama kafayı taktım cumadan bugüne- +1 yıl
Yok yok korkacak bişey yok. Sperm deposu full dolunca vücut fazlayı kendiliğinden atar öyle. Genelde büyük tuvaletini yaparken atar. Damla damla sızma şeklinde. Fazlayı çıkartır depodan. Genç adamsın ne yesen içsen oraya gidiyordur yarıyordur yani 👍😂. O yüzden çok dolu gezme sakın , baktın düştü avucuna ve çok istiyor kız, mahrum etme onu o zevkten. Yoksa kimse, o zaman yapacak bişey yok mastürbasyon yani. Senin yaşında biri için haftada 2 - 3 iyidir yani. Yanma olması normal, birazda üşütmüşsün soğukta galiba, ayakları üşütme sakın, o zaman çok yanma olur işte..
Soran+1 yılBi hafta bi kere üşüttüm birkac gün sonr da şöyle
Sonrasında da ereksiyon yaşadım şehvetlendim ama boşalmadım. Akşamında da yandı. Yanar yanmaz mastürbasyon yapımca daha da yandı. Valla abi senle paylaştım 4 gündür içim içimi yiyordu Allah razı olsun çok sağ ol- +1 yıl
Boşalmazsan müthiş ağrı yapar kasıklarında ve testislerinde, aklında olsun bu. Yanmayı ise ayaklarını üşüttüğünde ve çok asitli şeyler içtiğinde , aşırı kahve içtiğinde yapar. Birde asla çişini tutma çok tehlikeli prostatın için. Hatta asla utanma kimseden mümkünse kızlar gibi klozete oturarak yap çişini. Çiş torbandaki tüm çişi boşaltırsın o şekilde, prostat büyümesi olmaz asla.
Soran+1 yılÇok sağol abi be. Artık testislerime dokuna dokuna krem süre süre orası da hassaslaştı kafayı yiyecektim. Normalde böyle pimpirikli değilim de malum yani genital bölge. Kasık da çok hafif ağrıyor muhtemelen krem ve dokunma kaynaklıdır inş
- +1 yıl
Yok. Takma kafana. Depo boşalacak ve teķrar dolacak. Boşalmazsa ağrı yapar , sinir stress yapar erkekte. Acı pul biber , Çikolata fındık fıstık yiyorsun bi genç olarak, doğal olarak hepsi yarıyor oraya işte, depoyu dolduruyor yani..
Soran+1 yılAbi çok sağol valla sayende rahatım Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim güzel kalpli kardeşim. 👍 istediğin zaman yazabilirsin - sorabilirsin..
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim artık iyiyim herkes ilişki yaşıyor ben üstelik korundum tamam %100 etken değil ama hayatımı allak bullak da edemem sürekli düşünüp. Düşünürsem daha kötü olurum kaldı ki abi tecrübenle takma diyorsan tamamen haklısın. Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 👍. Evlenene kadar full yaşa, ardına bilw bakma tam gaz yani. Evlenince de ohh iyi ki yaşamışım dersin , çünkü o zaman evin ağır yükü üzerine çökecek. Yani ev ve iş arası mekik dokuyacaksın, faturalar, geçim işte yani 😂👍
Soran+1 yılAhahah abi o günleri de sağ sağlim görelim de valla kazasız belasız olsun güzel ya gorcez inşallah en güzelinden :D
- +1 yıl
Sana bir tüyo. Gençliğinde yaşayamayan adamın gözü kayar dışarıya evlendikten sonra. Adam bişey yaşamamış çünkü. Evlenmiş , parasını kazanıyor, arabasıda altında. Zaten o zaman hatunlarda rahat bırakmıyor adamı tipide düzgünse şayet..
Soran+1 yılAnladım abi gençlik gelmez vitesi birden ikiye at diyorsun çaktım köfteyo😅
- +1 yıl
Hatta üçe at. 😂👍
Soran+1 yılAhahahah sağol abi bundan sonra benden iyisi yok düşünmüyorum hicbir cinsel hastalığı fişek gibiyim 😂😂😂
- +1 yıl
Ama çalışmayı kazanmayı da ihmal etme sakın. Hem kazanç olacak, onun yanında da öbürleri de olacak ama çok dikkatli tabii kondomla daima. 👍
Soran+1 yılO olmazsa diğerleri yok zaten ya akan çeşme gibi olur. Kovayı doldurmak gerek 😂
- +1 yıl
👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaya önlediği kesin Hiv gibi hastalıklardan koruyor hiv de çok tehlikeli aids e bile çevirebilir ömrün boyunca ilaçlarla yaşamak zorunda kalırsın ki ilaçlar o kadar önemli ki saatini bile kaçırmamalısın doktor kontrolünden falan geçmek zorunda kalırsın sağlık önemli pişman olmayın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKan tahlili yapıp öğrenebilirsin bir şey olup olmadığını tahmin etmek zor
Soran+1 yılOralda bile hiç temas olmadı. Kondom yırtık olsa zaten meni geçerdi diye düşünüyorum. Testte de 3 6 ay sonra yaparsak sonuç alıyormuşuz. 3. de %95 tam emin olmak için 6. ay :/
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne