Seks öncesinde ve esnasında beklentileriniz nelerdir?Seks öncesinde ve esnasında beklentileriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl-temiz, bakımlı ve kılsız olsun
-itaatkar olsun (dominant olmasında ne olursa olsun seven alınmasın ama domine edilmeye ilgim yok sertliğim ini verir)
-uymayacağım fantezileri hayal bile etmesin içinde böyle istek varsa bana direkt söylesin hemen ayrılalım gitsin o kendine uygun birini bulsun bende kendime vaktimi harcamasın (2 mizden başkasını her hangi bir şekilde içeren her hangi bir fantezi adlı sapkınlık ve midesizlik veya femdom gibi doğal olmayan ve beni sinir etmekten veya kadından soğutmaktan başka hiç bir işe yaramayacak şeyler (pislik içeren olaylara girmiyorum bile zaten)
-her haltı benden beklemesin, kendini bir halt sanmasın, ben onun canlı dildosu değilim ya da şahsi jigolosu kendi orgazmının sorumluluğunu alsın tamam tatmin etmek uçurmak filan bende isterim ama bu benim için bir zevk ise eğer bu benim sorumluluğuma dönüşürse o işten zerre zevk alamam (bir benzerinin animasyon bölümünden vazgeçtiğimde yaşamıştım resim yapmayı her ne kadar çok sevsem de bunun işim haline gelmesini istemedim kendi isteğimle kendim için yaptığımda dünya da en çok sevdiğim şey işim olmaya benden beklenmeye başladığında ilgimi kaybetmeye başladığımı fark ettim)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Temizlik, bakım, oral, fanteziler ve aktif olunması
00 YorumlaAnlayış hijyen romantizm
21 Yorumla
+1 yılTemiz olsun baska bişey istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNazik davransın
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSert iyi değil