Türk kızlarından cinsel ilişkide beklentileriniz nelerdir?
Sunlardan memnunuz fakat sunlari istemiyoruz dedikleriniz neler?
Sunlardan memnunuz fakat sunlari istemiyoruz dedikleriniz neler?
1-10 dakikadan fazla sevişince ooofff yeter boşalmıycan mı demeleri
2-hadi bairaz yala deyip ağzına dayadığımda acaba benden başka fülüt çalan kadın var mı bu hayatta demeleri...
3-sadece altta yatıp hiç bir sexe katılmamaları...
4-hadi pozisyon değiştirelim dediğimde oflayıp poflamaları
5-ikinciyi hayatta yaptırmamaları
6-ben erekkelerde olduğunu bilirdim ama orgazm olduktan sonra bir daha penisin girişine izin vermemeleri
7-evlendikten sonra vücuduna gerekli özeni göstermemeleri
8-vajinal bölgede kıl bulunması
9-fantaziye açık olmamaları (banyoda mutfakta çmaşır mak.üstü bulaşık mak. üstü hatta yemek masası üstü araba. aklıma nerede gelirse sevişirim)
10.kendilerine gıdıklanıyorum bahanesiyle oral yaptırmaması
BAZEN BİR SANDALYE İLE SEVİŞTİĞİMİ DÜŞÜNÜR OLDUM ARTIK... sorun bende olmalı dimi?
Kadınlar sadece normal hayatlarında değil, seks esnasında da her daim partnerleriyle iletişim halinde olmayı isterler. Çoğu kadın sevişme esnasında konuşmaktan hoşlanır. Hayır, tabii ki bugün öğle yemeğinde ne yediği hakkında değil! Seks arzusunu kışkırtıcı diyaloglardan bahsediyorum.yatakta kendilerini tatmin edebilen erkek istiyor. Kadın vücudunu tanıyan, kadın bedeninin zevk noktalarına hakim olan erkek isterler.
Cevap
21Cevap
Yabancı kızlarla hiç birlikte olmadım. Ancak Türk kızlarının genel olarak erkeği kontrol altında tutmak gibi huyları var sevişme esnasında. Örneğin kendilerine oral sex yapılacağında bir tedirginlikleri oluyor, bu da tamamen acaba tiksinir mi kötü kokarmı kaygısından. Bırakın yalayalım o anın tadını neden bozuyorsunuz :)
Versin yeter abi. Valla öyle çok bişey istemiyoz. Cinsel ilişkide Türk kızlarından beklediğim tek bir şey olabilir. Sizi o kadar zorlamaya gerek yok hemen trip yapıp kısa devreyle bozuluyonuz siz. Fabrika ayarlarınız size ne diyosa onu yapın yeter. Akrobat olmayın istemez. Aman aman
Seviştikten sonra, "dışarı çıkar mısın üzerimi giyinicem" demeyin :)
aslında beklentı demek doğru olmaz ote yandan sevgılımı one night stand durumu mu onu konuşmak lazım.
zaten one night stand durumunda beklentin olmaz; olur ve biter...
Oral sekste daha iyi olmalı, ve pozisyon konusunda tereddutte kalmamalılar.
memelerinin tapusunu üzerime yapsın:) temiz olsun, sevsin yeter daha ne isteyeceğiz. karşılıklı bir şey bu!
beklenti mi ıı kızdan bişi beklemem. neticede bende ne kadar cevher varsa karşı taraftan da o derece bir performans beklerim. karşı tarafa pek sorumluluk yüklemem yani.
ölü taklidi yapmasınlar yeter ... katılımcı olsunlar ...
kendini türk kızı olarak tanımlamasınlar mesela. kadın her yerde kadındır
Asagilama amacli kullanilmamasi gereken bir tabir zaten kaliplastirmayalim lutfen o amacla kullanmadigimi belirteyim
RAHAT OLSUN SESLİ OLSUN AKTİF OLSUN ATEŞLİ OLSUN YADAA KISACAA YAZAYIM TABULARINI YIKSIN YETER
kadın bana kadın ruhunu taşıdığını yansıttsın gerisinin önemi yok, bir de temiz olsun be güzelim.
tüm pozisyona açık ve esnek olmasını ve bakımlı olmasını her anlamda:)büyük sevmelerini:)
tokalaşmadığım hiç bir hatuna bunu pek söylemedm şimdiye kadar.. iki istisna kideyi bozmaz
gezgineşek arkadaşımın
1 3 4 5 6 maddelerine ısrarla katılıyorum
Bence sexte türk kızları çok kötü boyadan cinsel fantazilerine zaman ayıramıyolar (:
doggy pozisyonunda beli icerde tutsun yeter onu başarsın en azından .D
Beklenti derken? Biraz daha açabilir miyiz?
şöyle olsa daha iyi olur dedigin herhangi bir sey
Valla yok yani sonuç olarak hepsi birbirinden farklı, Yabancı kadınlarda da çok kötüsü var Türk kızlarında da var çok iyisi. Birde her şey herkese yakışmıyor, seks konusunda bile bu böyle bence. Hatundan hatuna değişiyor. Ama şu var ne olur seks yaparken ölü gibi beklemeyin bir hatun tanımıştım öyle kendi mi öyle ile seks yaparmış gibi hissettim. Zaten bir daha da görmedim :D
Her ırka özel tarife mi varmış ?
Bu ara otekilestirmek moda, o bakimdan
bir şeyden anladıkları yok .d
her zaman çok iyi oral yapan birini isterler.. :)
bulana kadar aramaya devam :)
:)
tabikii
hiç bişe bir halttan anladıklarına inanmıyorum
kendini kasması kurallarının olması
yaşamadık daha kki
Kıyamam sana yaşayacaksın elbet bir gün sabret tatlım :)
önce beyni çalışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar