Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide beklentiniz nedir? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 O an gelince ne istersin? Yumuşak dokunuşlarla Sert ve derinden Ritmik olarak yavaştan serte doğru Yaşamadığım için bilmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cinsel ilişkide beklentiniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Doyuma ulaşmak 1 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Ama yöntemi de önemli Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiç yaşanmamasını 0 7 Yorumla CengizBirser +1 yıl 28 e kadar hiç mi? Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Hatta 82 ye kadar hiç yaşanmamasını Yorumla CengizBirser +1 yıl Neden ki Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Cinsellik bana göre bir şey değil Yorumla CengizBirser +1 yıl Büyük zevkten mahrum kaldığının farkında değilsin Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Zevk vermiyor Yorumla CengizBirser +1 yıl Bir şey diyemem sonuçta beden senin hazlar senin olmuyor diyorsan olmuyordur 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doyuma ulaşmak
Ama yöntemi de önemli
Hiç yaşanmamasını
28 e kadar hiç mi?
Hatta 82 ye kadar hiç yaşanmamasını
Neden ki
Cinsellik bana göre bir şey değil
Büyük zevkten mahrum kaldığının farkında değilsin
Zevk vermiyor