22 yaşındayım, iyi giden bir ilişkim var. Sevgilimin benden önce baya günlük ilişkileri vs olmuş ama benim tüm ilklerim onunla oldu ve oluyor. Bugün normal konuşurken “bana da hala bakire kalmış kızlar var gibi geliyor” dedi sanki bunu yüce bi şey görüyormuş gibi… İlişkiye girmeden önce de “bu normal bi şey herkes sevgilisiyle ilişki yaşamak ister” diyordu. Kendimi kötü hissettim. Daha üni oluyor yani karakteri oturmuş değil, erkekler yattığı kızla evlilik düşünürler mi yoksa sevgilisi gözlerinde basitleşir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam çok geri kafalı adamın tek derdi şu fazla fazla kişiyle birlikte olup arkadaş ortamında bak işte ben buna oldum bununla oldum diye övünmek şu kadar bekaret bozdum diye öğrenmek yani aşk kötü bir şey ya gerçekten kötü bir şey insan aşık olduğu kişinin karakterini keşke seçebilse adam çok geri kafalı gibi duruyor çok aşırı hemde Allah yardım etsin bu seni de kullanır atar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sırf iliski yasadin diye ona tahamule. tme eger ki sana saygısizlik yapiyorsa bitir cunku artık sen onunla cinsellik yasadin diye asla birakmazsin diye triplere girer o. Benim de hic sevgilim olmadi ve bazi erkekler asıri israrci bundan dolayı bazilari gercekten cok pislik bir kızin ilk iliskisini onlarlanyasamasini hicbir seye degismezler bir nevi ego tatmini tabi ben yuz vermiyorum yediremiyorlar deliriyorlad o ayrı once boyle derler zaten ben yobaz degilim istedigini giy istedigini yap sonea degisirler
318 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yapardın
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz ne demekne yapardim
- +1 yıl
Mesela bu soru soran kişi gibi yapar mıydın saçmalığı diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz ben yapmadım en başta tanışma aşamasında oylelerini farkettim ve bitirdim flort bile etmedim
- +1 yıl
Hmm en güzelini yapmışsın iyi niyetli kişi sayisi az artık kız da erkek te peki ayıptır söylemesi yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz 23
- +1 yıl
Geç kalma
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz neye
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz senin jafa bozuk heralde doktora git tedavi ol
- +1 yıl
Ahaah tanımadığın kişi hakkında niye ileri geri konuşuyorsun hakaret etmeyi çok mu seviyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz aksine hiç hakaret etmem de sen hakkettin
- +1 yıl
Ben naptım
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz abuk sabuk konusuyorsun sanane hem benim hayatimdan
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz kimin ne oldugu belli ozelden yazdin kac kez cevap vermedim burdan atip tutma
- +1 yıl
Sus ya
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz sen sus asil yorukumum altina yorum yapma bir daha
- +1 yıl
Sus.
Cevap sahibi+1 yıl@1adam1sensiz tedavi ol
O tarz birinin karakteri oturmamış olur. Ve biraz geri kafalı sanırım. Pek ciddi düşüneceğini sanmıyorum. Ama zaman gösterir, gerçekten seviyorsa bir yol katetmek ister.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun adam seninle resmen gönül eğlendirmiş yani başka kızları da Kandırabilirim demek istemiş sen anlamamışsın o seni asla sevmeyecek gönlünü eğlendirdikten sonra senden ayrılacaktır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Kendi agzinla diyorsun benden önce ilişkileri olmus diye. Büyük ihtimalle seninde tadini aldi birkaç daha ilişkiye girer sonrasında da hayatindan çıkar gider. Ciddi düşünür mu diyorsun umarım düşünür. Ama cokta hayale kapılıp da kendinide cok üzme derim
00 YorumlaYa niye düşünmeyelim sizi bu düşüncelere iten seyleri çok merak ediyorum gerçekten sevmişim guvenmisim koynuma almışım sevgilim bana guvenmis teslim bırakmış kendini bundan güzel birsey mi var ya bunun neresi kötü anlamıyorum evlenirim de kalbimin en güzel yerine de koyarım bssimin üzerinde de taşırım mutlu olsun diye gözünün de içine bakarim
00 YorumlaBu cümleyi kuran erkek bakire kızla evlenmek istiyor demektir. Geçmiş olsun..
00 YorumlaBenimde ilişkimde oldu ama o kadar ileri gitmedim. Yeri gelirse ayrılırsak pişman olup üzülmesin diye. Tabii ki onun davranışı yanlış kendisi ak süt emmiş insan değil sana boş laf yapmasın bence.
00 Yorumla
+1 yılneden düşünmeyeyim tabiki düşünürüm zihin yapısı düşüncesi hayata bakışı gibi etkenler de benim için aynı doğrultuda ve bana uyuyorsa tabiki de düşünürüm
00 YorumlaCiddi dediğim ilişkide evet düşünmüştüm ama aldatıldım. Onun haricinde diğer türlü ilişkilerimde ciddi düşünmedim onlar da öyle düşünmedi.
00 YorumlaSirada ki gelene kadar senindir
Doyurdugun surece senindir
Ne zamanki ac kaldi
Baskasini buldu doyuracak
O zaman senin degildir00 Yorumla
+1 yılYattığı kızı keşfetmiştir. Onu yaşamıştır ve bitmiştir. Başkasını merak eder ve onunla evlenmek ister.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Ciddi düşünen bir erkek sevgilisıne zarar getirmez onu incitmez kıyamaz ama şimdi nerdeeee gercek sevgi nedir bilen yok kusurabakma
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa tabikide dusunur ama sevgisi yapmaciksa dusunmez kullanir atar
00 YorumlaKesinlikle basitleşir. Erkek seviyorsa sabretmeyi bilir. Kullandırma kendini..
00 Yorumla
+1 yılOyle dediğine göre senide o kızlara benzetmiş sende arada gideceksin 🤦🏿♂️
00 Yorumlabu seni de bırakır eminim hayatının yanlışını çok yanlış kişiyle yapmışın
00 Yorumla
+1 yılYapma işte ya nerden buluyorsunuz böylelerini adamın niyeti belli kaç kişiyle olmuş sende bile bile olmuşsun onla ayrılsa ne olcak?
00 Yorumla
+1 yılErkekler S. iktikleri Kızlarla Evlenmezler
Her Yalanı S. ikene Kadar Söylerler
Zaten S. iktikten Sonra da Bi Önemin Kalmaz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılKullan yaa. Ne bela alacak basina
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek?
- +1 yıl
Valla zevkine bakar gider
Gizli Üye(25-29)+1 yılYattık ve evlendik çünkü birbirimizi çok seviyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğa anlatacağı bi kızlık alma da çıktı işte
00 Yorumla
+1 yılBasitlesir
10 Yorumla
+1 yılİlkini onunla mı yaptın