Arkadan ilişkiye girdiğiniz biriyle ciddi düşünürmüsünüz?

Sorudada bahsettiğim gibi böyle biriyle ciddi düşünürmüsünüz ailelerimizle tanışmıştık öpüşüyorduk normalde ama dayanamayıp ileri gittik zaten onu çok seviyorum ve arzuluyorum yaptığım şeyin kötü günah olduğunu bildiğim halde engel olamadım kendime öpüşürken birden ilerledik sadece altımızı çıkarıp elleşip sürtünmeye başladık arkadan istermisin diye sordu ve bende hem onu arzuladığım için hemde merak ettiğim için olur da diyemedim olmazda diyemedim sadece yanlış yapıyoruz diyebildim oda birşey olmaz daha önce böyle birşey yaşadınmı dedi bende hayır dedim gerçekten de ilk defa onunla böyle birşey yaptım biraz zorladı sonra birden gücünü verince birazı girdi zaten ben bağırmaya başladım iki kez gitti geldi daha boşalmadan çıktı hemen toparlandı üstümüzü başımızı düzelttik sonra sarıldı bana bende mesaj attım ayrıldıktan sonra eğer gözünde değerim konumum değişmişse beni bacım gibi görüyorsan birdaha görüşmiyelim yazdım oda saçmalama çıkar bunu aklından sen benim için değerlisin yok öyle birşey yazdı bende olsun utanıyorum ben engel olamadım kendime yazdım utanılcak birşey yok hayatım düşünme yazdı sizce düşündüğü gibimidir yoksa takılıp bırakırmı beni?
Arkadan ilişkiye girdiğiniz biriyle ciddi düşünürmüsünüz?