Kibar ve nahif bir partnerin yatakta bir ejderhaya dönüşmesi seni korkutur mu?

Hayır neden korkutsun ki.. Bence herkesin zaten günlük hayatta kullandığı maskeler var.. Belirli bir tavrın arkasına saklanıyoruz.. Yataksa çok başka bir alan kesinlikle.. İnsanların mevkileri, sosyoekonomik durumları gibi unsurlar bile bazen o kişileri gözümüzde büyütebiliyor.. Mesela çok önemli bir işte çalışan ve belirli bir sosyal çevreye sahip olan yakışıklı ve dominant görünüme sahip olan bir erkek bile hiç renk vermese bile pasif gay çıkabilir ya da tam tersi pasif ve naif görünen biri yatakta bir kaplana dönüşebilir.. Bunu deneyimlemeden bilemeyiz ama tabi ki belli başlı esameleri vardır anlayabilmek adına.. Keyifli geceler..
En güzeli böylesi plsa gerek dışarda tam bir centilmen kibar davranış ve postürüyle insanlar arasında farkedilen bir beyefendi benimle baş başayken şehvetini arzularını isteğini aşkını tutkusunu serbest bırakıp en coşkulu halini görmek beni benden alacaktır.
Hoşuma gider.. Korkutmaz..
Kibar ve naif biri olabilir güncel hayatında, ama yatakta kibarlık işlemez..
Sıkılırım sevisirken..
Yatakta naiflik kibarlık istemem.. Soft seksten keyif alamıyorum..
Aksine, bu beklenen bir durum benim için. Sessiz mülayim takılan hanımlar genelde yatak aşamasına geçildiğinde yavru kedi modundan çıkıp, vahşi bir dişi aslana dönüyorlar.
Cevap
8Cevap
Korkutmaz yaksın bakalım nefesinin tadını almak istiyorum korkudan ziyade beni daha çok yükseltir
böyle de tepki verebilirim
Allaha şükür bugüne kadar ne sırtlanlar ne o... r la çarpıştık kimin kibar kimin naif kimin üç kağıtçı olduğunu anlıyoruz artık
Aslaaa aşırı hoşuma gider ve beni tahrik eder
Var bu iste bir is derim 😂
Çok hoşuma gider zevkimi şehvetimi arttırır ❤️
42 yaşında mısın
Tamda sevdiğimden, şaolin dansı yaparız yatakta
Ejderham var diye havalara girerim.
🤣🤣🤣🤣 ejderhanı nasıl eğitirsin filmi çek
@DreamGhosters sjznzksmddk
Sasirtir ama mutlu eder hosumada gider
Yatakta hiçbi kadından korkmam, savaşsa savaş
Hayır korkutmaz
Aksine güzelleştirir