+1 yılBoyle resimleri nerden buluyorsunuz ya.
Kadini altinda kilitlemesini bileceksin.
Sert seven kadin beni korkutmazda ben serte girdigim zaman biraz hayvanlasabiliyorum.
O ortayi bulmakta zorlaniyorum. Tabi bu kadinimin vucudunu emmede yemede sevisme esnasinda yani.
Ama gümrük bölümünde sınır ve sinir yok bam bam bam.
Birde kadini zevke getirmesini bilmiyorsan istersen taş ol tinlamaz.30 Yorumla
+1 yılcinsellik oyle bırsey degıl.. bahsettıgınız seyı sadece kediler kopekler yasar defı kabul manasında ıcguduyle uremek ıcın.. oysa cınsellık sanattır.. duyu ıle baslar algı ıle gıder gırısı olur gelısmesı olur sonucu olur.. patada kutede yasanan sert ıliskıde en baba zamandilimi 5 dkdır.. bes dklık cınsellık ıcın bence ne soyunmaya nede dus almaya gerek var..
30 Yorumla
+1 yılHemen sert girmemeli ama önce sakin ve yumuşak olmalı azmaya başlayınca hızlanmalı sonra arttırrmalı zaten belli bir noktadan sonra saçımdan tutup ağlayana kadar sert yapmazsa onun ayıbı 😏
814 Yorumla- +1 yıl
Abbooo çıldırmış olsa gerek bu hatun sağa sola hedef gözetmeksizin ateş açıyorsun farkindamsn böyle bir isteğin karşısında hiç kimse sper almaz😅😅
- +1 yıl
@Gokmen194001 alınmasın zaten hemen sertle geçsin demiyorum ki baştan yavaş olacak tadını çıkara çıkara ilerleyecek sonra ortam sıcaklaşınca hızlanmaya başlayacak daha daha derken ben yeter desem yalvarsam da durmayacak daha sert girecek gözümün yaşına bakmayacak saçımdan tutup çekecek dibine kadar girecek ben dur dedikçe o canımı acıtacak ben acı çekmeyi ve çektirmeyi seviyorum sekste ama herkes böyle düşünmez tabii ama benim için en mükemmel ve en zevk veren seks bu
- +1 yıl
Denk gelmiştim senin gibi birine.. Öyle bir kıvama geldi ki ayağa kalktığında başı dönüp yere düşmüştü..
Benim olmanı isterdim - +1 yıl
bu kız benlik...
- +1 yıl
Wuww diyorum yani ilan versem senin gibisini bulamam herhalde en sevdiğim tarz kesinlikle yaşanıyorsa öyle yaşanmali keşke böyle bir hatunum olsa diye nasıl bir iç çektim tahmin edemezsin😅
- +1 yıl
@Gokmen194001 tamam beyler sakin, boşalan çıksın kasıyor site
- +1 yıl
@Laedri_aras bayağı güldüm yaa sağol😂😂😂
- +1 yıl
Desene Seninle biz bir araya gelsek varya hiç sanmıyorum bir itfaiyenin bizi söndürebilecegine zerre ihtimal vermiyorum üç beş itfaiye anca keser 😂
- +1 yıl
Ne boşalması kanka iş yerindeyiz biz ;)
- +1 yıl
@Gokmen194001 sevgilim de benim gibi olduğu için güzel oluyor ve dediğin gibi bayağı ateşli geçiyor.
- +1 yıl
Ooo o zaman bişey diyemem ama kiskanmadk değil yani çok şanslı adammış sevgilin baya baya sansliymis hemde hiç bize denk gelmez zaten doruklarda yaşayan 😔
- +1 yıl
Seni kıskanmadım..
Sadece bana denk gelmediğin için üzüldüm - +1 yıl
@Laedri_aras peki 😂😂
- +1 yıl
😎İyi geceler siyorita 🌹
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır korkmam , sert seviyorum zaten 😍
Önce soft yapip azdirsin bni. Sonra biraz sert yapsin daha sert daha hizli diye yalvartsinn sonra gözümün yaşina bakmasin
sert sert lmmm , 😊203 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
İşibılen erkek yerınde zmanında ve dozunu ıyı ayarlar. Sertlık sexle bırlıkte ıyı harmanlanıp kombıne edılırse kadın ıcın muhtesem hazlara sebep verır ama cok ınce detayları ve noktaları ve zamanlaması var bu ısın öyle allah ne verdıyse kafa göz girersen sıkıntı :D
10 Yorumlaüni de yağmur diye kız vardı :D evine davet etti odasını karıştırken kelepçe kırbaç bulduk :D kırbacı arkadaşa vurduydum :D kırbaçın ipin birisi çıktı :D bayağı kızmıştı :D tekrar alacan hasan demişti almamıştım :D sana bezbol sopası alıvereyim çok amaçı kullanırsın demiştim :D o aklıma geldi :d
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkçası mazoşist, sadist değilim ama öyle ağar ağar da sevmem hızlı olmalıyız o istek geldimi sinirleniyorum yavaş olunca
101 Yorumla- +1 yıl
Dişilik genin içine işlemiş ondan olabilir mi? :))
+1 yılTuttumu saçı eline dolasin yani Biz mi ogretelim😂😂😂
254 Yorumla- +1 yıl
Off çekilin kadinnn geliyor
+1 yılHoşuma gider. Gerçek bir erkek olduğunu bana hissettirmeli
86 Yorumla- +1 yıl
Himm kaidnlar boyelmi düşünüyor yani maço sert.. ama canininyakarsa
- +1 yıl
Acıyı hissetmiyorsun bir yerden sonra
- +1 yıl
Evtt
- +1 yıl
Bunu kpnsumak lazım önce.. karşı tarafın isteidginden emin olamk.. yoksa kadinalr çok narin
- +1 yıl
Zaten önce istermisin diye sorarsın ona göre yaparsin yapacağını
- +1 yıl
Erkek gücünü göstermeli ve bence Kadın biraz zorlanmalı yatakta..
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılHayır korkutmaz. Sevgilim sert seksten hoşlandığını söylüyordu bana ama onun serti ile benim sertim arasındaki farktan ötürü şu an daha sakin (benim için sakin) bir seks istiyor. Herkese dişine göre partner lazım. Birine sert olan diğeri için yumuşacık kaçabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra ara sert ara ara soft candır erkek üste olduğu sürece 😅ben üstte olduğumda yatak dan dan duvara vuruyo saten
85 Yorumla- +1 yıl
Adamın canını cikartiyorsundur tahminim üste geçtiğinde 🙄🤔
Cevap sahibi+1 yıl@anastaberata bilmiyorurum sımsıkı yatağı çarşafaı asılıyo
- +1 yıl
Sen ve partnerin kaç yaşın da?
Cevap sahibi+1 yıl@anastaberata 32 yaşında ben 29 niye
- +1 yıl
29/30 bir kadının en azgin/istekli yaşları adamın üstüne çıktigin da sert oluyorsun ve kontrolü ele alıyorsun o halde?😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha guzel olur tutkulu ihtiraslii. Duvardan duvaraa en sevdigim
96 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle duvara dayayıp sert vurarak yapıştırmak duvara kadını 👍
Cevap sahibi+1 yıl@Sert_vururum diger eliylede sacimdan tutucak egicek boynumu emicek ufff :)
- +1 yıl
Bir eli saçında diğer eli kalçasında kendine doğru çekip hepsini girdiricek sertçe dümdüz edecek duvara doğru sert darbelerle
Cevap sahibi+1 yıl@Sert_vururum off cok kotu oldum simdi demee :)
- +1 yıl
Noldu yoksa erkek misin 😂
- +1 yıl
Kucağa alıp ayak ve el bileklerine kelepçe takarım duvarlarda izini çıkartırım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYo aksine daha çok bağlar.
90 Yorumla
+1 yılE benimde istegim bu zaten. Sert olsun eze eze s. ksin beni aşkım erkek oldugunu tüm gücünü vererecek hissettirsin erkegim.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsert seks kadını dovmek degildir :)
ama tabi bunu bilen var mı o konuda cok emin degilim :)50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence önce sakin başlamalı sonrasında olmalı altına alıp ağlatamıyorsa gece boşa gitti demektir
75 Yorumla- +1 yıl
Ağlatmak ne kelime 10 gün sesin kısılır konuşamazsın
- +1 yıl
Oooo sen naptın reis. Ağlatacak 😊
- +1 yıl
@muratkoray garantili işçilik
- +1 yıl
@karadağlı6666 kardeş o yorumu gorus sahibine yaomistim 😊
- +1 yıl
@muratkoray pardon
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet güzel oluyor saç cekisler kalça tokatlamak hele elleri arkada birleştirip tutması büyük hazz
1015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@burakkk89 tutmak daha güzel kendi elleriyle sıkıyor gücünü gösteriyor
Cevap sahibi+1 yıl@burakkk89 kelepçe falan ben sevmem erkeğin gücünü hissedeceksin kelepçe de neymiş 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@burakkk89 oldu şimdi 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@burakkk89 👋👋👋
Cevap sahibi+1 yıl@burakkk89 anlaşma tokalaşma anlamında elimi uzattım alallaaa.
Cevap sahibi+1 yıl@burakkk89 😂😂 tehlikeli sularda yüzme köpek balığı yer 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@burakkk89 hahahaa iyi bakalim
+1 yılSertlik olmamali
Soft olmali ve ona narin ve kibar olmali
Masaj yapmali rahatlatmali
Sevisme süresi uzun tutmali,
Hatta vajina masaji bile yapmalı
Oral yapmali10 Yorumla
+1 yılTamam ilişki de romantizm önemli ama yatakta ne gereği var. Yalvarana kadar s*kmeyip, yalvarana kadar da durmayacaksın yoksa ne anlamı var...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zaman zaman sertlik kaçar ise kan götürmesin ortalığı 😁
31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣😂😂
+1 yılSertlik, iki partnerin isteğine bağlıdır. Soft seven biri bile sonlara doğru sert isteyebilirken, sırf sert seviyor diye kendini düşünen biri var ise o bencilliktir. Tek taraflı haz, haz degildir.
10 Yorumla
+1 yılHayır hayır hayır hayır kesinlikle hayır. Sert sexs seven kadın benim için CANdır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha da çıldırtır, aynı hızda ve hırsla zevkle sevişilir.
10 Yorumla
+1 yılAksine hoşuma gider ama bedenimin buna hazırlıklı olması lazım
40 Yorumla
+1 yılyoo neden korkutsun aksine hoşuma gider. ama kadınlar genelde lafta sert sever ama icraata gelince canları tatlı olur o yüzden bir pembelinin sert seks konusundaki fikirlerini pek ciddiye almam
00 Yorumla
+1 yıldayanabilirse korkmaz yarım saatten fazla dayanabilene bravo sert derken hızlı yapılan vajinal ilişkiden bahsediyorum sadistlik filan değil öyle sevişmeye karşıyım zevk acı vermek değildir
00 Yorumla
+1 yılSert seks seven partnere sertçe çakarım, sertçe pompalarım, bagirtirim, inletirim, uçururum, yerim onu😘
20 YorumlaHayır asla, aksine böyle tercihim her zaman
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle saçma bir post ve düzen olmaz.
Basit soruları aşırı cinsel içerik diyip kaldıran yönetim torpil geçip aşırı cinsel fotoğraflara sahip postu kaldırmıyor sonrada biz adaletliyiz masalı anlatıyor üyelere.
Böyle saçma rezil bir şey olmaz yani.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhaha editöre söylediğimde bu fotoğraf 3. kişilere ait bir görsel değilmiş çünkü googledan alınmış😂
Ve fotoğrafta aşırı cinsel içerk değilmiş😂
+1 yılBen sert seviyorum.. Ama kimine göre de ayaralaya biliyorum matkabı
10 Yorumla
+1 yılÖnce 20 dk müsade etsin sonra alayına sertleşirim no problem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Abuk subuk davranışlar sergilediğini gözlemler isem soğurum açıkçası. Korkmam soğurum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne korkcam veririm kamaşullahı görür gününü 😂😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha hiç yaşamadım ama tutkulu bir birliktelik çok güzel olurdu ancak sert derken neyi kastettiğine bağlı her şeye okey demezdim:D
40 Yorumla
+1 yılsoft baslayip finale dogru sert ve hizli olmali. ozellikle kadin sirt ustu yatma pozisyonunde erken aert sert hizli girip cikmali
21 Yorumla- +1 yıl
@Betül1029 tesekkurler
Gerçekten sevdiğim bir kadınsa sert davranamam.
20 Yorumla
+1 yılBu konuda her hangi bir tecrübeye sahip değilim. Eğer böyle bir tecrübe veya bilgi edinirsem buraya tekrardan yazarım.
00 Yorumla
+1 yılYo aksine daha çok bağlar. Böyle sert tercihim hep hep sert isterimmm...
10 YorumlaSert her zaman kadının hoşuna gider hafif bacak arasına girip kökleyerek dasaklari vajinasi na vurdura vurdura
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılYoo aksine hoşuma gider. Kaldıki korkması gereken taraf ben değilim. Sert olmazsa olmaz vurdummu ses gelecek
10 Yorumla
+1 yılSert seviyorum asla gözümü korkutmaz
153 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyen var mı
+1 yılTercih meselesidir asla korkutmaz ben ve partnerimin zevkinden sertliği hissetmeyiz bile 😊😉
20 Yorumla
+1 yılara sıra bu şekilde ilişkiye girmek hoşuma gider
70 Yorumlaİşini biliyorsa çok güzel olur hiç korkutmaz ama sakar veya amatörse gece hastanede biter.
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine hoşuma gider
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hersey tadında olmali.
Karsindakini öldürmeyeceksin, seveceksin 😊00 YorumlaAgır mazosist sevgilim oldu daha, sertı zaten cinayete giriyor 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Öldürme olabilrmi? Sırf seksten
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılen sevdiğim şey partnerimin sert seksten hoşlanması
20 Yorumla Herşey sertken nazik davranmak çok zevksiz oluyor. sert olunca hep sert kaliyo penis 😎
10 YorumlaKorkarım tabi ya yetmezse yeteri kadar sert olmazsam ☹️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek dediğin bırakın da sert olsun 😋
182 Yorumla- +1 yıl
Yaniii
Sertlikten anladığına bağlı
50 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet. Ödleri kopuyo ahahaha
50 YorumlaSert sert hızlı hızlı tak tak tak tak tak çakacaksın çakacaksın Ama dikkat edeceksin çakarken de yaprağı kırmayacaksın kırmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılBazan sert iyidir hazzı artırır
42 Yorumla- +1 yıl
Sert mi seversin
- +1 yıl
@Umudumyokki bazen severim her erkek için geçerli değil bazıları sertlik değil işkence etmiyorlar san ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnn sevdiğimm abartmadığın sürece o zevkk 🔥🔥
116 Yorumla- +1 yıl
Argolu sever misin 👍
Cevap sahibi+1 yılHerşey ayarında güzel evet severim 🤚🏻
Cevap sahibi+1 yılAma senin gibi ayran gönüllü bir insanla oturup konuşmam dahii @sert_vururum
- +1 yıl
Ayran gönüllü mü ben sadakatli birini arıyorum herkesle konuşan değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeri geldiğinde sert olmalı, sonuna doğru sertleşebilri, o anki durum nedeniyle normal bu olayda.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHeç farketmez ne şekil isterse o şekil si kerdim aynen
00 Yorumla
+1 yılSert severiz 😍🔥
151 Yorumla- +1 yıl
Neyyy 😳
+1 yılHayvanlasmadan yapılan sert iliski iki tarafıda memnun eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir erkeğin beni sert bir şekilde becermesini arzuluyorum
10 Yorumla
+1 yılHayır aksine sert seviyorum. Çok sert.
61 Yorumla
+1 yılHayır bende sert severim 🔥
40 Yorumla
+1 yılDuvarı kazıtır
Çarşafı yırttırır
Saçları yoldurur
Terden duş aldırırım00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer