Sürekli nude foto isterler, eve gidip yatmak isterler. Niye böylesiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne alaka ya. Gidip yanlış insanları tanıyorsan kendinde ara önce problemi. Demek ki gidip problemli insanları seçiyorsun. Bir çok arkadaşım var, hiç biri öyle değil. Yarısından çoğu evli ve mutlu. Nereden buluyorsun böyle ipe sapa gelmezleri kendini sorgula önce.
12 Yorumla- +1 yıl
Banarxda çok denk geliyor ne yazıkki.
- +1 yıl
@Mavisafircik2 Her yerde değerli, düzgün kaliteli güzel insanlar var. Onları görüp görmemek, umursayıp umursamamak, tanıyıp tanımamak sana kalmış, her şey seninle ilgili.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Etki-tepki olayı.
Erkek egemen toplumda kadınların özgürce yaşayamayıp kendilerine engel koymak zorunda kalmaları erkeklere de etkisi cinsel hayatlarına eksiklik olarak geri dönüyor.
Haliyle yaşanmayan bu zevkler bastırılmış duygu olarak iğrenç şekilde etrafa saçılıyor.
Bunun en büyük sebebi yine erkekler.
Kadınların özgür olmadığı bir toplumda erkekler de mutsuz olmaya eksik kalmaya mahkumdur.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tüm erkeklerin öyle olmaz ama. Şöyle bir örnek verebiliriz ama erkekler genelde cinselliği sever, kadınlar da parayı severler. Tanımadığından ve sohbeti olmayan birinden böyle şeyler istemek ve konusunu açmak ise tamamen yanlıştır elbette. Site içinde sanal düşünüldüğünden daha rahat hareket ediyorlar. Oysaki onlarda mantıklı düşünse yanlış olduğunu anlayacaklar ama bu durum zor gibi.
00 Yorumla
+1 yılNiye kadınların aklı fikri cüzdan ise veya erkekleri ATM olarak görüyorlarsa erkeklerin de bu şekilde davranması gayet doğal bence 😎👍
Kız istemeye gidilimce sorarlar oğlunuz ne iş yapıyor maaşı ne vs. Kızların paraci olması aile büyüklerinden gelir...04 Yorumla
Soran+1 yılAma canım benim; para olmadan huzur, mutluluk olmuyor. Ev kirası, faturalar ayrı bir dert. Ben hayatımda hiçbir erkeğin parasını yemedim. İşi gücü olmayan adam da başkasının hayatını zehir etmesin.
- +1 yıl
İşi gücü olmayan kadında erkeklere masraf çıkarmasın gidip çalışsın. Erkekler ATM değil. Herşeyi beraber tüketiyor ise eşler beraber faturaları ödesin alman usulü 😎👍
Soran+1 yılÇok haklısın, katılıyorum, hayat müşterek.
- +1 yıl
Para için evlenecekseniz gidip Arap erkeklerle evlenin 3. Veya 5. Eşi olun 😎
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani tabii ki birazcık abartıyorlar tamam evet cinsellik çok güzel bir şey mükemmel bir şey ama herkeste yapılabilecek kadar basit bir şey değil herkese hemen teklif edilebilecek kadar basit bir şey değil bunu herkesle yaşarsan hiçbir espirisi kalmaz her zaman yaşarsan bunun hiçbir anlamı kalmaz abartıyorlar yani birazcık
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin bakış acına göre değişir, herkes böyle değildir.. mesela çok iyi arkadaş dostlar vardır karşı cinsten, sana denk gelmemiş olabilir.. Herkes aynı olamaz.. ama haklısın aslında büyük oranda..
Bencillik her insanın fiyatında vardır e bu konuya birazcık şeytan da el atınca... Kısaca en iyisini bulmak sana kalmış. Şans, kader artık ne dersen de..11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tabi canım. sadece erkekler böyle. kadınlarımız maşallah rahibe.
yahu sen kadınları görmüyorsun galiba. şu soruları kimler soruyor acaba
okuldaki hocamı nasıl yatağa atarım
patronumu nasıl azdırırım
sevgilim hiç cinsellik konuşmuyor guy mı
kocam yetmiyor başkaları ile yatıyorum
libidom çok yüksek nasıl düşürürüm
...
siz kızlar erkeklerden daha azgınsınız esas sizin aklınız orada kalmış10 YorumlaErkeğin anatomisini bilmeyen koca koca kadınlar, fıtratımızı sorguluyor.
Benliğimiz böyle. Ama bu şu anlamı taşımıyor.
Erkek her önüne gelenle yatacak değil. Aksine seçici ve tek eşli olup, ne yapmak istiyorsa yasal ve ahlâkî olarak eşine yapacak.00 YorumlaÇünkü karaktersiz oldukları için. Tamam seks de ihtiyaçtır ama herkezle yapılmaz bi kişiyle yap yeter farklı ten arayanlar benim gözümde şerefsiz den başka bir şey değildir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilim insanların bile aklını meşgul etti bu soru 12 ülkeden bilim insanları bu soruya cevap bulmak için bir araya geldi ve bilimsel olarak açıklandı erkeğin doğasında kadınlara nazaran 2 kat daha fazla cinsel hormonel yönden olduğu saptandı ama kızlar hala bu soruyu sormaya devam ediyor anlayın artık doğuştan gelen bir etken bu
00 Yorumla
+1 yılo zaman oturup satranç oynayacak erkek bulun, çözümü kolay. sizinle cinsellike yaşamak istemeyen erkek ya erkek değildir ya da sizi sevmiyordur, bu kadar basit
31 YorumlaÇünkü doğa nin kanunu bu yani nude konusunda değil tabi cinsellik konusunda insanların bazı ihtiyaçlarını gidermesi gerektiği için beyin sürekli oraya odaklanınır ister istemez
20 Yorumla
+1 yılbütününün değil en azından bir ufak kısım öyle değil. lakin genelde erkeklerin zihinlerine değilde popülaritesine odaklandığınız için kadınlar olarak. bence doğru seçimi yapamıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılAyy sorma erkeklersoruyor. com a dondu burasi askoo, ama hepsini bur tutma benim hayatimin erkegi hic oyle seyler yapmadi yakinda gidip annesinden isteyecegim zaten yeter ksksks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Kendini geliştirmeyen insanlardan ne bekliyosun. Ki? Bu kadın erkek farketmez yani
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde olanların Allah belasını versin diyoruz ve ilerde illaki bır kız çocuğu sahibi olacaklar hatırlatıyoruz
10 Yorumla
+1 yılNeden hep erkekler değil bunu isteyen kızlar da var ama erkekler açıkça dile getirdiği için erkekler oluyor hep 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye olmayalım.. bence soru yanlış.. soru şu olmalıydı.. neden kadınlar çok korumacı erkekler çok cesur bu konularda..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok kadınlar nasılsa erkeklerde öyle
011 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar, erkekler kadar değil.
- +1 yıl
Eminmisin
Soran+1 yılEminim tabi. Kaşarlar ayrı.
- +1 yıl
Gunuzun kadinlari oyle belki erkek olsan anlardin
- +1 yıl
O zaman oku iyice.
Erkeği Cehenneme
atmışlar Şeytan demiş atın bu odunu dışarı
Kadını atmışlar
cehenneme Şeytan
ayağa kalkıp
düğmelerini iliklemiş
Üstad HOŞGELDİN diye - +1 yıl
Kadının biri şeytan taşlamaya gider birinci taşı atar ikinci taşı atar üçüncü taşı atacak şeytan kulağına fısıldar. Kanka bari sen yapma diye.
Soran+1 yılSen de kadın düşmanı çıktın be
- +1 yıl
Değilim neyse onu söylüyorum
- +1 yıl
Bunlar gerçek
- +1 yıl
Seni brileri uzmus belli ama inanki dusundugun gibi degil buradaki erkekler hep ilgisiz kalmis ve sefkat arayanlar soyle yaparim boyle yaparim hepsi hikaye.
+1 yılHepside aynı değil şimdide öyle olanlar çok
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Keşke bütün yerine bazı kelimesini kullansaydın herkes aynı değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince de burada niye kalkmıyor millet günlük 2 tane yapıyor biz zar zor haftada 1 yapıyoruz kocam ilgisiz yazarsın seni kimse mutlu edemez kanka
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik ayrı. Kalkmıyorsa o onun sorunu. 60-70 yaşındakiler bile istekli.
Cevap sahibi+1 yılHahaha şikayetini duyar gibiyim 😂 kalkmazsa onun sorunu değil bunu bil bir kere ikinizin sorununu kanka sen ne zaman biz kavramını anladığında tartışalım şu an ne desem anlamazsın
Soran+1 yılSen bence soruyu baştan anlamadın. Her neyse sağ ol.
Cevap sahibi+1 yılSende yanlış sormuşsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yapacak bir şey yok
20 Yorumla
+1 yılKarşıdan aldığı elektiriğe bağlı. burada bisürü bayan üye var. Herkezden nude istemiyorlardır
00 Yorumla
+1 yılSeks partneri arıyoruz işte. Naapalım turşusunu mu kurak
00 YorumlaSanki kadınlar cinsellik istemiyor.
Ha istemeyeni de vardır da çok da sağlıklı bir durum değil.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü sekse ulaşmak çok ama çok zor. Düzenli partnerim ya da sevgilim olsa böyle olmazdı. Yani haftada 1-2 kere yapsam sevgilimle ve uzun süreli bir ilişki olacağını falan bilsem hissetsem aklım fikrim cinsellikte olmaz.
00 YorumlaO işlere abazanlar bakıyor, bütün erkekler öyle değil..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genellemeyin , aynı oranda kadınlarda da var değil mi?
00 Yorumla
+1 yılBen öyle değilimde neyse.
Yetiştiriliş tarzı sözde müslüman oldukları için00 YorumlaŞahsen hiç cinsel tecrübem olmadı. Ben bu yüzden merak ediyorum. Başkasını bilemem.
00 Yorumla
+1 yılSoyumuzun devamı için. Evlenip sevişmek ve çoğalarak ilerlemek.
Hadi hep birlikte ÇOĞALALIM!00 Yorumla
+1 yılBende objektif ol çoğu kadın da bunu istiyor ve böyle yapanı daha çok seviyor
013 Yorumla- +1 yıl
Şerefsiz sevmiyorsunuz öyle mi?
- +1 yıl
Evet bak şimdi dürüst ol biraz kadınlar adam gibi sevene şans tanımıyor pek hepsi demiyorum ama çoğusu çapkın şerefsiz seviyor. ; https://youtu.be/J0Xdb7ZAcgk
- +1 yıl
Bu videonun içindeki liseli ergen aklı başında olmayan bir liseli ergeni önüme kanıt diye sunamazsın. Bazı şuursuzlar için geçerli bu. Hangi kadın çapkın aklınfikri yatakta gelişimsiz erkek sever bilemem. Ama seven varsa benim gözümde kendisine saygısı yoktur. Ben şahsen adam gibi adam işinde gucunde evinde kadınına sahip cikan bebek gibi seven erkek severim. Başka erkekler nasil bilemem ama beni benim erkeğim ilgilendirir. Bende onu ilgilendiririm. Ama oyle bir adam sececek kadar mal değilim. Seçimlerimiz bizim elimizde. Ama başkasi ne demiş genel olarak toplumumuz ne seviyor nelere ilgi duyuyor erkekler ne kadınlar ne seviyor o beni ilgilendirmez beni benim adamım ilgilendirir.
- +1 yıl
Gözle görülüyorsa kızlar daha şerefsiz seviyor daha eğlenceli geliyor bence onlara gerçekten böyle kıymetini bilene şans veren kız pek görmedim açıkçası
- +1 yıl
Çevreyle değil çoğunlukla alakası var
- +1 yıl
Araştırabilirsin çokta alıntı bir ülkeyiz bu arada :) Neyse sen ikna olmamaya yemin etmişsin gibi zaten :D
- +1 yıl
Benim ikna olup olmamam önemli değil şuanda. Ben mantıklı olanı söylüyorum Ülkece kafamız aynımı çalışıyor bizim? Bunun ne ırk ne ülke nede toplumla ilgisi var bir insanın yetiştirilme tarzı ve şahsiyetiyle alakalı bir durumdur. Ve mantikli olan budur. Alıntı ülkeyiz demen bile herkesi aynı kefeye koyman demek. Sizin bilginiz ve şahsiyetiniz size kalsın. Ben kendimi ve ruh eşimi biliyorsam sıkıntılarda toplumun kafa yapısıda bizden uzak dursun :)
- +1 yıl
Bu toplumun her şeyi alıntı avrupaya özenen bir kültürün parçasıyız. En ufak örnekten yola çıkalım evet ama karakterin sağlamsa bunlar seni irdelemez :)
+1 yılben öyle degildim ama sagolsun biri öyle hale getirdi beni :(
00 Yorumla
+1 yılCunku yiycen iccen gezcen tozcan seviscen eglencen.
026 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Öyle bir hayatın olduguğunu Allah söyledi :) tek bana değil tüm insanlığa söyledi. Bunlarla değerlendirilme kısmına gelecek olursak bizim bu dünyaya bi geliş amacımız var bu yüzden bünyevi zevklerden daha çok ahir hayat için cabalamalıyız. Sevişicen eğlenicen diye bir şey yok Allah sana her onune gelenle yatabilirsin diye bir şey demiyor :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Ayet ve hadisi ayırt edemeyecek kadar bilgin olmadığını anladım. Şayet aklı eğlencede ve bünyevi zevklerde olan biri için bu durum gayet normal. Ayet Allah'ın insanlığa göndermiş olduğu delillerdir. Hadis ise Hz. Muhammed (s. a. v) söylediği ve hayatında uyguladiği işler ve sözlerdir. Bir tek Peygamberimiz Allah'ın var olduğunu söylemiyor. Amlatabildimmi :)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bunu demesine gerek yokki. Kur'an-ı Kerim zaten bize bunları söylüyor. Zaten peygamberlerimiz bunları söylüyor. İslam dini teslimiyet gerektirir ve ben kendimi teslim ettim. Dini aciyi biraktim bilimsel acidanda cevap veriyim. Kitabimiz bize hayatta oturup kalkmamiza kadar rehberlik eden bir kitap. Ama ne hikmetse bilim insanlarinin yaptigi araştirmalarin sonucu hep kitapta yazilanlar gibi cikiyor. Bunun gibi bir cok ornek var. Bilim adamlari bile daha nerden yaradıldığımızı çözemezken neyin kafası bu 😂
+ seni kim kardeşim
- yaratmadi hücreden gelişti
+ Hücreyi kim yaratt
- Atomlardan meydana geldik
+ Atomları kim yarattı
...
İşte bak senin savundugun sey buna benzer. Birşein var olması için bir yaradanın olması lazım. Ki bunun en güzel ve en büyük örneği Allah'tır. Kitabi nasil okudun nasil anladin bilemem ama herşeyi gozlerini yumunca anlayacagini cok iyi bilirim. - +1 yıl
- +1 yıl
Olayları çorba yapmıyorum sen anlamak istediğin gibi anladığın için sana çorba tadı veriyor. Bazı akımlar vardır materyalizm ateizm agnistisizm gibi dini anlayışlar. Ve islam dinin bunlara teker teker hepsine bir cevabı vardır. Kitabı iyi okuduysan anlarsın hangilerine ne gibi cevaplar verdiğini. Allah tektir birdir ve bizi yaradan odur. Nerden meydana geldik biz o zaman? Yani insanlığım bir yaşamın var olması için nerden meydana geldikte olduk? Kendiliğindenmi oldu. Yapmaa... Sende bunun saçma olduğunu anlamışsındır umarım. Dünyaya boş yere gelmedik biz bir insan bu kadar güzel yaradılamazdı tesadüfen. Cidden yapma... 🙂🙂🙂
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben senin boşa yaratıldığimizi soylediğini soylemedim. Sen işine gelmeyince kaçamak cevaplar veriyorsun. Ama şunu bil dinden çıkmak veyadda inançsizlik o kadar büyük bir günahki fors yapmanın yaninda hic bir kârı yok. Bugun yarın diğer yıl ağzindan cikan her kelimenin haddi hesabı sorulacak.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
• Muhammedin cocuk sevgisini !!! arastirmak isteyenler için temel islam kaynaklari :
Kütüp-ü sidde ( islamın en temel hadis kaynağı )
Sier-i nebi ( muhammedin hayatını yıl yıl anlatan islamın en temel kaynağı )
Hadisin babaları
Imam-ı buhari nikah 38-39-57-59-61
Muslim 69 (1422)
Ebu davud 39(2021)
Ayrıca;
Hanefi mezhebinin kurucusu imam-ı hanefi
Şafi mezhebinin kurucusu imam-ı şafi
Büyük alimler eşari , hanbeli , mahmud bin enes , ibn-i mace gibi bir çok büyük islam alimi de aysenin 614 doğumlu olduğunu 620 yilinda 6 yasinda muhammedle evlendigini 623 yılında adet olunca gerdeğe girdiğini 13 yıl muhammed olun eye kadar muhammedle evli kaldığını bizzat eserlerinde yazmış ve onaylamıslardır
Türkiye diyanet isleri baskanliginin resmi yayin organinin dergisi aisenin 614 de dogdugunu bizzat kendisi söylüyor linki burada
dergi. diyanet. gov. tr/makaledetay. php? ID=13162
- +1 yıl
Ya hadi ordan daha kendi yorumunu atamayacak kadar özgüvensizsin. Bana ezebere dayalı konuşma googleden kopyala yapiştir yapma. O dönemi anlatan hic bir eser veyadda edebiyat tarihi olamaz. Herkes fetva verir herkes boş konuşur. Hz. Aişeyle Evlendiğinde 17-18 yaşındaydı. Ve tüm kaynakçalarda böyle yazıyor ki kitabimiza baktigimizda boyle bir şey yazmadigini anlarsin. Bana ezbere konuşma. İslamı yikmayi calisanlar cok var bunlar eserdir edebiyattır söz yazılarıdıe bunlar doğruluğu kanıtlamaz hakikati kanıtlamaz. Her yerde her kaynakçada bakarsan bak Hz. Aişenin 17-18 yasinda evlendigini ve 9 yıl evli kaldigini goruceksin.
- +1 yıl
@-DLR- ah benim mal bebegim yaaa su dunyadaki 6 milyar insan bu gercegi biliyor ama bir bizim 1.5 milyar mal mudluman bilmiyir sana irada onlarca kaynak verfim hepsi de islamin temel direkleri islamin en temel kaynakları. Sizin o hica dediginiz donekler insanlarin gozunun icine baka vaka yalan doyluyorlae. O ser*fsizler mezhep imamlarindan daga mi iyi biliyirlar islami?
Erkek olmadan anlayamazsın. Bak erkekler 3 günde bir boşalmaz ise uykudur kendiliğinden boşalır.
00 Yorumla
+1 yılSeviyoruzda ondan, sizde seviyosunuzda abaza bolluğundan önemsemiyosunuz diyelim
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak doğru değil. erkekler demen doğru değil bize hakaret
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellikte olsa niye cinsellikte, olmasa niye değil, kardeşim fiş varsaprize, takarsın yoksa ne o fişin neo prizin Bi önemi kalmaz, in sanın doğası bu, srn frijitsen, o zaman erkek sokmicen hayatına
00 YorumlaValla ben n3nde aşağıyı gorunce fazla takılmıyorum hep yukarı 🍬
01 YorumlaHer erkek aynı değil çok yanlış dğşünüyorsun çoğu desen haklısın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzgınlar düzenli seks hayatları yok hatta muhtemelen omurlerinde gördüğü vajina sayısı bir elin parmaklarını dahi geçmediği için
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte düzenli seks hayatı istiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılOlmadığı için istiyorlar işte
Soran+1 yılTamam da nasıl olsun? Havadan mı yağıyor? Sevgili olduğu kızdan istiyor. Olmasa ne olur sanki cinsellik?
Cevap sahibi+1 yılO zaman empati yap olsa ne olur?
Soran+1 yılKendimi cinsel bir obje olarak hisettmek istemiyorum. Her şey cinsellik değil!
Cevap sahibi+1 yılİşte zaten hata bu kadın hiç bir zaman cinsel obje değil olmamali da zaten bu şekilde davranırsa her zaman kaybeder
Soran+1 yıl😞
Cevap sahibi+1 yılİlgi sevgi sevkat seks ondan sonra zaten olur bence
+1 yılerkeklerin aklı yok şeyi var ve akıl yerine o düşünür ondan öyle oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü çocukluktan başka bir ise yaramayacagınız aşılanıyor bizde tek o işe yarıyorsunuz sanıp düşünüyoruz sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelleme yapmasak mı hani bazı kadınlar tanıdım bazı erkeklerden daha istekli her yerde yapabilir o işi o derece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOturduğumuz yerden sapık olduk yine genelleme yapmayın yav kimseden bir şey istemiyorum ben konuşmuyorum bile
00 Yorumla
+1 yılO yüzden seçimler önemli 😄☺️
54 Yorumla
Soran+1 yılİşte iyi diyorsun, seçiyorsun, bir müddet sonra hemen seks
- +1 yıl
Ama ilk başta belli ediceksin kendini sevmediğini felan ne biliyim bir süre arkadaşlık etmeye devam et seni bi anlasın sevmediğini felan eğer ayak uyuduruyorsa sana ne güzel He baktın uydurmuyor çatlamalar var yol ver gitsin bacım
Soran+1 yılHaklısın, deneyeceğim. Teşekkür ederim bacım ✋🏻
- +1 yıl
Rica ederim:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu hale bunları bazı kızlar özellikle isteyerek yapıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçız demekki. Aslında doyursanız bu problem ortadan kalkar :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğu şerefsizzzleerr
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sizden daha fazla zevkliyiz bu sence kötü bişeymi
00 Yorumla
+1 yılHayat erkeklere boyle bir his vermis bunu degistiremeyiz ama bunu bize yaptiranda kadinlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılKim yaptırıyosa ona yürüsün. Ben hiçbir erkeği azdırmıyorım
- +1 yıl
Haklisin ama erkek hoslaninca kadinin cezbedici ozellikleri var vucudu kokusu hareketleri buda hormonlarini harekete geciriyor ve kendini tutamayan erkek cok paylasmayi sefkati bilmek lazim.
+1 yılBen bişey yapmadım suçum ne, şu genellemeyi yapmasan ölür müsün?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik turk erkek kafasi
31 Yorumla- +1 yıl
🤣
çok haklısın canım yaaa
61 Yorumla- +1 yıl
Bence siz istiyorsunuz
+1 yılHislerini açık yaşamayı seviyorlar
20 Yorumla
+1 yılboş ver uğraşma o tarzlarla engelle gitsin. ..
20 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir erkek istiyorsun
20 YorumlaHepsi de aynı değil jskdkw
71 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta iyi gibiler, sonra o işe geçiyorlar.
sende arkadasligini kes
10 YorumlaSapık ruhlular ama hepsi aynı değil.
11 Yorumla- +1 yıl
oh be sonunda bana da mesela kızlar nude atıyor sözde türbanlı kız bile fantezisini anlatıyor bana ben kalkıpta her kız kaşar diyormuyum lütfen ama evet erkeğinde kızında abazası var herkes bir değil
Canımız öyle istiyor.
00 Yorumla
+1 yılAnatomi böyle bir şey.
00 YorumlaSapık onlar
Uyma sen zibidilere01 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası