Cinsel Yaşam Cinsellikte uç şeyler yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum nasıl bırakabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Bağımlılık gibi oldu. Cinsellikte uç şeyler yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum nasıl bırakabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Neler mesela uç şeyler dediğin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok fazla uç şeyler işte Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Çok açıklayıcı oldu bak. Şimdi herşeyi anladım 🤦🏼 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinseliğin gıdası heycan arzudur seni böyle seyler heycanlandırıp kadınlıgını hissetmen seni iyı hissettiriyor kemdine kurallar koyup uyman ya da sevecek birini bulup ona kendini adaman daha kolay 0 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Uç şeylerden kastın ne burası Türkiye. Cuckold, swinger, grup başka ne olabilir ki? 0 0 Yorumla
xxdelgadoxx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Mesela ne gibi şeyler bana yazarmısın merak ediyorum 0 0 Yorumla
bakipgidecegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bırakmazsın, çünkü daha fazlasını istiyorsun 0 0 Yorumla
Kankokusu31 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl O kadar uç nedir ki bağımlılık yapacak kadar 0 0 Yorumla
svgsnsdk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa bence 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ne kadar uç şeyler yani 0 4 Yorumla Soran +1 yıl çok fazla Yorumla FitGenç2 +1 yıl Neler ama ya anlat açıkça lütfen sonucta anomimsin 😊 Yorumla Soran +1 yıl kaldırılır sorum o kadar fazla şeyler Yorumla FitGenç2 +1 yıl Bayaa merak ettim açıkçası bari özelden yazsan olmaz mı 😊 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Nedir o üç? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Neler mesela uç şeyler dediğin?
çok fazla uç şeyler işte
Çok açıklayıcı oldu bak. Şimdi herşeyi anladım 🤦🏼
Cinseliğin gıdası heycan arzudur seni böyle seyler heycanlandırıp kadınlıgını hissetmen seni iyı hissettiriyor kemdine kurallar koyup uyman ya da sevecek birini bulup ona kendini adaman daha kolay
Uç şeylerden kastın ne burası Türkiye.
Cuckold, swinger, grup başka ne olabilir ki?
Mesela ne gibi şeyler bana yazarmısın merak ediyorum
Uc şeyler nedir merak ediyorum🤔
Bırakmazsın, çünkü daha fazlasını istiyorsun
O kadar uç nedir ki bağımlılık yapacak kadar
Neden bırakmak istiyorsun ki?
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa bence
Uç şeylerden kasıt, neler mesela?
ne kadar uç şeyler yani
çok fazla
Neler ama ya anlat açıkça lütfen sonucta anomimsin 😊
kaldırılır sorum o kadar fazla şeyler
Bayaa merak ettim açıkçası bari özelden yazsan olmaz mı 😊