Selam KS ahalisi! Cinsellikte vücut şekli ve yapısı önemli bir unsur. Hatta bazen güzel bir vücut, her konuda bir adım önde olmakla eşdeğer. Peki ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Cinsel açıdan daha çekici bir vücuda sahip olmak sizin için ne kadar önemli?Hadi neden spor salonlarından çıkmadığınızı itiraf edin. 😅😂
Cinsel olarak daha çekici bir vücuda sahip olmak için çaba gösteriyor musunuz?
Elbette tabi ki git kalmaya çalışıyorum kendimi esnetmeye çalışıyorum pozisyonlar için lazere gidiyorum her ay tüy olmasın diye sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum kararma olmasın diye
Çok ekstra bir çaba harcamıyorum.. Ben aşırı bakımlı cicişli bicişli biri degilim.. Olduğum gibi görünmeyi severim.. Arzuluyorsa öyle arzulasın..
Arzulanmak, Beğenilmek çok hoşuma gidiyor.. Bedenimi vücudumu seviyorum.. Seksi olduğumu düşünüyorum açıkçası.. Bunu bi başkasından duymak tabiki çok da hoşuma gidiyor..
Çekici bir vücuda sahip olduğumu düşünüyorum.. Fit değilim, göbüşüm bile var.. Ama seviyorum kendimi ya.. İyiyim iyi :)
Tabiki aynaya baktığımda kendimi en iyi versiyonum olarak görmek için spor yapıyorum. Tabi yaşlılığa yatırım olarak düşündüğüm de bir gerçek. Düzenli spor yaparak yaşlanmayı ortadan kaldırmak mümkün. Misal Biricik Suden idolüm. Yani aslında baktığında direkt olarak cinsellikle bir ilgisi yok kafamda. Çaba gösterdiğimde bir durum yok bu benim yaşam tarzım. Sahip olduğumu koruyorum, bir hedefe ilerlemeye çabalamıyorum.