Fiziken çok çekici olup sekste hiçbir mahareti olmayan karşı cinse tahammül eder ve tekrar seks yapar mısın?

Fiziken çok çekici olup sekste hiçbir mahareti olmayan karşı cinse tahammül eder ve tekrar seks yapar mısın?

Soru çok iyi bir tespit sorusu. Ne kadınlar gördüm dış görüntüsünden potansiyel beklemezsiniz mucizeler yaratır. Ne kadınlar gördüm vitrin beklenti yaratır ama finalde beklediğinizi bulamazsınız. Aynasıdır kişinin yaptıkları , vitrine bakmamak lazım :)
Partnerin vücudu istediği kadar seksi, çekici görünsün etkilemeyi bilmediği sürece bence hic bir anlam ifade etmiyor. Bazen bir davranış bir hareket ile tav olurum.
Bazı heykellerde çok çekici o misal.. Kısaca davranış güzelleştirir bir bedeni.
Kesinlikle birde bedeni çok iyi diye havalara giren ama bi mahareti olmayan yatakta egoist davranan erkekler var onlar da ayrı bi olay zaten 😬
Ya tabi tipe de bakılır.
Erkek ve kadın belli bi oranda birbirleri ile uyumlu olması gerektiğine inanırım. Fakat kaslı mükemmel bi vücut hic bir zaman yeterli değil.
Değiliz dir
Bu şeye benziyor ideal boyutta penisi olup erken boşalan, penisini kullanamayan erkeklere 😄 Muhteşem, hayran olunası ve doyurucu seks yapmayan hiçbir adamla ikinci seksi yapmam. Fiziğinin hiçbir önemi yok.
Teşekkür ederim
Tahammül etmeye çalışmak yerine öğretebilirsiniz bir şeyler? Çok kırıcı bir soru
Bunu sevdim. Peşinen EİG
Haklısın çünkü
Cevap
13Cevap
Sekste iyi olması lazım
Çekiciyse diğerleri halledilir yahskzksxkskjsjs
@EE_Naber abaza kız sekste mahareti olmayan karşı cinsi napsın o halde
@EE_Naber atlama o zaman yorumuma
@barmen544 Antalyalı yiyecen engeli bak.
Nasıl korkunç hayal kırıklığı olur 😅😅😅😅 asla görüşmem.

Tabii ki yaparım. Nasıl olsa yapa yapa oda uzmanlaşır.
Esim harici kimseyle bisey yasamam yasayandan da haz etmem
bu kadar kolaym ıpartner bulmak?
evlenince peki bu sorunu nasıl aşacaksın=?
Ben karşı cinse normalde tahammül edemiyorum birde cinsellik diyor
@barmen544 var zaten
Uğraşamam hiç.
Yeminle hayır başıma geldi. Kız çok güzeldi en fazla 2. Kez seks yaptım sonra başımdan savdım. Kızlar sanıyoki bedenleri herşeye yeter. Erkekler bedenle değil senle ilgilenir :)
yatakta hep ben calıstıgım ıcın sorun olmaz guzel olsun şeyma subası mısalı
Yazık olurdu şimdi cşsxğdöfğ
Özelden yazdım gitmiyor
@Nilgünce25 Pembe görümünlü mavisin. Hiçbir kadın o kadar kadın üyeyi takip etmez.
@Nilgünce25 babana saygılı ol
1 postadan fazlası Yok
işbaşa düştü derim ne yapalım
Hayır yapmam işini bilen tercihimdir.
Yani öğretebilirim
evet3
Yapmam
Kesin bakiredir
Hayir
Yapmam
Hayır yapmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?