- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani sevmemek değil ama bu kadar fazla ısrar etmesi hasta tamam bir kere söylersin iki kere söylersin hadi üç kere söylersin ama sürekli sürekli bunu söylüyorsa artık yani bu söylemek istemek değil zorlamak oluyor ve kimse seni istemediğim bir şeye zorlayamaz iyi düşün
11 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır diyince saygı duyarım diyor
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Böyle erkeklerin whatsappı, instagram dmleri falan karı kız dolu oluyor. Aynı anda on yirmi kişiyle konuşuyor oluyor sizde beni seviyor mu kafasında oluyorsunuz. Erkek arkadaşlarım çok fazla onlarla daha iyi anlaşırım o yüzden gayet iyi biliyorum arka yüzünü. :D
010 Yorumla
Soran+1 yılBence o gerçek ya beni seviyor
Soran+1 yıl😓😓😓 ama bana rol yapması için hiçbir nedeni yok
Soran+1 yılAllah beni şaşırtmasın o zaman
Soran+1 yılBuradan tanıştık
Soran+1 yılBak bunları bana da biri anlatsa ben de inanmam gülerim ama içinde olunca öyle olmuyor işte
Soran+1 yıl21
Ama her şeyi seninle yaşamak istiyor demekki başkalarına baksın yani sen de aşıksan Konuş onunla açıkça bir şeyler yaşa ama istediğin kadarını seni istemediğin kadarına zorlayamaz herhalde
47 Yorumla
Soran+1 yılBaşka hiçbir kadın ilgimi çekmiyor diyor sadece sende oluyor bu diyor
Soran+1 yılEvet diyor ki ben de nefret ediyorum kendimden bunu isteğim için ama dayanamıyorum
Soran+1 yıl@Gülben06 başka biri bana anlatsa ben de öyle sanardım fakat içinde olunca insan inanamıyor
- +1 yıl
Bak knk her şeyi seninle yaşamak istiyor olabilir ama bunu senin de istemen lazım. Ve bu zaman ister güvenmen gerekir hazır olman gerekir buna. Ki bence önemli bi şey bu hayatının kalanında pişman da olabilirsin yaşadığından, ayrıladabilirsiniz. Bunları düşünüp kararı sen vereceksin. Ama bana sorarsan ciddi düşünüyorsa ve gerçekten seviyorsa kararına saygı duyar ve bekler. Beklemeli en azından
- +1 yıl
Canım benim sana tavsiyem şu kimseye kulak asma tabii ki pişman olacağın şeyleri yapma ama seviyorsan her şeyi akışına bırak sen ona anlat neyi ne kadar istediğini ne kadar istemediğini kendi sınırlarını çiz oda seni seviyorsa zaten anlayışla karşılayacak seni üzmeyecektir ama hiçbir şey yaşamazsan seviyorsa da senden soğur
+1 yılAklı sıra trip atarak seni mecbur etmeye çalışıyor.. Sana sevgisi saygısı olsa zaten bunları istemez aklını kullan..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsan aşık olduğu kişiye dokunmak sevmek öpmek ve daha bir çok şey yapmak istiyor. Hele birde isteği fazla ise sizi görünce bile delirmeai normal. Ama şu durumda var. Bir taraf istiyor diye diğer tarafın düşüncelerini yok sayamaz ve saygısızlık yapamayız. Siz belirtiyorsunuz gidiyor ama aşık olduğunuzdan peşini bırakmıyorsunuz. O da sizi sizin kadar sevse anlar ve beklerdi. En azından dener ve bazı şeylere katlanması gerektiğini bilirdi.
10 YorumlaIliskiniz yeni mi basladi cinsellikle ilgili senin istegin yoksa bu zamanla oluşacak birsey. Tek derdi var istegi oldugunda senin uzerinden kendini rahatlatmasi. Eger ki seni seviyor olsaydi bu kadar istememene rağmen sana saygı duyar dikkat edebilirdi
00 Yorumla
+1 yılCanım öncelikle sana değer veriyormu üzerine bir nebzede olsa düşüyor seni ozel hissettiriyor gülümsemeni sağlıyor mu? Bunlar yoksa sadece aranızda ki cinsel cekim gücü cinsellik kendini tatmin etme. Seks aşkı var sizde
31 Yorumla
Soran+1 yılBana şöyle dedi senden önce cinsellik duygularım sanki ölüydu senle sanki tekrar yaşam buldu içimdeki sanki bir canavar var onu durduramıyorum diyor
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. İsteyebilir , hissedebilir ama dayatamaZ. Dayatma , manipüle etme varsa, yoksun bırakma. kendinden varsa hızla uzaklasmalisin...
41 Yorumla- +1 yıl
Bence de böyle bir şeylere zorlayan dayatan insan ney kötü niyetlidir. Bi insan bi şeyi çok istese bile karşı taraf hayır diyorsa durmayı bilmeli.
m +1 yılSevişmedin diye gidiyor ve sen sevdiğini mi düşünüyorsun. Ne içiyorsan aynından bende istiyorum
43 Yorumla
Soran+1 yılSanal istiyor
- +1 yıl
Kanka ben bana öyle bir şey in imasını yapana bile o imayı gtne sokar, engelin üstüne oturturum 😂
Soran+1 yılBen de öyleydim ama ona gelince offfff
+1 yılSeviyormudur sevmiyormudur bilinmez, ama ben sevmem öyle erkeği. Sende o seviyormu diye düşünmekten se buna zorlayan erkegi sen severmisin onu düşünmelisin
10 YorumlaSeni zorluyor, istediği olmayınca hemen gidiyor ama aşık..
Sence seviyor mu mantık biraz🤦♀️40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Seviyordur ama düşüncene saygısı yok da diyebilirim
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadınlara da senden başkasını istemiyorum diyor mudur acaba. Senden öncekilere de aynı şeyi söylemiştir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisini bilemem ama cinsel acıdan tehlikeli biri kaybedecek bişeyleri olan için
20 Yorumla
+1 yılSeviyor olabilir de.. Çok cinsellik isteyen erkek sevmiyor diye bir kaide yok. Ha, sen rahatsız oluyorsan söyle kendisine.
00 Yorumla
+1 yılSeviyordur tabii ki yoksa neden cinsellik istesin ki? Herkes sevdiği kişi ile yaşamak ister cinselliği.
00 Yorumla
+1 yılSevde zorlamaz bence, yani ısrar olabilir ama belli bir şeyden sonra hâlâ ısrar ediyorsa sıkıntı vardır.
00 Yorumla
+1 yılEğer gidiyorsa garip. Düşündürücü yani. Seviyor olabilir arzular ama sevmiyorda olabilir her cinsellik isteyen sevmiyor diye bir kural yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce s*kecek sonra da seninle olmuyor ayten deyip ayrılacak
016 Yorumla
Soran+1 yılO değilde sanal istiyor sohbetle boşalmak
Soran+1 yılBen sanalda istemiyorum. Ben 20 o 25
Soran+1 yılAhaahahah
Soran+1 yılBaya bilgilisiniz galiba
Soran+1 yıl39 yazıyorda yaş
Soran+1 yılKaç deneyimin oldu
Soran+1 yılMaşallah Allah daim etsin
Soran+1 yılAmin
+1 yılÖf nefret ediyorum böyle pisliklerden. Aynen trip atıp şikayet edip ağlar sızlar seni suçlu hissettirir sanki sen AŞ evisin de bunu doyurmak zorundasın. Sen de para iste bakalım ondan veriyor mu. 3 bin lira lazım de. Versene seni çok seviyorum de.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Seven dayanamiyorum demez cinsellik istiyor acik acik seviyor sanma uzulme sonra birak gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon yapmak dışında sevgisini ispatlamanın başka yolu yok mu?
10 Yorumla senden daha fazla bedenini seviyodur kaptırma kendini uzaklaş
10 Yorumlasevmiyor sevse istemeyince saygı duyardı zorlamazdı amacı belli
00 YorumlaCinsellik olmadan olmz ama ilişkiler sadece cinsellik temalı olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli herşeyin ucunu cinselliğe bağlıyorsa seni kullanmaktan başka derdi Yok demektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olduğu kişiden bunu istemesi gayet norma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiyet belli nnormal konusunca sıkılır cinsellik olunca konu durduramaazsın😇
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Herkes der kanma sakın :)
20 Yorumla
+1 yılOnun aşkı cinsellik yaşayana kadardır
20 Yorumla
+1 yılBeyni ile pipisi yer değiştirmiştir
21 Yorumlabakire değilsen 1 dk durmazdım yanında
03 Yorumla
Soran+1 yılBakire yim
+1 yılZorluyorsa bu ilişkiden bişi çıkmaz..
10 YorumlaBaya yoklukta bir sevgili
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet akli fikri ordadir
10 YorumlaBüyük ihtimalle takilmaktir dikkat et
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi hikaye onun seks istiyor sadece @yuuxmi
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. tamami degil ama eksieriyeti öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ve seks etle tırnak gibi
00 Yorumla Birde aşık mısın buna sen
00 YorumlaTam tersi sevdiğinden yapası geliyordur
00 Yorumla
+1 yılGenelde zorlanan ben oluyorum
00 YorumlaYani insan sevdiği kadını arzular
00 Yorumla
+1 yılcinsellik dışında ne için seni sevsin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılCok sevseydi zorlamazdi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızı değil, bikini ve özel bölgesini seviyodur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğa ya da başak burcu erkeği. d
08 Yorumla
Soran+1 yılİkizler
Cevap sahibi+1 yılİlginç
Cevap sahibi+1 yılYok estağfirullah ne alaka @Kenank07
Cevap sahibi+1 yılYani büyük bir kısmı evet.
Cevap sahibi+1 yılHayır onların huyu bu benle ne ilgisi var
Gizli Üye(18-24)+1 yılKlasik sevmiyor sadece sana yanıyorum bitiyorumlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyordur açık ve net
10 Yorumla evet
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet safım
Soran+1 yılGerçekten bak gerçekten başka biri bu soruyu sorsa dalga geçerdim ama kendin olunca bir anda silemiyorsun
Soran+1 yılYok ben hayır dedim ve o dediki saygı duyarım
amacı içeri girp çıkmak okadar
07 Yorumla
Soran+1 yılGörüşlerini mi
Soran+1 yılEvet
Sevmiyordur net.
40 YorumlaSevmiyordur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevmiyordur
10 Yorumla
+1 yılSevmiyordur
10 Yorumla
+1 yılEvet aynen öyle.
10 Yorumla
+1 yılBedenini seviyor Dur
10 YorumlaSevmiyordur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevmiyordur net
10 Yorumla
+1 yılSeviyor ama neyini
10 YorumlaYalan söylüyor
10 YorumlaKabul etme iradeni koy
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılaşkı geçici sanırım
00 Yorumla Kullaniyordur
00 Yorumla
+1 yılsevmiyor belli ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler