Dün bir cinsel yaşam sorusu vardı. Sevgilisi oğlana 5 posta atamayan da erkek diye dolaşmasın etrafta demiş. Bazı kadınların cinsel yaşam sorularına denk geliyoruz, en az 1 saat darbeli matkap gibi devam eden erkek istiyor. Erkek hem geç boşalsın, hem 5-6 posta atsın, hem kadının gönlünü hoş etsin, hem demir gibi güçlü olsun, hem nahif ve kibar olsun, hem kadının her türlü sinirini stresini alsın, hem her tribini çeksin. Erkek hediyeler alsın, sürprizler yapsın, güzel yerlere götürüp gezdirsin, güzel sözler söyleyip ruhunu okşasın. Aama erkeğe hediye alınmasın, erkeğe sürpriz yapılmasın, erkeğe hoşuna gidecek sözler söylenmesin. Öbür taraftan da erkek hiç hayıflanamaz, şikayet edemez, psikolojisi hiç bozulamaz, hiç dert dökemez, hiç morali bozulamaz, vs. vs. Erkelere haksızlık yaptığınızı düşünüyor musunuz?
Kızlar, cinsel hayatta ve ikili ilişkilerde erkekler neden mutsuz diye düşündünüz mü?
her şey karşılıklı olmalı.. İlgide, sevgide, istekte, tutkuda ve daha Bir sürü şey ben kadınım diye sürekli beklenti içinde olamam, sadece kadınların duygusu Yok sonuçta erkeklerde bir insan onlarında duygusu, istegi ve ihtiyaçları var. İki tarafta yani hem kadın hem erkek bunun bilincinde olursa ve ona göre hareket ederse kimse kimseye haksızlık yapmaz. Ve bugüne kadar kimseye haksızlık yaptığımi düşünmüyorum.
Ben haksızlık yaptığımı düşünmüyorum genellikle.. Herseyi erkeğe yükleyen birisi değilim.. Öyle pahalı hediyeler istemem.. Erkeğin parasını yemem, hesap ödetmem.. Yeniliğe açık biriyim.. Fazla severim.. İlgi manyağım evet sürekli temas halinde olalım.. Belime sarılsın öpsün şap şup.. Bunları da sadece ondan beklemem.. Her kafama estiğinde öper ısırırım.. Sevdiğime çok eğlenceliyim.. Sevmediğime de buz kesilirim..
Ama evet haklısın.. Herseyi erkeklerden bekliyorlar.. Hayat müşterek.. Aşk cinsellik sevgi dürüstlük hersey ortak olmak zorunda... Yoksa elde hiç birsey kalmaz.. Herkes yalnız kalır.
Duyguların önemi kalmadığı güvene temel atılmadığı popüleriteden ibaret ilişkilerin dezavantajları bu saydıklarınız. İnsan empati yapmadığı bir ilişkide narsistliğin çıtasını yükseltir. Daha fazlasını bekler. Sadece bekler. Sevgi duygusu öyle değildir. Sevgi arttıkça empati gelişir. Empatinin var olduğu bir ilişkide bunlqrı yaşamazsınız. Asıl mesele sevginin ne okduğunu bilmekte. Empati varsa sevgi vardır. Empati yoksa içinde bulunduğu duygunun içinde sevgi sıfırdır. Barındırdığı duygunun ne olduğunu bilmeden adına sevgi etiketi yapıştırıp sattığı bu gündemde bu listeler var olmaya devam edecek.
Ben yapmıyorum, hediye beklediğim için hep ilk hediyeyi alan taraf ben oldum. Bu yaşıma dek hiç bir erkek hediye almadı çiçek almadı. Yemek parasını bile ben ödedim hayat müşterek diye , karşımdaki erkek bana hiç bir şey yapmadı. Tribini de çektim , cinsel hayatımız da yok denecek kadar azdı. Beddua ile anıyorum kendilerini evladından çıksın ahım.
Evet düşündüm Şöyle cevaplara ulaştım erkekler sürekli hakimiyet kurmak istiyor yani bu mümkün değil ve din adı altında çok baskılanıyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır. Elimden gelenin fazlasını verdikken sonra daha iyisini beklerim. Kimse beni anlamadı bu zamana kadar kaybım varken bile idare edilmedim o zaman dank etti ablında.