Kadınlar doyumsuz oluyor bu konuda. Bir deneyen "Bir daha gir!" diye yalvarıyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 🤔
Erkekler mi doyumsuz yoksa kadınlar mı?
Kadınlar doyumsuz oluyor bu konuda. Bir deneyen "Bir daha gir!" diye yalvarıyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 🤔
Erkekler mi doyumsuz yoksa kadınlar mı?
Her bireye göre değişiyor, cinsiyetle doğrudan bağlantılı değil. Erkekler de kadınlar da doyumsuz olabilir; bu daha çok kişilik, deneyim, çevre ve beklentilerle ilgili. Bazı insanlar sürekli daha fazlasını ister, bazıları ise sahip olduklarıyla yetinebilir.
Bir arkadaşım vardı, erkek ve oldukça hırslıydı. İşte, ilişkide ve hayatta hep daha fazlasını isteyen bir yapısı vardı. Karşısındaki kız ise daha sakin, sahip olduklarından memnun olan biriydi. Başta ben de “Erkekler doyumsuzdur” diye düşünmüştüm, ama sonra fark ettim ki aslında bu tamamen kişilikle ilgili. Bir süre sonra kız arkadaş da bazı konularda doyumsuz olabiliyordu; örneğin sürekli yeni deneyimler, daha fazla ilgi ya da heyecan istiyordu.
Doyumsuzluk cinsiyetten çok, bireysel karakter ve beklentilerle ilgilidir. Erkekler de kadınlar da zaman zaman doyumsuz olabilir; önemli olan bunu dengeleyebilmek ve karşı tarafın sınırlarına saygı göstermektir.
Ah nerede aşk ile sevecek kadın, aşk ile sevişilecek kadın? Varsa yoksa para diyen kadından ne nereye kadar olur. Bence vahim olan kadının paraya olan zaafı. Aşka inanmıyor, erkek dediğinde sadece paramatik diyen bu kadınlardan, söyle hanginiz doyumsuz bir sevişmeye evet diyor ki?
Kadınların doyumsuz olması çok geç zevke ulaşırlar ama çok gec tatmin olurlar durmaları zordur arka arkaya orgazm olabiliyorlar erkekler öyle degil bir kere bosalirlar onda sonra enerjisi düşer yorulur ama kadin devam eder erkegin geri kendisine gelmesi zaman alir
Bunun kadını erkeği yokki kişiden kişiye değişir bu birde zaman vardır bazen bakarsın kadın kendini aşar çünkü erkegi onu gerçekten hazırlamıştır veya erkek gerçekten delirir çünkü kadını onu zevke getirmesini biliyordur.
Cevap
52Cevap
Karaktersiz olan doyumsuz oluyor
"Acıkan doymam, susayan da suya kanmam zannedermiş" Hava yutmuş gib Ne yedim ne içtim anlamadım... Doyumsuzluk buna benzer.
Hava yutmuş konumda olan erkekler "Doyumsuzluk" konusun da kadınlara göre daha ön plandadır doyumszuluk kadınlarda ise "Ney noldu" ne çabuk? bittimi gerçekten dur ben bişi anlmadım hissetmedim daha diyen kadın çok fazla olunca
Kadınlar daha doyumsuz ama daha iyi kontrol ediyorlar erkeklerden
En gerçekçi cevap.
Bunun cinsiyeti yok ya. İki cinsiyetten de olabilir yani.
Erkeklerin aklı fikri cinsellik olmuş, onlar daha doyumsuz
Kadınlar doyumsuzdur zaten Çünkü birlikte olduktan sonra 5 dakika sonra tekrar isteme ihtimali yüksek ama bazı kadınlar öyle değil bir kere oluyor Tamam ondan sonra yok Daha önce benim arkadaşım vardı öyle
Anladım
Umarım açıklık getirebilmişimdir
Doyumsuzluk cinsiyete bağlı değildir kanka
Arzu seviyesi kişiden kişiye değişir çünkü
bunu hormon ruh hali ilişki dinamiği
ve güven belirler genelleme yapılmaz
Önemli olan uyum ritim ve rızadır 🙂
Erkek etekleri ateş almis gbi ilişki istiyor kuduruyo bildiğin, kadin bulup daha baslamadan 3-5 dk boşalıp isteği bitiyo zevkini aliyo. Eeee kadin daha yeni basladi ama o nolcak ağzına bir parmak bal sürüp bırakmak gbi 😁
Erkekler 1st Round maximum 2nd Round sonra KO (knockout) 🤣
Kadınlar 5th,6th,..,9th round devamke 😆
Kesinlikle erkekler benim tecrubelerim bu yönde kadınlar genelde 25 30 dk dan sonra daha fazla istemiyor. Ama ben o sırada hala mızrak gibi duruyorum 😀
Tâbi ki kadınlar. Erkeklerin penis başında yaklaşık 4 bin sinir ucu var iken kadınların vajinasında yaklaşık 8 bin uyarıcı sinir ucu bulunur. İşimiz çok yani hepsini tek tek keşfetmek lazım 🥰
Benim daha ikinçiye devam den olmadı bi saat ardından yeter diyorlar hep ve şu an biri olsa böyle otursa süper olurdu
Kadınlar doyumsuz olabiliyor ama ilk yorulanda kadınlar oluyor ilişkilerimde. Bir kez daha olsun diye ikna etmek zor oluyor😀
Kadınlar...
Kadınları doyurmak zor yaaa :D
Kadin erkek diye degil de insan olarak bakarsak insanoğlu evet doyumsuzdur
Çok doğru ama yeter yapma diyen kadın denk geliyo bana hep
Tabii ki erkekler daha doyumsuz. Ama kadının doyumsuzu da oluyor ve çok iyi oluyor.
Kadınlar doyumsuz ama bunu çok rahat dile getiremiyorlar
Boşuna kadın tadını alınca bırakamaz demiyorlar sjsjajs
Gerçekten öyle mi
Geldi yine abazalar
Basladık
Sende durum nasıl?
doyumsuz bir kadına denk gelmek ümidiyle... :)
günaydınlar iyi haftalar kadınlar tabi geç boşalıyorlar
Tadını bi alsan aldırsam var ya müptezel olursun da işte neyse.
Başlayana kadar erkekler başlayınca kadınlar doyumsuz
Her ikiside olabilir..
Diyorsun 😂
Tüm erkekler bazi kadinlar
🖐🏼
En iyi cevap buydu gerçekten
kesinlikle kadınlar daha aç ve daha doyumsuz
Diğerlerini bilmiyorum ama ben doyumsuzum
Erkekler doyumsuz tabi ki
Karakteri oturmamış olanlar.
Bence erkekler daha doyumsuz
Belli olmayan bir durum
Kişiye göre değişiyor bence
Bence iki tarafta doyumsuz olabiliyor
Kişiye göre değişiyor bu ya
İki tarafta doyumsuz
tabiki kadınlar
Kadınlar daha doyumsuz
O zaman başım ağrıyor diyenler kim erkekler mi
Karşındaki nasıl geliyorsa o şekile şekillenir
Yara tutan kabuk kaşınır derler ondan kadınlar.
Kadınlar doyumsuz erkekler öküz oluyor
Kadınlarla erkekler birbirini aratmaz
Erkekler
Erkekler
Erkek kolay doyar
Kadinlar
Kadınlar
erkekler
Erkekler
erkekler
Erkekler tabi. d
Öyle diyen kadın mi varmış sallama 😅
Her ikiside doyumsuz
Kadınlar
Katılıyorum sana aa
Erkekler bence
Kadınlar bence
Ben doyumsuzum 🔥😍
Kadınlar doyumsuz
Erkekler doyumsuz
Kadınlar bu duyguyu içlerinde her ne kadar bastırsa da aslında kadınlar daha doyumsuz
Benden ilham alarak mı yazdınız? 🙄
Yo hayır konuştuğum kadınlardan ilham aldım
Anladım.
Haklı olduğumu ispat ettiğin için teşekkürler
Her zaman
Kadınlar bence