Daha fazlasını hangisi ister?
Erkek
Kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha fazlasını hangisi ister?
Kadınlar bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Kadında ikinciyi beşinciyi bile rahat rahat yapabilir ama erkeğin bir sınırı var 😅
Cevap
8Cevap
Tabiki kadınlar. Aynı gün içinde 3-4 erkekle seks yapan kadın var. Öyle erkek duydun mu hiç?
Evet kadın elbette cinselliği seviyorsa bunu daha çok yapar ve doyumsuz olur ama erkekler duygularla seksi daha kolay ayırdığı için bu konuda daha fazla kişiye ulaşabilirler.
Sadece seks için başlayıp sonrasında karşısındaki erkek kaybolunca rahatsız olan bir çok kadın var. Bunu düşününce gene ayıramıyor diyebilirsin.
Sadece seks için olsa kimse neden aramıyor diye düşünmez bunu düşünmek o kişiyle bağ kurduğunun bir göstergesi.
ilişkiden beklenen ihtiyaçlar farklı o yüzden bu şekilde değerlendiremeyiz.
Ne gibi açar mısınız
ilişki insanların fiziksel ve ruhsal bir çok ihtiyacını karşılar. İlişkinin en heyecanlı kısmı erkek için fiziksel paylaşım kısmı iken kadınlar ise ruhlarının tatminiyle heyecanlanırlar. dolayısıyla iki farklı tip doyumsuzluğa sahip iki cinsiz. yani iki taraf da doyumsuzdur ama doyumsuzlukların tipi farklıdır
Ben buns katilmiyorum kadinlar icin de fiziksel paylasim kismi oldukca heyecan verici ve oldukca buyuk bir ihtiyac. Duygusal ihtiyaclar da fizikselden daha onemli degil. İkisi de esit sekilde onemli.
ben önemsiz demedim. önceliklendirme yaptım. Kadınların%95 i duygusal bağ kurmadan o bahsettiğin fiziksel heyecanı bulamaz
Erkek 1 yilda 1000 tane kadını hamile birakabilir.. kadın 1000 kisiyle iliskiye girsede 1 yılda 1 kere hamile kalabilir.. bu yuzden erkeğin genetiğinde vardır.. bu cinsel iç güdüdür..
İçgüdü evet ama kadınlar da ilgi delisi olduğu için bir anda bir sürü kişiyle bunu yapanlar var daha güzel hissetmek için
İlgi dililiği kadınin dogasinda yoktur. Cani sıkılan kadinlar yapar..
Güzel/ozel hissetme ihtiyaci her kadin da var
O erkektede var. Her insanda var
Yengec akrep balık kadınları
Kadın
Tartışmasız erkekler
bence kadınlar ,
Ortaya karışık olamaz mı knkm ya
Bence erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?