Kadın ve erkek için aslında bence temelde zevk almayı sağlayan unsur kesinlikle arzulanmaktır.. Karşı cinsin tutkuyu beden diline, mimiklerine, ses tonuna yansıtması elzem.. Gücü ve arzuyu belirgin şekilde hissettirmek gerekiyor.. Kadın erkeklerden daha hassas ve duygusal bir varlık.. O sebeple ruhunun okşanması çok önemli.. Bir kadına sadece anlık haz odaklı yaklasmamak gerekiyor. Normal hayat akışı içerisinde de kendisini özel hissetmesini sağlamak gerekiyor.. Hoş cümleler yatakta ayrıca havaya sokar bir kadını.. Burada illa romantik cümlelerden bahsetmiyorum bazı kadınlar ya da erkekler dirty talk sevebiliyor.. Bu tamamen en temelde partnerinizi iyi tanımanızla bağlantılı. Keyifli günler..
Çok basit kadınlar aslında şöyle bir söz vardır hani beceriler ek değil sevilerek orgazm olur yani aldığın zevki mesela gösterirseniz sessiz kalmazsanız ya da işte cinsel ilişki sırasında bol bol öpüşme sevişme olursa heleki bir de bir kadın istediği adam ile yaşıyorsa bunu var ya öyle bir orgazım olur ki öyle bir titrer ki anlatamam ben yani sadece sevdiğim adamı düşünerek mastürbasyon yaparken böyle zevkten kendimi kaybedip ayağımı duvara çarptığımı hatırlıyorum bak düşün jccjd
Dünyada sadece 1 kadın olduğu ve geri kalanlar da onunla birebir aynı kopyalardan ibaret olduğu için bu sorunun cevaplanması oldukça kolay. (Hayır değil.)
Sevgiliniz varsa, ona sorarsınız neyden hoşlandığını, ona göre hareket etmeye çalışırsınız karşılıklı olarak, zamanla daha iyi olur. Bunun başka türlüsü yok. Birinin hoşlandığından diğeri hoşlanmıyor.
Temelde şöyle bir durum mevcuttur: Kadınlar duyguları ile erkekler beyinleri ile sevisirler. Dolayısı ile dünyanın en büyük pençesine sahip olman partnerini mutlu etmeye yetmez. Mutlak olarak bir duygu alışverişi olmalı. Bu tabiki seks işçileri ve sevişelim de bitsin diyen kişiler için geçerli değil. Aynı şekilde bir erkeğe seks sırasında "kirayı odemismiydin?" Diye sorarsanız penis yumuşar ve seks biter. Kisaca böyle yani.
Güçlü bel kısmını ben unutmuşum, sabit bir şekilde gerçekten bayağı önemli. Spor falan yapın, kas çalışın, sonra 10 dakikada bel kasları alev gibi yanmaya başlayınca yana düşmeyin.