Evet soru açık arkadaşlar kadını nasil mutlu ediyorsunuz ya da edersiniz en beğendiğim yorum sahibine belki de mesaj atarım olamaz mi olabilir 😊😊😊
Cevabın nedir?
Hard seks istisnasız her kadının istediği seks türü. bakmayın öyle "bin sirt sikstin hişlinmiyirim" dediklerine.
ben aslında duygusal bir adamım yani maskelerimi çıkarınca geriye kalan çıplak gerçek bu. (valla olim)
ilk gençlik yıllarımda cins-i latifle olan cinsi münasebetlerimde de bu naif rikkatli ruhumu yatağa yansıtırdım hep.
öyle benim için o dönemler kadın dediğin açılmamış gül goncası. sevgilinin kızıl saçlarını akşam gün batımında aksi deryaya düşmüş güneşe falan benzetiyorum hep. yani durum o derece fecaat.
şimdi böyle bir ulvi varlığı haşa huzurdan "mutfak tezgahının üstüne domaltıp kafasını mermere vura vura" şaaapacak değiliz ya.
küçük dokunuşlar hassas salınımsal devinimlerle yari meftun etmeye çalışıyoruz..
fekat heyhaaat!!! iş öyle değilmiş..
"vur davulcu vur davula güm güm gümlesin, kız oğlanı sevmiş dünya malı neylesin" türküsünü kendime örnek aldım.
mevzu; hatunun yemek masasına yatırılmasıyla başlarmış. sol el ile saçlarından tutup masaya doğru kafası bastırılırmış. tek hamlede iç çamaşırı çıkartılır ve vuslat gerçekleştirilirmiş. içinizdeki hayvanı serbest bırakarak hızlı ve sert giriş çıkışlarla devam edilirmiş. ilk başlarda '' mıy mıy'' eden hatun kişiden '' ahlar, ohlar, aşkımlar '' duyulmaya başlanırmış. -mış, -muş..30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben Günün yorgunluğunu almak için güzel bir ortam hazırlar masaj yaparım... Onu gevşetirim, rahatlatırım...
Masaj sonu duştan çıkınca ona aldığım hediyeyi sürpriz yaparım... O sevinçle mutlulukla yüzünde güller açar seni seviyorum der ve hafif ıslak nemli vücuduyla kucakta yatağa götürürüm.. Sindire sindire doya doya öper okşarım güzel bir on sevişme yaparız.. Hazır olduğunu ıslandığı zaman içine girerim sevişerek yatakta dönerek çılgınca içimizden geldiği gibi kimseyi taklit etmeden içinizden geldiği gibi seks yaparız...40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiği adamlaysa mutlu olur. onun dışında gözünün içine bakmak ellerini kullanmasını bilmek. kadını özel hissetirmek heryerini öpmek kendinden önce onun zevk almasını düşünmek ve iyi becerebilmek erken boşalmamak
45 Yorumla
Soran+1 yıl@cemete bunları bulsam tereddutsuz ben evlenme teklif ederim
Cevap sahibi+1 yıl@cemete yaaaaa bence yapmalı yani
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
56Cevap
önce yatakta vucudunda dılın degmeyen yerı kalmayacak öyle bır kıvama getıreceksın kı inlemeleri odayı saracak bu dilini nasıl kullandıgına baglı oral olarak onu tatmın edeceksın kı o da gözü dönmüş bır sekılde sana oral yapıcak oralın tanımı aslında budur:)
12 Yorumla
Soran+1 yılE oral mi sadece? Sonra baska
Gizli Üye(36-45)+1 yılPapaz her zaman pilav yemez ki, nabza göre şerbet vereceksin. O an neye ihtiyacı varsa onu yapacaksın. İşten geldiyse ince bir masaj, canı sıkkınca birkaç kadeh şarap ile başlayacaksın. İlerleyen zamanlarda bol bol boşaltıp geceye nokta koyarım genelde. Yıllardır vazgeçemediğim tek şey G noktanıza masaj yapmak ama. Kıvrılıp duruyorsunuz ya hani, izlemesi mükemmel, inlemeleri duymak ayrı bir mükemmel oluyor. Sabaha kadar orayı okşayıp inletmek istiyorum da belli bir sayıdan sonra bayılma noktasına geliyorsunuz, artık kısa kesiyorum o yüzden :)
10 Yorumla
+1 yılTutkulu, istekli ve doyumsuz bir yönüm var. Dudaklarını, göğüslerini, vajinasını dakikalarca emip oral seksi uzun tutuyorum. Önce biraz yavaş başladıktan sonra sert devam ediyorum. Sert bir şekilde gidip gelirken arada küfürlü konuşuyorum. Ve asla o orgazm olmadan bitirmiyorum :) <3
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnce gözler ile süzülür sonra sarılıp kendine çekilir sonra kucağa alınır ve yatak odasına getirilir sonra duvara yaslanir dudaklarını öper yer boyun lar falan sonra yatağa atılır ve alttan soyma ya başlanır öpe öpe sonra ustundekileri çıkarilir sonra her yerin den öper koklar... devamını da anla işte 😊😊😊
10 YorumlaHatun mesaj atsın dıye kendını asmış mallar edebiyatın dibine vurmuslar azimle
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha😊😊
bir keresinde vucudunun bütün çukurlarına şarap döküp içmiştim bazen ağzımla onada içirdim deliye döndü bayılacak gibi oldu bıraktım favorimdir
14 Yorumla
Soran+1 yılKaç tane çukur var ki nerelerden ictin şarabı😃
Soran+1 yılVay be çabanı takdir ediyorum ☺👏
Öncelikle sessiz ve sakin bir ortamda olmaya özen gösteririm daha sonrada başlangıcı öpücükle başlatırım, kadının nefesi artmaya başlar böylelikle, kalp atışları hızlanır. Daha fazla ısınır, ısınması çok fazla olduğunda, hareketsizleşmeye başlar, isteği arrtıkça nefesiz hızlanır, devamı reklamlardan sonra😊
00 Yorumla
+1 yılhakkinda konustugumuz turk kadini ise, yatakta mutlu etmek icin ilk olarak yatak disinda mutlu etmeniz gerektigini unutmayiniz. ne kadar ozgur olsa da, oyle davransa da bu kadar sosyal baskiyi yemis kadin (erkekler icin de aynisi gecerlidir aslinda) legal olarak yatakta biriyle bulunmadigi muddetce genel olarak rahat edemeyecektir. bu yuzden de gunluk hayatta bir kadini mutlu edebiliyorsaniz, o da size yatakta mutlu olmus taklidi yapacaktir
10 YorumlaEn önemli şey iletişim, erkek için de kadın için de aynı aslında. Karşındakini tanımaya, zevklerini öğrenmeye çalışacaksın, yoksa öyle herkese uyan bir tek formül yok :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAyakkabı çanta alacağını söylemeli ve sık sık seni seviyorum demeli.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ''ne mutlu''
https://www.youtube.com/watch?v=nTuD69kNLU010 YorumlaKadını iyi tanımalı vücudunu isteklerini zevk aldığı noktaları bide öküz gibi davranmadan kadının isteğine göre hareket edilmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKadini yatagin efendisi yaparim her sey onun kontrolunde olunca mutlu olur tabi ben de armut toplamiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGul yapraklari serili yatakta birer kadeh icecek esliginde, slow bir muzigin eslik edecegi tatli bir ortamda bir elle saclarini oksayip diger elle de boynunu opmek kadini zevklendirecek ve iliskiye hazirlayacaktir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMutlu oldun mu kadinim😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"sabır ve ritim" benim felsefem yatakta önce doyuracaksin sonra doyacaksin ve unutmadan soft seksle başlanmalı hard seksle bitirilmeli 😉😂😂😂
10 YorumlaEller boş durmamalı
sırf vajinaya değil kadının bütününe odaklanmalı10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Ayak parmaklarından başlayıp, boynundan çikincaya kadar öpüp koklamak dillemek ve en son hedeften vurmakla olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanına çikolata koyarım sürekli, dayanamaz yer ve mutlu olur :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yıloda bende kalsın burdan acıklarsam diger gavatlara tiyo olur o zaman benim farkım kalmaz ;)
00 Yorumla Millet ne yazmis ya soyle yaparim boyle yaparim 😂😂 beden degil ruhlar şevisecek ki zevk alasin 😉
00 Yorumlaçok akıllısın aferin sana , nasıl cevap alacağını biliyorsun :) erkekleri tanımışsın ve çözmüşsün
013 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah çözmüş muyum?😊
Soran+1 yılKimse senin kadar zeki olamadı 😉
Soran+1 yılMantık güzel de gerçek sorunun cevabı yok mu sende?
Soran+1 yılE yani ☺
- +1 yıl
bugüne kadar edindiğim tecrübeler hayatıma giren kızlar ve bana ne yapmam nasıl davranmam nasıl mutlu etmem gerektiğini az bucuk gösterdiler yani 25 yaşındaki bakış açımla şimdiki bakış açım çok çok farklı tabi benimde isteklerim taleplerim var illaki mutlu olmak için ama şunu öğrendim kadını mutlu edersen çok mutlu olursun tabi istisna çıkabilir karaktersiz kadınlar çıkabilir onlardan bahsetmiyorum, ama ben mutlu etmek için herşeyimi veririm, sadakat, ve sadece onun olduğumu göstermek, ilgi , ve sevginin mutlaka gösterilmesi, aşkın duyulan özlemin gösterilmesi, ve de karşındaki bir kadınsa onu dinlemeye bilmeli onun fikirlerine saygılı olması kale alması, bence bunlar kadını mutlu eder
- +1 yıl
zaten asıl mutluluk olduktan sonra yatakta ki çok basit, önce onu düşünmek erkek önce kadını düşüncek, onun yatakta mutlu olması erkeğin mutlu olması için yeter, ben öyle yaparım önce onu mutlu ederim onu mutlu ederken kendim zaten mutlu olurum, ama burda nasıl mutlu ederim neler yaparım , bunları burda yazmak istemem henüz o seviyede abaza değilim, kimsenin de neler yaptığımı nasıl bulutlarda uçurduğumu bilmesini ve kopya çekmesini istemem :) özel şeyler bunlar
Soran+1 yılYani söylemiyor sadece uyguluyor musun?
- +1 yıl
sen anlat dedin ya nasıl mutlu ediyorsun diye, bende burda söylemem kimsenin bilmesine gerek yok, herkes okursa ne farkım kalır onlardan onu demek istedim, söylerimde uygularımda ama , açık alanda söylemenin bir manası yok kimse okusun istemem, şöyşe mutlu ederim böyle mutlu ederimi burda okusunlar istemem kopya çekerler, mesajı haketmişsem özelden yazılır konuşulur
+1 yılön sevişmeyi uzun tutup hakkı ile veren dilini dudaklarını ellerini ustaca kullanan erkek kadını nı mutlu eder :)
00 Yorumla
+1 yılÇok özel yöntemlerim var tabiki ama bunlar erkeklerin işine yarar.
Sana tavsiyem eşini yönlendir00 YorumlaGerçek taktikler böyle ulu orta anlatılmaz özel kalmalı. Ama yaptığım şeyleri dinlemek istersen okurken bile ıslanacağını garanti edebilirim :)
00 Yorumlanasıl mutlu oluyorsa öyle mutlu ederm :) sınır yok...
00 Yorumla
+1 yılKadının isredigi her şey yapılmalı bnce yenip yutulmalı 😊
00 YorumlaNe yapılması gerekiyorsa o yapılmalı ayrıntılı indirip kaldıralımmı diyelim şimdi
00 YorumlaBütün hunerlerimi segilerim. Yatakta kadinin mutlu olması önemli benim icin o mutlu olursa bende mutlu olurum :)
00 Yorumla
+1 yıltotomu dönüp uyuyorum öyle mutlu oluyorlar ki :D
167 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden yalnız muhendissin galiba 😀😀
- +1 yıl
ahahahaha sanırım :D
Soran+1 yılKimya mühendisi bir sevgilim vardı iyi ki ayrilmisim 😀
- +1 yıl
ehehehehe niye öyle diyorsun yaaa. biz hep yalnızız :D
Soran+1 yılHerkese çay mühendislere yok 😀
- +1 yıl
işim şaka biz mühendisler daha iyi biliriz hatunumuzun kıymetini
Soran+1 yılAy bilmeye çalışıyordu ama çok odundu geçen yıl da bir jeoloji mühendisi istemeye gelmişti aman yok dedim 😀😂
- +1 yıl
aaa bak çok yanlış yorumladın olayı. o odunluktan değil bilmemekten. bizim bölümlerimizde kız çok fazla olmadığından ve olanıda biz kendimize çevirdiğimizden :D hatunlara nasıl yaklaşılır pek bilmeyiz. ama öğreten olursa çabuk kavrarız ;)
Soran+1 yıl5yılda kavratamadim inan çok uğraştım öğretmek için öylesine kendimi adadım ki öğretmen oldum düşün yani 😀😀😀 5yıl oldu ogrenemediyse ömür boyu ogrenemez dedim vazgeçtim 😀😀
- +1 yıl
ooo sen kötüsüne denk gelmişsin :) bana 5 ayda öğrettiler :D
Soran+1 yılAma kız kardeşi hatta sulalesinde kız yoktu adam bir anasını tanimis karşı cinsten ikinci ben oldum iste orda hata yapmış olabilirim anlamaliydim boşa kürek çektim 😂😂 sen ogrendiysen oooo iyisin iyi
- +1 yıl
oooo o sıkıntı işte. sen şanssızmışsın :) ben çabuk kavrarım öğretmenimde iyiydi :)
Soran+1 yılNe güzel aşk olsun ben de iyi öğretmenim canım😀😊
- +1 yıl
sen öğretmedin ki bana hiç öğretmenliğini bileyim :) bir kuble örnek gösteririsen bişi diyebilirim :D
Soran+1 yılMesela kadının kulağına hitap etmelisin yavrucum kadın duyduklarindan etkilenir 😊
- +1 yıl
mesela diyelim ki senle ben (ikimiz konuşuyoruz ya faraziden örnek vereyim :) ) olsak ben senin kulak memeni kısa bir süre emip baş parmağımıda bu esnada dudaklarında gezdirsem ve kokun beni kudurtuyor seni istiyorum desem :)
Soran+1 yılWuhuuu zekisin, çabuk anlıyor , kapiyorsun. Maşallah yavrucum 😊😊
- +1 yıl
ben sana didim çabuk kavrarım diye :) işi biliyorum ben ;)
Soran+1 yılFark ettim başarılı 😊
- +1 yıl
tişikkir ederim :) varsa başka kuble örneğin cevaplayayım ;)
Soran+1 yılDokunmasini bileceksin, urkutmeyeceksin 😊
- +1 yıl
hmm :) o dudaklarındaki elim çenenden boynuna oradan köprücük kemiğine oradanda göğüslerine inse ve dudaklarımda elimin dokunduğu yerlere küçük öpücükler kondursa...
Soran+1 yılTekniğin güzel ama gelistirmen lazım 😂
- +1 yıl
heh senin öğretmenliğin burada girecek işte devreye. dinliyorum hocam :D
Soran+1 yılİkinci maddeyi yaparken birinciyi unuttun canım benim unutmayacaksin hep üzerine ekleyeceksin en etkili sonucu elde etmek istiyorsan 😊
- +1 yıl
kulağa hitap etmek mi? o zaten devam ediyor. tabiki ikisi birden :) bunları yaparkende öpücüklerimin arasında saçının yumuşaklığı parlaklığının gözümü aldığı gözlerinin içinin gülüşüne hayran olduğumu söylüyorum tabiki :)
Soran+1 yılHihh tamam, o zaman ben de ucuyorum 😉
- +1 yıl
ahahaha dur uçma daha dur bakalım. daha teninin pürüzsüzlüğünün ve sıcaklığının bein benden aldığını söylemedim :D
Soran+1 yılAllah'ım ne kadannnn güzel iltifat eden bir erkek 😇
- +1 yıl
ahahahaha tişikkir ederim :) ben biliyorum demiştim sana. biliyormuşum dimi :)
Soran+1 yılBiliyormussun yaaa bir en ustteki görüşüne bak bir de bu yorumlarina 😊
- +1 yıl
ummadığın taş baş yarar :D hiç beklemiyordun dimi bu yorumun altından böyle yorumlar çıkacağını :)
Soran+1 yılBen de o ışığı gormussem demek😇 açığa çıkaran da var şimdi burda destim sonuçta 😂
- +1 yıl
bir ego patlaman var belli :D hemen kendine pay çıkartıyorsun ama hakkın var ;)
Soran+1 yılHahhh geri dön hemen mühendis tavrına emi😄
- +1 yıl
hem övecem hem yerecem ki alışkanlık yapma. arada tatlı didişmeler güzel olur ;)
Soran+1 yılEe telefon numaranı ne zaman veriyorsun 😂😂😂
- +1 yıl
ahahahaha. onuda burada yazmam yani :p
- +1 yıl
sen ne zaman çıkıyorsun gizliden :D :D :D
Soran+1 yılBen gizliden nasil çıkayım baksana belki mesaj atarım dedim 50 kişi yazdı gizliden çıktığım an neler olur 😂😂😂 yazma zaten başka kızlar alır ararlar filan kiskanirim ben ehehehe
- +1 yıl
ahahaha ben sorunun o kısmını senin şu cevabını okuyunca gittim okudumda gördüm biliyor musun :D iyi yazmayayımda bak ben gizli değilim ulaşabilirsin bana ;) hem kıskanmanı gerektirecek başka muhabbetler burada olmaz ulu orta :)
Soran+1 yıl😊😊😊 Ben onu yazarken dalgasinaydi kimseye mesaj yazmayacaktim ☺ sana yazarsam kendime ihanet etmiş olmaz mıyım 😂
- +1 yıl
yoo bence olmazsın. ihanet etmek olmaz oda şans yüzüme vurdu demek olur :D
Soran+1 yılAh mühendis olmasaydin her şey çok daha farklı olabilirdi 😇 uyku vaktim yaklaşıyor yarin yazarim 😊
- +1 yıl
mühendis olunca ne oluyor kiiiii :) iyi bakalım yarın yaz çatlat beni meraktan :D
Soran+1 yılMühendis sevmiyorum ben anlattım ya yillarim çöpe gitti😀😀 5te kalkmam gerekiyor uyumayayim mi yani😞 yazık değil mi bana😞
- +1 yıl
her mühendis 1 değildir birde bunu dene :p uyu uyu kıyamammm. istersen ninni söyleyeyim ya da ayağımda sallayayım :)
Soran+1 yılSaçlarımı oksasan yeterli 😊
- +1 yıl
hmmm o zaman seni göğsüme yatırıp parmaklarımı saçlarının arasına sokuyorum parmaklarımı ayırarak ve tarak gibi dümdüz aşşağıya tarıyorum parmaklarımla. diplerine hafif masaj yaparak tarar gibi okşuyorum saçlarını :)
Soran+1 yılMikemmelll olurdu zaten saçlarım dümdüz parmaklarinin arasindan akar gider😊😊
- +1 yıl
vallamı. bayılırım dümdüz saça <3 hadi git yat yarın kafamı ütülicen :p senin yüzünden uyuyamadım diye :D
Soran+1 yılEhehehe ütülicem tabisiii ne sandin alış bunlara 😂😂 yarin ders anlatamicam yavrucaklara senin yüzünden 😂
- +1 yıl
üzülürüm amaaaa :) hadi git yat yarın ütüle kafamı :D
Soran+1 yılAyyyy yufka yürekli hemi de 😊😊😊
- +1 yıl
yaaaa vurma yüzüme :D
Soran+1 yılUyuyorum ben iyi geceler 😊😊
- +1 yıl
ii geceler iritminim :)
Soran+1 yılSen uyumayi düşünmüyor musun? İse gitmiyor musun? Allah'ım bir de işsiz mühendis mi yoksa 😀😀😀
- +1 yıl
yoo düşünüyorum. bende 06,30 da servise biniyorum :)
Soran+1 yılBen 05.30da biniyorum servise 😭
- +1 yıl
kıyamam yavrımmmm :)
Soran+1 yılBaşım ağrıyor uyku da tutmuyor uff
- +1 yıl
e bebeğim e e e e :D
Soran+1 yılOl bebeğim 😘
Soran+1 yılOk😊
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Uyanabildin mi sabah :D
kendini dusunerek bencil olmamak karsindakinin de ihtiyacini dusunmek
00 YorumlaSırt üstü uzanıp çekirdek çitleyip sakız çiğnemek 😅
00 Yorumla
+1 yılBen ayaklarından masaj yaparak başlıyorum :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Ona kadinligini hissettiren bir erkek olmak
10 YorumlaYataktan önce kadınını tanımalı insan.
10 Yorumla
+1 yılön sevişme uzun olmalı ve romantizm sart
10 Yorumla
+1 yılHayatından çıkarak mutlu ediyorum zuhahahaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Elimden geleni yaparım kardeş 😊
00 Yorumla
+1 yılBunu sadece mutlu edecegim bir kadin bilebilir ☺
00 YorumlaKadının emrine amade olmak
00 Yorumla
+1 yılBuda kendini nimetden sayıyor qwe
00 Yorumla
+1 yılKadim rahat uyuraa mutlu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllimitsiz kredı kartı şifrem olabılırmı? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha olabilir neden olmasın😀😀😊 yani bu mutluluk yatağa yansır mi demek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılEmin ol yasima orani ne sen nede ben tahmin edebiliriz :)
Ama genelde kart limiti ile orantılıdır.. ;)
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Vajina göğüs yalamak emmek sevmek öpmek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. vajinası deli gibi yalanmalı emilmeli
00 YorumlaOrtopedik yatak alınmalı
00 YorumlaHiç kimseye mesaj atma
00 Yorumla
+1 yılKendini unutup onun zevkine odaklanmak
00 YorumlaKadinin istek ve arzularina gore hareket ederek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen en cok yalamayi severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöz teması gerisi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın mutlu edilmeli,
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de ondan bahsediyorum nasıl 😀
Cevap sahibi+1 yılkadın ne istiyorsa o yapılmalı,
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacın ne?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstegi herşeyi yaparım herşeyii :) :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatilmaz yasanir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. parçalamalı
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılherşey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFormül çok basit
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?