Evet gelsin bakalim samimi yorumlar
Bir kerede ben sorayim gitsin bakalim 😄
Bir kerede ben sorayim gitsin bakalim 😄
Bu soruya cevap veremem hahah Bende kalsın yani. Eşim yok ama eşim olduğunda eşimle yaşadıklarım beni ilgilendirir. Onun mutluluğu, benim mutluluğum ve nelerden hoşlandığımız sadece bizi ilgilendirir. Eşimle birilikte yatakta neden keyif alıyorsak , bu sadece eşimle ikimizi ilgilendirir yani. ..:) böyle şeyler özel kalmalı. :D
Aynen öyle guzelim katiliyorum sana
Zaten ben bu tür sorulari kafa dagitmak icin soruyorum hani ciddi olarak degil
Benimde ozelim bende kalir esimle ikimizi arasinda bu kimseyide ilgilendirmez zaten cunku en guzel sevgiler ve tutku dolu saatler sevdiginle senin aranda olandir
Hani bunu paylastiktan sonra ismi özel bile kalmaz tum büyu bozulur zaten🤗
Dedim bir kerede ben sorayim bakalim ne olacak 😄
Anladım tatlım. Kafa dağıtmak için soru sormak iyidir. Sor tabii ki. en doğal hakkın :)
Elbette en özeli öyledir. Haklısın 😊
Aynen o büyü bozulur elbette.
Dediklerine katılıyorum...
İyi yapmışsın. Kafanı dağıttıysan bu da iyi bir şey 😄
Önce birlikte duş alır tertemiz yatağa gireriz nemli vucutlarla dudaklardanoperkek dillerimiz birbirine sarmaş dolaş olur yanak gerdan öpüp yalayıp emerek inerim oradan memelerine göğüs dairelerinin nemli dilimle ıslatır sundure sundure memelerini vakimlar memeleri opupmedik yalanmadik hiç bir yerini bırakmam syni şeyi göbek ve balkutunda yaparken 69 olur yapar sanada küçükle tanışma şansını verir daha sonrası kutuya sürterek uyuşturur ve girişte yaparak 20 dakika gitgelle en az 3 bosalma salayarsk son bulur. Bu şekilde mutlu olurmusun
Benim için cinsellik önemli değil. eşimi yatak da değil hayatında mutlu etmek isterdim. yani tabi cinsellik de olur ama öncelikle kalbini mutlu etmek yüzünü güldürmek ve onun mutluluğu için her şeyi yapmak isterdim.. cinselliğe bu kadar anlam yüklemiyorum. altı üstü 1 saat sevişilen bir aktivite. yani en değişik ne yapılır zaten.
Iste bu yaaaaa adamin krali beee helall ablasinin kardesi ne olacak huyunu sevsinler senin oy kalbine kurban😇🤗
Saol ablamm iyi ki varsın 🌹🤗
Sende iyi ki varsinnn ablacim🤗🤗
Ön sevişme, karşılıklı oral, misyoner, doggy ve sonra kucağımda finali yaparım..
Owwww baya bir ateşli gece diyorsunuz yani bey efendi
Heyecanlar dorukta desenize😄
@HollandEUnl Het is heet hier vandaag😅
Cevap
39Cevap
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir
Tabi ki güzel bir ön sevişmeden sonra ortak istek ve arzular ekseninde herseyi fazlasıyla yaparim
Geç boşalan bir insanim ki bu büyük bir artı değer
Teşekkürler sagolun
Kadın olarak sorduğun için bir erkek olarak "Nasıl mutlu olurum" şeklinde cevaplayacağım.
Sevişirken karşılık versin, odun gibi yatmasın yeter, gerisini ben ilmek ilmek dokurum ;)
Güzel bir yemekle giderim kendi ellerimle yaptığım.
Balık 🐟 mesela çok güzel yaparım yanında güzel rakı ağzımda gül önce kadını doyururum sonra onu
Bak şimdi senden beklemediğim bir soru sordum yani ben şimdi bu soruya cevap verirsem senin gözünde iyice gıcık bir adam olacağım boş ver onun için evlendiğim kişi bilsin 😆
Aşırı tutkulu biri olarak eşimi zevkin doruklarına çıkartırım :) Ama eşim yok :D
her dedıgını yaparım ozellıkle oralll ıle delı ederım onu
Güel bi in sevişme harika bir oral sonra birleşme ve çay çat çat sabaha kadar
Hem sert hem romantik seks yaparak, uzun uzun sevişip ona oral yaparak gözlerinin içine bakıp sarılarak gülümseyerek
Öncelikle bencilce hareket ederek kendini düşünmeyeceksin kadının orgazm olmasını bekleyeceksin nasıl mı ilk yapilicak ön sevisme olmalı sonra yatak oyunlarıyla devam etmelisin
Sevişmeye bayılırım. Ön sevişmeyi uzun tutarım. Sevişerek yatağa geçerim sevişerek soyarım. Oral yaparım vs... daha devam edeyim mi
Yok abicim bu kadar yeterli sagolun
😊👍
Bol bol oral yapıyorum dayanamiyor sonra zaten
E sen dun bu tarz konulardan sikayetci olan kisi degil misin?
Oldu bittiye getirmeden yavaş yavaş yaparım.
Vay musti vaay sendede ne cevherler varmis yaa 😄😄
Rica ederim ne demek😄
Soft başlangıçla uzun bir dil seansı, sonra artan dozda sert ve vahşi birleşme.
Dilimi iyi kullanırım
Uzun uzun bakarım
erkek adam önce diline güvenecek ;)
Dil önde diyorsunuz yani 😁 anladim kardesim
kardeş deme lazım olur ;). çok iğrenç bir espri oldu idare et
Bencede igrenç oldu
Ve lazim olmaz sagolasin
yaaa hayat bu belli mi olur. Allah düşürmesin de :D
Hayat bu evet ama agrimayan basimi agritmak istemem kardesim
Amin dusurmesin
Düşursede sevdigimin kalbine düşürsun
Gelsin o yatağa gerisi kolay😂