Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadınlara yatakta zevk vermenin yolu iletişim dikkat ve partnerin tepkilerini gözlemlemekten geçer her kadının zevk noktaları ve cinsel tercihleri farklıdır bu nedenle ön sevişmeye önem vermek dokunma öpüşme ve okşama gibi yakınlıkları ihmal etmemek gerekir sabırlı olmak ve acele etmemek tatminin artmasını sağlar partnerin neyi sevdiğini sormak ve farklı yöntemleri denemek de cinsel deneyimi daha doyurucu hale getirir ayrıca ritim tempo ve vücut diline dikkat etmek cinsel uyarılma düzeyini takip etmek ve partnerin tepkilerine göre hareket etmek önemlidir güvenli ve rahat bir ortam yaratmak özgüveni artırır ve partnerin kendini rahat hissetmesini sağlar her zaman açık iletişim kurmak ve sınırları gözetmek hem duygusal hem de fiziksel tatmini güçlendirir böylece yakınlık ve haz artar ve cinsel deneyim her iki taraf için de keyifli ve doyurucu bir hâle gelir bunun yanında kadınların zevk almasını sağlamak için partnerin vücut dilini ve nefes alışını takip etmek sesini ve verdiği tepkileri gözlemlemek önemlidir ritim ve tempoyu sürekli değiştirerek uyumu bulmak ve farklı teknikleri denemek cinsel tatmini artırır partnerin konforunu sağlamak ve kendini rahat hissetmesini desteklemek de önemlidir böylece hem fiziksel hem de duygusal olarak doyurucu bir deneyim yaşanır ön sevişme boyunca dokunma öpüşme ve okşama gibi yakınlıkları ihmal etmemek ve acele etmeden ilerlemek bağlanmayı güçlendirir ve haz düzeyini artırır partnerin sınırlarına saygı göstermek ve isteklerini sormak güven ve tatmini pekiştirir farklı pozisyonlar ve uyumlu ritimler deneyerek her iki tarafın da cinsel haz almasını sağlamak mümkün olur cinsel deneyimde sabırlı olmak açık iletişim kurmak ve partnerin tepkilerini takip etmek cinsel tatminin en önemli anahtarıdır böylece deneyim hem eğlenceli hem de doyurucu olur ve partnerin kendini değerli ve istenmiş hissetmesini sağlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Partnerini tanımak iletişim kurmak çok çok iyi gözlemlemek sevişme anından yaşanan cinselliğe kadaki olan zaman zarfında en çok ne onu tahrik eder en çok neresi daha çok yükseltiyor onu hangı pozisyonda daha rahat boşalır zevk veren pozisyonlar hangisi keşfedebılırsen en çok zevki verırsın
iyi sik…. n hakkını vericen
00 Yorumla
7 ayİlk önce Bilinç Altı Temizliği Yapılması gerekiyor Nirvanalara Yoğun Zevkin Hazzın Doruklarına çıkacağına Emin olması gerekiyor
Sonra Uzak Doğu Seks Teknikleri Öğretilerini kullanarak Sekse Başlayıp
Soft başlayıp Seriyi yakalayınca Saatlerce Hard Seks yapmak
05 Yorumla- 7 ay
Kral sen bi dokunuşta G noktasını bulursun gibi bilgili birine benziyosun
- 7 ay
@beyazzenci35_
Aklıma bu geldi 😅😅
https://share.google/7q7bGeNJNGtj1k4Qv - 7 ay
@beyazzenci35_
Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce yapabildiğim için Penis gittikçe Sertleşiyor Belirginleşiyor Taş gibi oluyor Bu Sayede Vajinadaki bütün Yoğun Haz Noktalarına dukunarak Partneri Çıldırtıyorum
Bilincini kaybediyor - 7 ay
yazık kıza
- 7 ay
@beyazzenci35_
Öyle deme Varya
Acayip Haz Ve Zevklerden ilk başta Yeter artık Yeter Bu Zevke dayanamıyorum Boşal diyordu bende Boşalınca neden boşaldın dedi bende Kendisinin istediğini söylediğimde Güldü Boşalmanı istemedim Onu Bilinçsizce İstemsizce Söyledim demişti Bende Hemen Yatırıp Silkmeye devam ettim
Bana bu her zaman Yaşat diyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 aySert ve otoriter olmak
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayÖnceligi onlara vermek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayÇok eril davranmalısın çok
44 Yorumla- 7 ay
Oradan oraya savurmalı
Cevap sahibi7 ayCentilmenlik gerektiğinde kadına kontrolü verebilmeli
- 7 ay
Hmm ara sıra bacak arasına geçip oradan gözlerine bakıp beni kontrol et demeliyiz yani
- 7 ay
Sağlam basmak gerek
Laf dinlemek
34 Yorumla- 7 ay
Bu Güzeldi 😅😅
Erkeğin En iyisi En Akıllısı Kadının Lafını dinleyendir... - 7 ay
boşluğuma geldi güldüm
- 7 ay
@beyazzenci35_
Ama Ayağın Kaymasın 🤭🤭 - 7 ay
kadınla yatakta ayağım kaysa nolur en fazla üstüne düsüp kemiklerini kırarım sıkıntı yok
7 ayHalay çekmek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayHer yeri ni yalayacaksın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. oral ve sert giriş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hükmetmek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Yalamak :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası