Bedensel veya manevi herhangi bir isteğiniz var mı? Cinsellik yaşayacağın kişide hangi özellik kesin olmalı? KIZLARIN GÖRÜŞLERİNE SAÇMA SAPAN YORUM ATAN MAVİLİLERİ ENGELLİYORUM.
Cinsellik yaşayacağın kişide hangi özellik kesin olmalı?
Hangi özellik demişsin fiziksel ya da işte ruhsal dememişsin hangi özelliklemişsin benim tek bir tane kriterim var ki bunu sen de artık öğrenmişsindır diye tahmin ediyorum.
Öyle diğer klasik kadınlar gibi işte mutlaka evlilik olacak sevgili olacağız filan cinsellik yaşayacağım demiyorum bak ama ben demiseksüelim yani aşk demiyorum bağlılık hayranlık demiyorum ama karşıdaki kişiye karşı bir cinsel çekim hissetmem lazım o çekimi aldıktan sonra tamam mı her şey yapabilirim benim için gerekli olan kriter kesinlikle çekim ve ben bunu genelde tek bir kişiye karşı hissederim kolay kolay insanları cinsel yönden arzulayan birisi değilim ama bir kere arzulamaya başlarsam mükemmel arzularım
Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli, esmer veya kumral tenli, mavi veya yeşil göz rengine sahip vb. özelliklere sahip olmadığım için cinsellik yaşayamayacağım yani kimse beni istemeyeceği için. Sonuçta bilmiyorum ben de ne istediğimi.