Cinsel Yaşam Cinsellik yaşayacağınız kişide aradığınız kriterler nelerdir? cansuparlak0 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 39 Cinsellik yaşayacağınız kişide aradığınız kriterler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. karşıdaki kişiye gerçekten duygu yüklü olmam gerek ki beni zevkten dört köşeye edebilsin 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Temiz ve bakımlı olmasına dikkat ederim gadası 0 0 Yorumla
Sosyetekemal Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl https://youtube.com/shorts/Gv_KyET_Uio?si=uXUHQ9nYk4Jixz3y 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Cinselliği herhangi biri ile yaşamayıp sadece evleneceğim insanla onu da sadece seks için birleşmeyeceğim için bunların benim için hiç bir önemi olmaz. 3 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güvenilir olması sağlıklı olması ilişkide arzulu olması ortalama güzellikte ya da güzel olması gibi kritetler 0 0 Yorumla
Terapist3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Fiziğinin normal olması Temizlik Bakım Hijyen Ateşli istekli olması 0 0 Yorumla
sentinustmofficial Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk mı yaşayacazAdı üstünde seksZevk meselesi 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. nefes almasi resit olmasi ve beni istemesi.. :D he bi de kadin olmasi 0 0 Yorumla
oguzyldran0 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güvenilir olması sağlıklı olması ne istediğini bilmesi 0 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Seviyor olmam, her önüme gelenle yatmayı sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Amaç cinsellik ise fotofaki sen isin senin gibi olması yeterli, ya senin için? 0 0 Yorumla
karausak Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 104% 1 yıl 1- gözlerine baktığımda etkilenmem2- temiz bakımlı olması kokusu falan3- tutkulu olması 0 0 Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl HijyenYüksek olmasıDoyumsuzKalite ve sınırsız 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zaafım olan cinsel olmayan fiziksel yeri güzel olsun yeter. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Doymasin hiç hep ac olsun isterim. Bı de sinir koymasın her istediğimizi yapalım delice :)) ama nerdeeee 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok bağırmasın canım yanıyor deyip ilişki girmemesi olamasın diğerleri kabul lumdur 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Temiz bakımlı minyon zayıf sınırsız ve yasaksız biri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sağlam yapması 🙈🙈🙈 7 3 Yorumla cansuparlak0 1 yıl evlimisin Cevap sahibi 1 yıl Hayır sen cansuparlak0 1 yıl bekar
hatıce191919 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl sadece yer olsun eşim olsun yeter 2 5 Yorumla cansuparlak0 1 yıl evli misin Yorumla hatıce191919 1 yıl evet Yorumla hatıce191919 1 yıl sen Yorumla cansuparlak0 1 yıl bekar Yorumla MastrClass 1 yıl sende evlende da takılma üç kuruşluk zevk için koşan kişilerle evlen doyasıya yap işte :) yaptın mı bilmiyorum tabi de öncesinde Yorumla
geceninöfkesi68 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl 90 beden göğüs hafif basenli bacaklar ince bel dolgun vajina ve sıkı bir popo 0 0 Yorumla
cv_bbcn_abdullah71 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Libidosu güzelliği fiziği 😌 ve her moda uyması 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kısa saç kısa boylu ve baliketli olsun yeter 🥰🥰 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Patates çuvalı gibi yatmasın yeter 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Temiz olması, arzulu olması 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. Fantezi konusunda özgür olmalı rahat olmalı 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Temizlik, güzel kendine yakışan koku, çekim tutku… 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evli olmamız. 4 4 Yorumla Mastive_22 1 yıl 👍👍 Yorumla cansuparlak0 1 yıl evli misin Yorumla SpunkyChick1 1 yıl Değilim. Yorumla cansuparlak0 1 yıl evlen Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tam pp deki gibi olsa çok güzel olur 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. temizlik ve psikolojik stabilite 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgun olması 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen olma yeter 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. tutku ve fizik 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Seksi bir fizik 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yüzünde nur olsun 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Genç olması 0 0 Yorumla
gokselinho Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Etli olması 0 0 Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. temiz olmalı 1 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Seksi olmalı bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
karşıdaki kişiye gerçekten duygu yüklü olmam gerek ki beni zevkten dört köşeye edebilsin
Temiz ve bakımlı olmasına dikkat ederim gadası
Cinselliği herhangi biri ile yaşamayıp sadece evleneceğim insanla onu da sadece seks için birleşmeyeceğim için bunların benim için hiç bir önemi olmaz.
Güvenilir olması sağlıklı olması ilişkide arzulu olması ortalama güzellikte ya da güzel olması gibi kritetler
Fiziğinin normal olması
Temizlik
Bakım
Hijyen
Ateşli istekli olması
Aşk mı yaşayacaz
Adı üstünde seks
Zevk meselesi
nefes almasi resit olmasi ve beni istemesi.. :D he bi de kadin olmasi
Güvenilir olması sağlıklı olması ne istediğini bilmesi
Seviyor olmam, her önüme gelenle yatmayı sevmiyorum.
Amaç cinsellik ise fotofaki sen isin senin gibi olması yeterli, ya senin için?
1- gözlerine baktığımda etkilenmem
2- temiz bakımlı olması kokusu falan
3- tutkulu olması
Hijyen
Yüksek olması
Doyumsuz
Kalite ve sınırsız
Zaafım olan cinsel olmayan fiziksel yeri güzel olsun yeter.
Doymasin hiç hep ac olsun isterim. Bı de sinir koymasın her istediğimizi yapalım delice :)) ama nerdeeee
Çok bağırmasın canım yanıyor deyip ilişki girmemesi olamasın diğerleri kabul lumdur
Temiz bakımlı minyon zayıf sınırsız ve yasaksız biri
Sağlam yapması 🙈🙈🙈
evlimisin
Hayır sen
bekar
sadece yer olsun eşim olsun yeter
evli misin
evet
sen
bekar
sende evlende da takılma üç kuruşluk zevk için koşan kişilerle evlen doyasıya yap işte :) yaptın mı bilmiyorum tabi de öncesinde
90 beden göğüs hafif basenli bacaklar ince bel dolgun vajina ve sıkı bir popo
Libidosu güzelliği fiziği 😌 ve her moda uyması
Heyecan heyecan heyecaannn. 😅😄
Kısa saç kısa boylu ve baliketli olsun yeter 🥰🥰
Patates çuvalı gibi yatmasın yeter
Hijyen
Kilolu olmayacak
Doğuştan kadın olması
Temiz olması, arzulu olması
Fantezi konusunda özgür olmalı rahat olmalı
Kadın olması puahahhss
nefes alsın yeter :d
Temizlik, güzel kendine yakışan koku, çekim tutku…
Evli olmamız.
👍👍
evli misin
Değilim.
evlen
... minin olması
Vajina kesin olmalı
Nefes alsın yeter mdmdksk
Tam pp deki gibi olsa çok güzel olur
temizlik ve psikolojik stabilite
olgun olması
Sen olma yeter