Cinsellik hakkında konuşmak bir çok kişi için zor bir durumdur. Karşısındaki insanın nasıl yaklaşacağı, nasıl tepkiler vereceği ve kendini bozmadan nasıl davranacağını bilmemek daha da zorlaştırır. Tüm bunlar böyle iken insan olmanın verdiği durumla her problemi konuşarak çözmek en mantıklısıdır. Peki cinsellik konuşmanın faydası var mıdır?
Bence hiçbir Faydası yok daha sonra burada görüyoruz sorularda yok sevgilime Nude attım da İşte beni terk etti Beni tehtit ediyor bana artık değer vermiyor yani şunu anlamanız gerekiyor Türkiye’de yaşıyoruz Türkiye’deki erkeklerin %50’si diye düşünüyorum daha fazlasıdır belki böyle olaylara kadınlara değersiz bakıyorlar o yüzden kendinizi bu değersiz duruma getirmeyin Kendinizi sevin kimsenin sizi harcamasına izin vermeyin daha sonra üzülen kadınlar oluyor erkeklerin hiçbir şeyi umurunda değil bunu normal görüp saygı gösteren erkekler de var kötü gözle bakmayanlar da var ama bana göre İslam’a göre giden kadınların böyle bir şey yapması çok yanlış yoksa herkesin hayatı isteyen istediği gibi yaşar bu benim fikrim 💯
Tabi ki faydası vardır.. İnsanların birbirinin hayatına dahil olmadan önce bilmesi gerekenleri bilmesi gerek.. Yani bazı insanlar ilişkiye başlarken bu tarz konulara değinmiyorlar, sonrasında sorun teşkil edebiliyor.. Ya da düzenli giden bir ilişkide eğer taraflardan birinin istekleri ya da istemediği durumlar varsa bunları dile getirmesi gerekiyor.. Sağlıklı ilişkinin en önemli unsurlarından biri sağlıklı iletişimdir.. Keyifli akşamlar..
Merak ettiğin her konuda (buna cinsellik de dahil) konuşmakta dayda vardır. Ama bilgi paylaşıp bilmediklerini öğrenmek için, ama karşındakini daha iyi anlamak için, ama cinsel zevkleri ve fantezileri hakkında fikir sahibi olup yeni açılımlar ve sürprizler yapmak için cinsellik konusunda konuşmakta fayda vardır. Daha bilgili ve daha bilinçli seks hayatı için cinsellik konuşmanın daydalıdan da öte zorunlu olduğunu düşünüyorum.
Faydası da var zararı da.. İlişkiyi pekiştirmek, bağları güçlendirmek için faydalı olabilir.. Ya da eğer bir beraberlik yaşanacaksa; kötü sürprizlerle karşılaşmamak, tarzını ve tercihlerini öğrenmek adına da olumlu olabilir..
Bir de cinsellikten sıyrılamayan, olayın sadece cinsellik etrafında dönme ihtimali var.. Buna dikkat edilirse, problem yok..
Elbetteki var sorunlarına cevap sarularıma aydınlatıcı yanıt bulup ona göre hareket edip dogruyu görmende buyuk unsurdur tabi konuştuğun kişi önemli kendisini bozmadan cıkarsız dinleyip yanıtını dogru vermeli
Aslında saygı, nezaket ve güvenerek cinsellik konuşmak insanı hem rahatlatır hem kafasını boşaltır.. Cinsellik kadının tarzına ve yoluna uygun konuşulmalıdır cıvıtmadan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Karşılıklı ilik kemik sömürmek bana göre. Ayrılırkende yok nudelerimi ver yok sil sanal azışlarımı yok mağdurum yok neyim. İki tarafta çatır çatır birbirini kullanıyor net.
Cinsellik gibi bir çok şeyde konuşarak halledilebilecek konular arasındadır. Sevdiğimiz kişi, sıradan biri, arkadaşımız vs vs diye bunu çoğaltırız. Sorunlar iletişimsizlikten başlar. O yüzden ne olursa olsun konuşmak gerekli diye düşünüyorum
Benim için zor değil, her konuda olduğu gibi cinsellikte konuşulmalı ve iki eşin nelerden hoşlandıklarını bilip hareket etmeleri hayatlarına mutluluklar katacaktır..
Cinsellik konuşmak birşeyler öğrenmek için olursa doğru ama zevk amaçlı ise yanlıştır.. insanlar bir anlık zevk uğruna heves uğruna bazen geleceklerini yakıyor