Sevgilim benimle cinsellik yaşamaktan çekiniyor, sevdiği için mi böyle?

öncelikle 21 yaşındayım sevgilim de 21 yasinda ve aynı ünideyiz. 5 aydır sevgiliyiz ve deliler gibi sevilip ilgiye sürprizlere boğuluyorum. bana ilk günden beri aşık olduğunu söylüyo. son bir ay içinde iki kez bir seyler yaşadık. ona dokunmak istedim ve elimle orgazm olmasını sağladım. daha sonra bu konu açıldığında kendini çok kötü hissettiğini sevdiğim kadına nasıl bunu yaptırırım diye pisman olduğunu dile getirdi. 4 gün önce yine bir seyler yaşadık. ve ben yine dokunmak istedim çünkü seviyorum ve içimden gelerek yapıyorum. orgazm olduktan sonra ses tonu değişti cok utandı üzüldü suratıma bakamadı. öncesinde de bir seyler oluyodu ama seni tatmin etmek icin seni mutlu etmek icindi, ama sen bunu yapınca elinle beni boşaltinca kendimi kötü hissediyorum bu erkeklik duygusu anlayamazsın dedi. peki daha önceki iliskilerin nasıldı diye sorduğumda ben hicbir sey yapmiyodum onlar tatmin ediyodu dedi. sana aşığım ve seninle yaşayınca kendimi o an cok iyi hissediyorum ama sonrasında pişman oluyorum dedi. kafam da haliyle karışıyor?
Sevgilim benimle cinsellik yaşamaktan çekiniyor, sevdiği için mi böyle?