arkadaşlar sevgilim 20 yaşında ve cinsellikten çekiniyor öpüşünce iyi ama cinselliği düşününce tiksniniyorum diyor 20 yaşında bir bayanın cinsel ihtiyacı olmaz mı hiç öyle bir ihtiyacım olmadı diyor cinsel hisler olmamış hiç
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinsanlar varlığını bilmediği bir şeyin yokluğunu hissetmezler arkadaşın bu güne kadar tadını almadığı bir şeyi canı çekmiyorsa bu çok normaldir garipsenecek bir şey yoktur bir ama br defa tattımı sonrası gelebilir yalnız burada söylemeden edemeyeceğim senin yaptığın bence yanlış onu kesinlikle zorlama eğer ciddiysen evleneceksenizde evlenene kadar sabret evlenincede alıştıra alıştıra yapman lazım afedersin hayvan gibi atlarsan zaten kız senden soğur...
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim bişey yapmaya calıstıgım yokki zaten evlenince olacak öyle şeyler ben sadece konusmalarımızı düşüncesini söyledim size evlenmeden ilişkiye karsıyım bakirim zaten
cinsel ilişki ya da orgazm yaşamamış bir insanın cinsel ihtiyacı olamaması çok normal, inanmak biraz güç belki ama kadınların %10 kadarı mastürbasyon bile yapmıyorlar... o yüzdelik dilimdeyse normal karşılayabilirsin.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de biraz onun gibiyim
sebeplerim var mesela,zina günahı var,seninle o kadar yakınlaşırsa devamı gelir vs
e belki eşine saklamak istiyor kendini,gerçi öpüşmüş ama bu ileri gdecek demek değil
belkii öncesinde onu soğutan bir durum oldu,benim sevdiğim biri var,onun eski kız arkadaşı ile olduğunu öğrenince iğrendim mesela bunlardan:(böyle
yardımcı olmya çalıştım,bi de,o kız iyi biri ise kirletmeden evlen,öyle yap lütfen22 Yorumla
Soran+1 yılzaten evleneceğim kız o benim en kıymetlim herhangi bir sorun yok o konuda
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden yapmayın derim
5 yıl çıkıp yapıp da soğuyan insanlar gördüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet olmayabilir benimde yok.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende şimdiye kadar mastürbasyon bile yapmadım.ama bazen cinsellikle ilgili şeyleri okumak hosuma gidiyor.ama yaşamayı düşününce tiksiniyorum. hem sen öyle bir kız bulmuşsun ne güzel evlen yav.o kızı kirletmeye çalışacağına
22 Yorumla
Soran+1 yılKirletmeye çalışmak derken üslubuna dikkat etsen birazcık öyle bişey tabiki düşünmüyorum o konuda yaklaşmıyorum ona sadece konuşmalarımızı anlattım size bişey yaşamaya calısmıyorum zaten evleneceğim kız ama neden korkar tiksinir onu sormak istedim.
her erkek bir değildir biliyosun
Cevap sahibi+1 yılO zaman şöyle deyim isteklerin için çok erken evlenmeyi bekle
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu aslında biraz merakla ilgili bu güne kadar hiç merak etmemiş olabilir sonuç olarak nasıl bir his olduğunu bilmiyo bu yüzden iğrendiğini zannediyo olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbı kzdan kız değişebiliyor kızda soğukluk var anlaşılan, ilişki sırasında zaten ciddi sorun yaşarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahha ciddimisin :D nerde yasiyorsunuz ya ?
02 Yorumla
Soran+1 yılevde :S
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirde anlaminda .d
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası