Psikolojim etkilendi erkekler neden cinsellik meraklısı devir niye böyle sınav süreci geçsin ağzına sicicam onunla buluşup oda önce bana attı oda ne alaka seni istedim dedi sadece aramızda cinsellik olmuyor dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Nude isteyen adamla ciddi düşünene kadın cidden m*ldır. Birine cidden değer verdiğinde konuşurken bile ya yanlış bir şey dersem diye kafana takıyorsun kaldı ki bu y*vşaklar gelip nude istiyor.
Veya adam sanatçıdır sana o kadar değer veriyordur ki nü resmini çizmek istiyordur evine asmak için. Kesin böyledir bak.11 Yorumla- +1 yıl
Konuş ablam konuşş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Ne alakası var? karşılıklı güven varsa sexting
Anında istenebilir ben şahsen her çıktığım
Kızdan aldım nude hemde ben istemdden
Attılar mastürbasyon yaparak onun fotolarına
Bakıp onu hayal etmek hoş oluyor,,00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes atıp tutmuş gene yok değer vermez yok öyle yok böyle abi şunu bı idrak edin ya aşk başka bişey sevgi başka bişey seks başka bişey böyle sığ düşünen insanlar ne hikmetse hep aldatiliyor işte zaten
012 Yorumla- +1 yıl
Napim hicbirsey umrumda değil bu devirde kimseye güvenmiyorum herkes cinsellik peşinde kendimi yormicam kimin ne olduğunu belli degil
- +1 yıl
Nude isteyen değer verdiğini düşüncem degilim belaltı peşinde
Cevap sahibi+1 yılDevam et kafana göre
- +1 yıl
Beni kimse geçici zevki degilim
- +1 yıl
Zaten sınavdan sonra ağzına sicacam onun
Cevap sahibi+1 yılKimsenin kalıcı hevesi de değilsin farkındaysan
- +1 yıl
Farkındayım ama zoruma gitti karşılıklı oldu nude attım niye takiyorum bilmiyorum
- +1 yıl
Bende onun ki gördüm
Cevap sahibi+1 yılO zaman neyi kafana takiyosun ki zaten atmışsın yani
- +1 yıl
Karşıdaki beni psikolojimi etkilediği basit kız değilim kimsenin geçici zevki degilim karşımdaki olgun erkek babam yasinda
- +1 yıl
Ben ilgili davrandı hoşuma gitti
- +1 yıl
Derken
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili genç kardeşim nude isteyen bir erkekten her zaman uzak dur sana abi tavsiyesi tabi kabul edersen sevgi ile sağlık ile kal ciddi adamlar nude falan istemez
10 YorumlaBen veririm ve nude de istemem karsi taraf kendi isteyip atarsa atar. 😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var başkaları ile mi tatmin etsin kendini
09 Yorumla- +1 yıl
Kendimi basit kız hissettim benim bedenimi seviyorsun dedim hayır sadece merak ettim seni istedim kullanılmakta ne alaka seninle Iliskiye mi girmek istedim sanki dedi bir daha konuşmam dedi cinsellik sende benim organimi merak ettin dedi attım dedi
- +1 yıl
ya merakta olabilir sevişmekte isteyebilir, insan arzulamadığı birisine aşık olmaz mı bunu nasıl böyle yanlış gibi yorumluyorsunuz anlamıyorum cidden.
- +1 yıl
Sence beni sevdiğini için mi arzuluyor kendimi basit kız hissettim oda bacım önüne gelen yatan ve para karşılığı dedi sen benim için cok değerlisin kaç kere dicem dedi beraber yatmak mi istedim naptim ben sana agliyorsun dedi
- +1 yıl
cinsel isteğin dışa vurması basitlik değildir, sadece duygularını bastırıyorsun bence yanlış yapıyorsunuz ama siz bilirsiniz tabi,
- +1 yıl
Nude isteyen birinin Allah aşkına değer verdiğini nasıl düşünim bel alti peşinde
- +1 yıl
Ben çok üzüldüm ben tatmin edici değilim seks objesi degilim ona da dedim
- +1 yıl
senin düşünce yapına göre sevgili olmamalı kimse sevgili olanlarda cinsellik akla illaki gelir. o nedenle sen direk evlenmelisin bu tarz cinselliklere karşı isen.
- +1 yıl
Ben hassas biriyim
- +1 yıl
o zaman cinselliğini yaşaması konusunda onu özgür bırakmalısın. istediği kadınla yapabilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğer verebilir tabiki. Sen yanlış kişiyle karşılaşmışsın
00 Yorumlane demiş şair bir dizeğinde :) kaçınız çıplak bedenler karşısında sadece gözlere bakabildiniz.
00 YorumlaDaha çok değer veriri.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle değer vermez
10 Yorumla
+1 yılVerir niye vermesin
00 Yorumla
+1 yılabartma be.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVermez tabu
10 Yorumla
+1 yılvermez
10 YorumlaSen ilişki yaşama