Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin bir çok çeşidi olduğu gibi kadınlarında birçok çeşidi vardır. Sonradan pişman olmuş bir kadına kötü gözle bakmak uygun değildir. O yüzden bekaret olayının fazla abartıldığını düşünüyorum. Sonuçta hayat bu neler nele oluyor. Sana sadıksa geleceğe bakmak yeterlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKime gore neye gore derler ama benim için şahsen önemli desem de sevdiğim kadın eğer ki daha önceden yapmış olsa ona mal gözüyle cinsel obje gözüyle bakmadığım için kabul ederdim.. ettim de hatta dokunmadan çünkü sevdim. Ama dediğim gibi herkese gore degisir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılSorun kadından kaynaklı bekarti yoksa her zaman ilk ilişkisi aklında demektir. Bunu artık hem erkekler hemde kadınlar biliyor. Unutmuş olduğunun bir garantisi olursa benden öncesi diyebilir erkek ama maalesef erkeklerin yaptığı gibi o anlık ilişkiye odaklanmak yerine kadınlar hep ilk ilişkilerini hatırlıyor, hatırlamak kastı şu misal biriyle yattı sonra başkasıyla evlendi onunşa yatıncada ilkini hayal ediyor sırf ilk diye buda her türlü ilişkiyi uzun vadeli kılmıyor. Hiçbir erkek bu riske girmek istemez.
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bu ama karakteri bozulmamış insan olmak çok daha önemli. İnsanlar bazen hata yapabilir ya da sevdikleri için kendilerini teslim edebilir. Bu sorunun cevabı her ne olursa olsun sonuç önemli ve bence karakter bu konuda çok daha önemli bir cevap.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli değil diyenlerin hepsi yalan bal gibi de önemli ya bir kadının kısa etek giyemsine laf eden millet bekarete Allah bilir neler düşünür der herkes bir pembe mavi hayallerinde gerçeği olmayınca atmak kolay önemli bacım bekaretin yoksa insan da değilsin karakterin de yok kendini zor kabullendirirsin kapış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnemli asik olursa da onemli olabilir oglanin gecmisine bagli olarak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim için değil... ama bir çok erkek için önemli... bu birazda çevre ile alakalı...
00 Yorumla
+1 yılAslında çok önemli ama eger dayanamayıp o işi yaparsa karşısındakini de ona göre istemesi lazım
00 Yorumla
+1 yılduruma göre değişir. kimi görsem önemli diyor o başka
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgi ve aşk varsa biraz önemini yitiriyor bakir olmayan 100 kadınla beraber olsa bile bir erkek taktınmı takar bunu önlemek mümkün değil maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kısım için halen önemli. Ama bana sorarsan tüm erkekler için önemsiz olsa bile kadınlar için önemli kalacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsiksa kalmaz hangi kiza asik olursa ona odakli olur
00 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemli olmayan biriyle beraber olmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCogu erkek için önemli
00 Yorumla
+1 yılgeri kafalılar için aşkta fayda etmez
00 YorumlaYani ben bakir olmadığım için benim için önemsiz
00 YorumlaNeye göre kim için sevgi varsa boş
00 Yorumla
+1 yılönemsiz gören çok az erkek vardır.
00 Yorumla
+1 yılgercek ask varsa sorun olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için önemli ben nasılsam öyle birini isterim
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir.
00 Yorumla
+1 yılBen önemsemem
00 YorumlaAşk. pmduktwb sonra önemi yok
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli boşarım
00 YorumlaEvet