Son zamanlarda çok duyar oldum şu lafı erkeklerden: " seviyorsam evlenirim" hatta bakire kalanlara geri kafalı gözüyle bakanlar. ... bazıları da çıkıp demesin ki yok anal oral yapiyor da bakire kalıyor ne önemi var. Hiç ilişki yaşamış kendini eşine saklamış olanlar ne oluyor peki? Bunlarla evlenmeden ilişki yasayan kadınları nasıl aynı kefeye koyarsınız. Bekarete önem vermeyen erkekler böyle kadinlarla evlenince geçmişte ne yaşadığını sorgulayıp huzursuz olmazlar mi? Birileri bana mantıklı açıklama yapar mi? Namuslu iffetli olmanın bir kiymeti değeri yok mu artık?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. sen buradakilerin ahkam kestiğine bakma. önemli değil diyenler de önem veriyor. dertleri ava çıkmak buradan bir iki tane av yakalarmıyım derdindeler
insanın yaratılış mizacına göre zaten ilk olmak ve tek olmak vardır. asla paylaşmak olmaz. küçücük çocuk bile oyuncağını paylaşmaz. insan neden birilerince paylaşılmış insanı hayat yoldaşı yapsın. bu yaratılış gereği imkansızdır.
bir çok kişi ile ilişki yaşayanların evlilikleri aşikar. burada görüyoruz. kadınlar yazıyor. kocamla mutlu değilim ilişkide eski sevgilim aklıma geliyor onu arzuluyorum... gibi anlatımlar var.
kocasının aklına takılıyor. acaba eşim eski sevgilisini hayal ediyor mu, beni beğeniyor mu, eski sevgilisi benden iyimi... gibi erkek yorumları
daha sonra huzursuzluk başlıyor. bunun sonucu ya aldatma ya boşanma oluyor.
eğer bir kız bekareti kocası için düşünüyorsa bu yanlış. yaratanın emrine uymak için ve kendi onuru için önem vermeli. ailesinin emekleri hatrına değer vermeli. birilerinin seks oyuncağı olmak onuruna dokunmalı. herkesin paylaştığı biri olmak onu utandırmalı. eğer bunlar yoksa o kız için bekaret sadece zardan ibarettir ve her haltı yer her türlü sevişir sadece zarı korur. bu da bakirelik değildir.
herkes yaptıklarından sorumludur. asla kötü olan referans alınmaz. bazıları diyor ki erkek yapıyor bende yaparım. erkek pok yese sen de mi yiyeceksin. bu ne mantıktır. ayrıca erkek tek yapmıyor. paylaştığı da kadın. erkek kötü davranıyorsa yanlış yapıyorsa neden bu referans alınıyor. iyi insanlar referans alınır. ayrıca bu işin cinsiyet arası yarışı mı olur. erkek zina işledi ise günahı onun. herkes kendinden sorumlıu.
kadınlar fahişelik yapıyor. ne yani ben de jigololuk mu yapayım. böyle mantık var mı419 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ve helâl olsun kardeşim dürüstlüğün için. 👏👏👏👏
Soran+1 yılBu soruyu sormamin sebebi aklima takilan bir iki insan onlar hakkında sana bir iki sey sormak istiyorum daha sonra yardımcı olursan sevinirim 😊
Soran+1 yılSagolasin
Soran+1 yılMerhaba. bir vesile ile sanaldan tanıştığım bir adam ilk sesimi duymada bile evlilikten bahsediyordu hatta benimle evlilik dusunuyorsan konuş boş boş konusma diyordu. Bu kişi daha önceden çok sevgilisi olmuş ve cinsellik yaşamış. Tanimadan nasıl evlilik düşündüğünü sordugum da da mantıklı cevaplar veriyordu. Fakat evlilik taşıyacak bir birikintisi ve maddi durumu yok çalışıyor ama öyle bir mesleği yok. İst da yaşıyor 2.5-3 arası maas aldığını söyledi. Kendisi yakışıklı ve serseri vari biri. Ben de bu kosullarda evlilik zor olur endişeli olduğumu söyledim ama o beni maddiyatci olarak anladı. Gorusmeyelim dedim tamam dedi ama benim aklımda kalıyordu. Mesela vatsaptan durum yapıyordum pişman olduguma dair geri donuyordu konusuyorduk ama konuşunca tanimadigimdan mi huzursuz oluyordum ayrilinca da içimde kalıyordu. Çok tartışıp konuştuk. Yaptığı davranış ben cagirinca geliyor ben hiçbirşey yapmasam o da bisey yapmiyordu. Daha sonraları cinsellik muhabbetleri yapmaya başladı ben kızıyordum kendi
Soran+1 yılEngellettiriyor ben engeli acinca neden actin diye yaziyor tekrar konusmaya basliyorduk. Kısacası en başta evlilik diyip sonraları cinsel muhabbet yapmaya başladı benim kızdığını bildiği halde en son beni basindan savmak istedigini anladim yanina geleyim ev tutayim bir
Soran+1 yılBirlikte kalalim dedi bu defa yol verdim tabi sonra tekrar mesaj yazdı ben seni denedim dedi. Napmak istediğin anlamadim. Basta ciddi olupta benim yaklaşımlarını begenmediginden mi böyle yaptı yoksa niyeti en baştan kullanmak miydi. Bu kisi de bir defasında bana seversem bekarete bakmam demişti. Eski s
Soran+1 yılEski sevgilisiyle onun okul okudugu sehire gidip iki yil birlikte yasamislar bu kiz kendinden izinsiz kulübe gitmiş diye terk etmiş bir yil sonra aramis kızı o da evlenmiş. Ben dedim o kizi nasıl kabul etmiş evlendigi kişi. Dedi günümüzde artık bekaret onemsenmiyir ben de sevsem bakmam. Siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz gercekten doğru mu söylüyor bana bakis acisi neydi çok merak ediyorum
Soran+1 yılKimse kalmadi burda zaten gizliyim sıkıntı yok
Soran+1 yılSorumu yanitlamiyacak misiniz
- +1 yıl
bana kalırsa güven oluşturmak için evlilik masalları atmış. sonra kimliğini açığa çıkarmış. derdi cinsellik. bu adam gelgitler yapıyor. aynı anda görüştüğü bir kaç kadın var. kimi ikna edersem onla olurum havası var. gel gitleri araada bir tafraları o yüzden.
bekarete önem vermem tarzı şeyler hep hikaye. evlenecek adam karısının paylaşılmamış olmasını iter.
bu demek ister ki bakireysen de artık önemli değil ilişki yaşarız artık erkekler bekarete bakmıyor diyerek
ya da bakire değilsen ben kabul ederim deyip güven oluşturmak suretiyle senle yatmak istiyor
uzak dur ve eski yaptıklarını bırak. sen de gel git yapma. engelle bitsin
ya da sen bilirsin. bu adam seninle ciddi değil
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısınız bıraktım zaten ama üzgünüm kandirilmak insanın çok agirina gidiyor. Artık erkeklere güvenim kalmadi
Soran+1 yılArada bir size soru sorsam bir mahsuru olur mu
- +1 yıl
canım benim. yalanın dolanın erkeği kadını yok. cinsiyetle değil kişilik ahlak ve terbiye ile alakalı
bakın burada sık rastlanan sorular var.
kızlar diyoe
sevgilimin nasıl azdırıp yatağa atarım
bir başkası çok ilginç bir şey yazmıştı
bana akıl verin. sevgilimi öyle azdırmalıyım yatağa atmalıyım ki sanki o beni kandırıp yatağa attığını sansın
ne kadar tehlikeli oyuncu kızlar var. yani. bunun kadını erkeği yok. kişisel bir konu
Soran+1 yılBenim öyle biri olmadığımı az çok anladı neden bu kadar gerçekçi ve samimi bir şekilde evlilikle kandirmaya çalıştı insan bu kadar şerefsiz olamaz bir de üç tane bacisi var ikisi evli. Sizin dediğiniz o kizlar değil esas bizim gibiler kandirilmaya çalışılıyor inandığım için kendimi onun karşısında küçük düştüğünü hissediyorum
Soran+1 yılHem karekterli hem de ozguvenli olanı yok mu bunların.
En İyi Cevaplar
+1 yılBildiğim kadarıyla kızlarda bisiklet sürmek gibi basit şeylerde de kızlık gidebiliyormuş öncelikle bunu söylemek istedim. Lakin zevk için birileriyle yatıp kalkan sonra namus iki bacak arasında değildir diyen kızlar varya onlar ezik olduklarının farkındalar ve yalandan debelenip duruyorlar ve boşuna çırpınıyorlar hayvan gibi kendini haram yoldan teslim eden kız hayvandan aşağıdır. Namus diye bir kavramı unutan insandan ne ana olur ne de baba.
24 Yorumla
Soran+1 yılYuregine sağlık ben de onu diyorum fakat karşıma çıkan erkeklerin onları desteklemesi ve normal karşılaması zoruma gidiyor. Biz sakindik da onlarla nasıl aynı kefede oluyoruz
- +1 yıl
Herkes hakettiği gibi birini bulacaktır ve pislik içinde yaşayan kendi pisliğinde hayvandan aşağı şekilde can verecektir şüphen olmasın kalbini ferah tut.
- +1 yıl
Ne mal insanlarsınız hem dinden bahsediyosun hem sadece kadının 2 bacak arasına takıksın. Madem din zina erkeğe de suçtur. Sadece kadına suçmuş gibi gösterip bir de buna dini referans gösterdikçe ne kadar aptal olduğunuzu bir de görebilseniz. Burada bakire arıyorum deyip de dini referans gösteren erkeklerin hiçbiri bakir değil. Eeee neden sadece kadına yasakmış? Ayrıca dini bilseniz şunu da bilirdiniz: Dinde fahişeyle evlenmek namusluyla evlenmekten daha sevaptır. Bunu istediğin kadar araştırabilirsin. bir kadını o hayattan kurtarmak onun geçmişini bir erkek olarak silmek her zaman daha sevap. Git bu dediğimi bir araştır. Çoğunuz dinin D sini bilmeden yorum yapıyosunuz. Dinde bakireyle evlenmek sevaptır bakire olmayanı almayınız demiyo ki :-D bilmediğiniz dinden bahsediyosunuz ama kendi kafanıza mantığınıza uyan şeyleri benimsemişsiniz sadece. Asıl sevap olan savaşta sahipsiz kalmış kadını sahiplenmek evlenmek, kötü yoldaki kadına sahip çıkmak onu kurtarmak madem bilmiyosun zırvalama
- +1 yıl
@ozianna yanlış kapıya tık ettin bu konu benim uzmanlık alanım öyle göğüslerini meydan malı gibi herkese gösterer olmuyor bu işler. ayrıca namusta cinsiyet yoktur bunun aksini iddaa etmedim. Senin yatan anlaşıldı bizi ilgilendirmez gider bitane salak bulur yamalanırsın bir daha da gönderimr yorum yapma midemi bulandırıyor fotoğrafların tiksindim.
+1 yılÖncelikle kadın olarak bizi kendi içimizde ayrıştırman çok yanlış biz neden değersiz olalım ki? Zardan mı ibaretsin 0.1 gramlık deri parçası mı seni bu kadar yüceltiyor işte bakire kızların erkek kaçırma sebebi bu o zarı o kadar değerli görüyorlar ki o zar vae diye kişiliklerini ya da kültürlerini geliştirme ihtiyacı duymayıp evlenirken de ben bakireyim diye ütopik şeyler istiyorlar yani genelde kendi kendilerine mal muamelesi yapıp bize de YÖK zar YÖK namus diye çenkiriyorlar.(GENELİ)
Ee erkek de yeter diyor git gide daha açık görüşlü olmaya başlıyor onlar da zarın her şey olmadığını anlıyor ve gençliği bu senin BAKİRE DEĞİİL dediğin grubun içinde geçmiş daha alışkın olduğu oturup sohbet edebildiği ortak zevkleri olan kız tipi bu ve zar için o kızdan vazgeçmenin aptallık olupunu zamanla anlıyorlar110 Yorumla
Soran+1 yılGelişigüzel milletin altina yatinca mi kültürlü karakterli oluyorsun. Boş edebiyata karnım tok mantıklı açıklama yap bana. Yok bilmem kaç gram deri. Burda vajinanin anatomisini sormuyoruz. Sağlam karakteri olan ve zeki kadın nefsine uyup da haram işlemez. Doğru dürüst olan eşine saklar kendini
- +1 yıl
Tanrı inancım YÖK neden eşimi bekleyeyim seks anlayışın da kadının erkeğin altına yatmasından ibaret çünkü erkek kadından üstündür mantığıyla yetiştirilmişsin ve bir günde durup dur ya neden erkek benden üstün olsun ki diye düşünememişsin anladığım kadarıyla
- +1 yıl
Ahlak? Namus? Kime göre ahlak kime göre namus? Sana erkekten aşağıdasın eksiksin muhtaçsın aklı kısa saçı uzun vs. Diyen toplumun ahlak ve namus algısını doğru kabul etmek akıllı işi mi?
- +1 yıl
Hayatında hiç mi bir şeyi sorgulamadın? Hiç mi düşünmedin? Nasıl hala kadın bakire kalmalıyı savunabilirsin? Hangi kadının aklına mantığına sığabiliyor hala bu?
Soran+1 yılBen her zaman her şeyi sorguluyor ve kitap okuyorum merak etme. Bu senin benim koydugum kanun değil. Fıtrat. Erkek için cinsellik önemlidir fakat kadın için cinsellikten önce sevilmek değer görmek sahip cikilmak yerine göre seni her sarta isteyen insanın olması önemli. Böyle insanla cinsellik yasar mahtemimi acarim. Neden bugün benimle ilişki yaşayıp yarın terkeden insana hazinemi açayım. Erkegin canına millet alacağını alır kullanır seni sonra çeker gider bir pulluksundur gozunde
- +1 yıl
Al işte hala aynı anlamıyorsun ki neden erkeğin gözünde değersiz olayım? Gözünde değersiz olduğum erkek de benim gözümde değersizdir. Muhtemelen grinin elli tonu okuyorsun😂 yoksa insanın hayat görüşü hiç mi değişip gelişmez hala düşüncelere bak
Hadi sen böyle düşünüyorsun diyelim böyle düşünmeye devam et koru ve böyle beklentisi olan biriyle evlen bu soruyu sorma amacın ne? Çünkü bakire olmayan kızların hem evlenmeden seks yapıp mutlu olmalarını hem de mutlu bir evlilik yapmalrını yediremiyorsun sana hep zarın önemli olduğunu saklaman gerektiğini zarını koruyup evlenirsen mutlu olacağını öğrettiler aksini gördükçe hem şaşırıyor hem de üzülüyorsun. Kadının fıtratı farklı? Ben zaten her gün farklı biriyle yatmasını savunmuyorum yine bağlansın sevsin sevilsin vs. Ama erkeğin neden tek gecelik ilişkiye daha yatkın olduğunu düşünüyorsun? Ben bunun erkeğe de toplum tarafından yüklenmiş bir şey olduğuna inanıyorum düzenli ilişki isteyen erkek de o kadar az değil. Ayrıca kadın fıtratı... - +1 yıl
Tek gecelik ilişkiye yatkın değil dedin ben de bu konuya kendi adıma sıvak bakmıyorum ama bunu yapıp mutlu olan arkadaşlarım da var demek ki onların fıtratı yatkın beş parmağın beşi bir değil ki ben ben sevmiyorum diye onlar da sevmesin diye bekleyeyim değil mi?
- +1 yıl
Demek istediğim:30-35 yaşına gelmiş anladın istediğini yaşa ya da yaşama ama kadınları ayrıştırmayı ya da herkesin senin gibi düşünüp yaşamasını beklemeyi Burak lütfen
Soran+1 yılHaram günah diye bisey var hanımefendi. Herşey bu alem değil en fazla yaşarsın 60 yıl sonra herşey anlamsız olur. Yaratıcı koymussa bu sınırı vardır hikmeti sizin aklınız hasa Allahtan daha mi üstün
- +1 yıl
Tanrı inancım yok demiştim ve Tanrı inancın varsa bunun Allah’la benim aramda olduğuna inanıyorsundur benim hayatım ayrıştırıp yaptığıma ayıp günah demen de günah bu kadar biliyorsan dinini kitabını değil mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar elbette, sen kolay elde edilen terbiyesizlere bakma.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
+1 yılErkeğin midesi ile alakali bir durum.. Buradakilerin çoğu o yorumları bedava sirke baldan tatlıdır mantığı ile yapıyorlar.. Ya bana da verirse diye umut dünyası işte.. Bekar iken önemi olmayan şeyin evlenince de önemi olmaz alışkanlık yapar.. Sonra her beğendiğine vurdur geç yapar... Memleket babasız p. c çocuktan geçilmez. .
38 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle agzina sağlık. Fakat ben bunu savunduğum da bana karşı çıkan erkeklerin zihniyetini çözemiyorum
- +1 yıl
Zihniyet belli işte bekaret nedir ha bana vermissin ha başkasına bana bir kere ver de nasıl verirsen ver diyen tipler.. Onlara sormak lazım kizkardesleri ya da anneleri hergün evlerine bir erkek ile gelip sırf canı istedi diye seks yapsa tavırları ne olur? Kafaya takmaya değmez. Bende seks yapmayı severim ama bekaret önemli kimseyi de aladatarak kızlığına göz dikmem.. Anlayış meselesi..
- +1 yıl
Ayrıca şu zihniyetindeki kokuşmuşluğa bir bakar mısın? Bakire olmayan kıza bakış açısına bak sanki bakire olmayanlar bakkala çakkala manava kasaba otobüste gördüğüne vururup eve gelene kadar 5 kez seks yapıyomuş gibi. Ya siz niye bu kadar aptalsınız? Hangi dağın ayısısınız? Hangi yandan yemiş ortadoğu ülkesinin zihniyetini benimsediniz? Hangi bakire olmayan kız böyle bana söyler misin?
- +1 yıl
@ozianna Birincisi buradaki yaziyi kadınlar üzerinden yazmadım yazdıklarımı iyi oku.2ncisi ben senin kocan değilim böyle hakaret vari konuşma eger mesele hakaret etmekse senden daha iyisini yapabilirim. 3ncusu Yaran mı var ki bu kadar acı duydun. Bu saçma sapan cümlelerini yaşının vermiş olduğu sorunlara bagliyorum. Yazdıklarımın hiç biryerinde 5 kez seks yaparlar onu yaparlar bunu yaparlar diye bir yazı yok. Sadece evlenmeden önce önemi olmayan birseyin evlendikten sonra da önemi olmaz diyorum. Burada yazı yazanlara soru soranlara hatta Türkiye de ki kadın programlarına bakınca bu yazdığımın da doğru olduğunu düşünüyorum. Bir daha tanımadığın birine hakaret etme..
Soran+1 yılAgzina sağlık kardeşim
Soran+1 yılDürüst yorumun için teşekkürler @suluşeftaliseviyorum
- +1 yıl
Bende teşekkür ederim hanımefendi 😊😊😊😊
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette var ama maalesef günümüzde artık bu bekaret kavramı kişilerin düşüncesinde değişmeye başlıyor avrupai bir düşünce yapısı oluşmaya başlıyor yakında daha kötüsü de olabilir yani çoğu kızlara anlam veremiyorum sevgili olunca herşey yaşanacak diye bir kaide Yok ama maalesef kızlarımız aşırı duygusal hareket edip zaaflarını erkeklere kullandırıyorlar
211 Yorumla
Soran+1 yılOrası malûm ama erkeklerin onları tercih etmesini aklim almıyor. Şahsen ben erkek olsam o kiza dokunurken aklima kırk tane şey gelir huzursuz olurum ve kiskanirim
- +1 yıl
Bakın avrupai derken ya da sadece kızları kastetmiyorum genel olarak bir L olma eğilimine dönüşüyor düşünceler ilerleyen zamanda belkide Avrupa’da olduğu gibi bekaret ayıplanacak hale gelecek hem kadın hem erkek tarafından bu aslında geçmişimizden gelen cinsel yönden eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor bana göre
- +1 yıl
Küçükken bizler ailelerimize biz nasıl olduk diye sorduğumuzzda leylekler getirdi dendiğinde inanılırdı sonraki nesiller artık kendileri öğrenmeye başladı ama onu da yanlış yerlerde yanlış şekilde öğrenmeye çalışıyorlar
- +1 yıl
Ayrıca bakirelik zardan ibaret değil bakirlikte dokunulmaktan ibaret değil biz değerlerimizi örf adetlerimizi gerektiği gibi yaşayıp iyi bir cinsel eğitim alınmış olsaydı belki de günümüz şartlarında böyle şeyler konuşulup yaşanmazdı
Soran+1 yılŞimdi tam olarak neyi savundugunu anlamadım. bir erkek olarak böyle bir kız hakkında bakisin nedir evlenmeyi düşünür müsün başka erkekle yatmış olması seni rahatsız eder mi
- +1 yıl
Ben neyi savunuyorum bu tür şeylerin en başından olmamasını kızların daha ağır başlı davranıp bu tür davranışlara girimememelerini kendilerini bir et parçası gibi durumlara düşürmemelerini savunuyorum başka biriyle yatmış olması duruma göre değişir ve hiç kimse hiç bir zaman doğru söylemeyebilir
- +1 yıl
Örneğin bir kız kendi isteği ile bir erkekle yatmış olsun ve öyle biriyle evlendik ve ilk gece farkettim diyelim ama bana işte ağlayarak tecavüze uğradım zorla sahip oldu veya mast yaparken yanlışlıkla oldu veya ya da kaza geçirdim dese ne napabilirim ya da senin ilk başta sitem ettiğin şekliyle anal ya da oral birşeyler yaşayıp bunu benden şaklamış biriyle evlenmiş olsak sence böyle durumda benim bakire olan biriyle evlilik durumunu savunma şansım ne derece olur bu devirde
- +1 yıl
Ayrıca bakire olup olmadığını evlenip ilişki yaşayana kadar bilmeyip o an öğrensem nolacak düğün olmuş nikah kıyılmış ilişki yaşanmış o saatten sonra bir erkeğin ne gibi bir duruma girmesi gerekir bide sen bu açıdan düşün bakalım
Soran+1 yılNedense bakire olanların farklı şekilde cinsellik yaşadığına inanmissiniz. Ben hiçbir şekilde iliski yaşamamış bunu da hür iradesiyle yapmış kizla kendi isteği ile yaşamış olan kızı kıyaslayarak sordum. Böyle kizlar için ne düşünürsünüz kalmadi demeyin kendimden ve bazı arkadaslarimdan biliyorum. Benim için sevgi vefa değer görme birliktelik ask sevgi herşeyden önce gelir bunları birarada bulduğum insanla evlenirim ve cinselliği aşk ve sevgi ile tek kişiyle yaşarım ama ben bakireyim dedigimde dingilin biri bana benim cevremdeki insanlar senin gibi değil kendini aşmış insanlar dedi. Resmen iffetli olmayı geri kalmak olarak görüyor ve ben sasiriyorum bir Türk erkeği bu kadar geniş olamaz
- +1 yıl
Yaa elbet vardır ben hiç Yok demedim ama bir erkek görücü usulü ile evlendiğini farzettiğimizde ne yapabilecek ondan dolayı ben anlattım inş Allah herkesi gönlüne göre kişilerle bir araya getirsin ama günümüz şartlarında bu oran azalıyor yavaş yavaş ben bunu demek istedim
- +1 yıl
Ayrıca bakire olanlara bir lafım Yok sadece örnek verdim ki ayrıca anal veya başka türlü birliktelik yaşayanda çok maalesef ondan dolayı öyle bir örnek verdim yoksa ben hiç birşey yaşamamış kimse Yok demedim
+1 yılOlmaz mı bacım ruh sağlığı yerinde insan olan her erkek bakire kız ister hemde ruhu ve bedeni bakire olsun ister tek aşına bedenin bakire olması yetmez
24 Yorumla
Soran+1 yılBen ikisinin beraber olduğu bakirelikten bahsediyorum. Diğeri bakirelik değil aldatmadir
- +1 yıl
aynen öyle
Soran+1 yılDürüst yorumun için teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Aman taktınız valla. Namus sadece kadının 2 bacağının arasında değildir. Zinaysa her ikisine de zina sanki sadece kadın yapınca günahmış gibi bir zihniyet var ülkemizde. Erkekler tuttuğunu götürürken iyi biz yapınca kötü. Yok efendim namus 2 bacak arasında falan değildir. Kocamdan önce sevgililerim oldu nerden bilecek ben müneccim miyim? geleceği mi görücem? Sevgili yapıyosun seviyosun beraber yaşıyosun sonra işler yolunda gitmiyo ayrılıyosun. E bunun nesi namussuzluk? Sevdiğim erkekle yaşamışım ne namusundan bahsediyosunuz. Nerden bilecem ben 4 sene sonra adamın değişeceğini. Ayrıca hangi erkek bakir? Onlar evlenene kadar bekliyolar mı da bizden beklememizi istiyolar? Kendini eşine saklayan kadın aptal ve ezik kadındır. Kadın-erkek eşitliğini kabullenememiş kendini kadın olduğu için aşağılık hisseden kadındır. Onun geçmişi seni rahatsız etmiyor da seninki mi onu rahatsız edecek? Bekaret denen kavramı kadınları kontrol altında tutmak isteyen bir manyak uydurmuş bir sürü mal da inanmış!
216 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsa seni terketmez. Ayrıca evlenmeden ilişki yaşamak zorunda misin. Burda kullanan erkektir unutma.
Soran+1 yılBu sınırı koyan Allahtan daha mi üstün akla sahbiz hanımefendi ya haram ya günah ya vicdan?
Soran+1 yılBayan ozianna lütfen sayfamdan gider misiniz bu soruyu ben sordum sen değil. Sürekli gereksiz bildirim geliyor senin yüzünden insanların yorumlarını okuyamiyorum. Meşgul etmeyin lütfen 😡
- +1 yıl
Ayrıca bakire kız eziktir iş hayatında bile utangaç çekingen ve başarısızlar. Yatakta da beceriksizler. Bakireler aldatılmayada mahkumdur. Hem de bakire kız erkekten aşağılık bir yaratık olduğunu kabullenmiş kızdır. Erkek her haltı yiyecek ama kadına yasakmış peh :-D Aptallıktan başka bişey değil
- +1 yıl
Bu Sempatikhazız denen adam: Bütün erkekler de kendini kadın uzmanı sanıyo. Tokatlı bir kız var grup bile yapardı 3 erkeğe birden verirdi gitti diktirdi namusuyla kocaya vardı. Erkekler hiçbişey bilmez sadece bildiğini sanarlar. Tiksinecek insan arıyosan aynaya bak ayrıca. Kokuşmuş dağ ayısı zihniyetli insansın
Soran+1 yılBekaretin olmayınca kullanmaya çalışır kandirirsa nolucak. Ya işin haram boyutuna ne dicen
- +1 yıl
@ozianna "ortak bir eylem yapıyosun" - peki neden burda soru acan kizlar "hata yaptim", "terkedildim", "ne yapacam", "yardim edin" diye soru aciyorlar o zaman? Erkekleri genelleyerek onlar bakir mi diyen zihniyet nedir? Her erkek zina mi isliyor? Bakire eziktir demek her kiz eziktir demektir, sonucta kimse ana karnindan vajinasina girmis bir erkek organiyla cikmiyor.
Evde koca beklemek nedir? Sanki bakire olunca hayati olmuyor mu bir insanin? sizi bakireyken eve mi bagladilar acaba? Ne kadar hakaret ediyorsunuz hem de hic bir dogru söz söylememissiniz. Ayrica bekarete namusa önem veren insanlarin bu dünyayi gelistirdigini biliyormusunuz? Biraz tarih okuyun tavsiye ederim. - +1 yıl
@ozianna özlem farkını hissettim yine 😊 noktayı koydun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılasla evlenmem elin işi pişirdiği artık bıraktığıyla bir şekilde kandırırsada ahirette hakkımı da helal etmem
410 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@ozianna onlar da bakire kategorisine girmiyor zaten onlar daha da aşağılık konumda
Cevap sahibi+1 yıliçleri nasıl rahat edebiliyor hep merak etmişimdir hergün aynı yastığa baş koyduğun eşini kandırmak nasıl birşey olsa ki acaba
Cevap sahibi+1 yıl@ozianna ne yaparsanız yapın bence hiçbir mahsuru yok hanımefendi
bide herkes aynı değildir bunu sakın unutmayın kişi kişiyi kendi gibi bilir herkesde kendine yakışanı yapar ve ne olursa olsun herşey olacağına varır.
Cevap sahibi+1 yılbedeli mi olmalı ilişkiler bedele dayalı kurulmamalı diye düşünüyorum çıkarsız olmalı
+1 yılHiçbir önemi yok bakire olsada okur olmasada buna önem verenin aklı bacak arasındadır erkek evlenmeden cinseliği yaşayacak kadın yaşamayacak olurmu öyle saçma şey atıyorum gidip diktirsen ne bilecek ki salaklık işte
10 YorumlaBakire olup, sığırın teki olması var, bakire olmayıp güzel bir karaktere sahip olması var.
Asıl kıstas bekaret değil, karakteristik özelliklerdir.
Bekaret her ne kadar 4 puan etse de, karakteriyle 6 puan alan birine bakireyi tercih etmeyiz.
Bekareti bir şekilde görmezden geliriz de, karakteri beş para etmeyen bir tipse, dilerse daha önce hiç bir erkekle göz göze bile gelmemiş olsun fark etmez, onu tercih etmeyiz..08 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yanlış olduğunu bile bile erkeklerle iliskiye girmiş elin erkeklerinin zevk çığlıkları attırdığı kadın ne derece karekterli oluyor? Senin dediğin o tip kadinlardaki karekter değil taktiktir. Erkeklerle yiyismekten erkeği nasıl ayar edeceğini ogrenmis
- +1 yıl
İki kişi birbirini sevdi ve sevişti diye burada yanlış aranamaz.
Sırf rahat rahat seks yapmak için, tüm akrabalarını toplayıp ''biz bu gece ve sonsuza kadar seks yapacağız haberiniz olsun'' deyip bir kağıda imza atmakla doğru hareket yapmış olmuyor.
Daha sonra pişman olmayacağı kişiyle seks yapanda yanlış aranamaz, pişman olanda yanlış aranır, bakış açını değiştir.
Anlayışsız, aptal, laf söz anlatamadığın, empati yeteneği olmayan, anlaşamadığın, kıskanç, cazgır bir tip bakire olsa kaç yazar?
Emin ol her sağlıklı erkek koşa koşa bu özelliklerin aksine sahip olan bakire olmayana koşar, şüphen olmasın..
Soran+1 yılPeki rahat bir şekilde herkesin altına yatmak da nasıl bir karekter bekleniyor onu anlamadım surekli bakire olanın huysuz olmasından bahsediyorsun biz sana huy kiyaslamasi yap demedik
- +1 yıl
Herkesin altına yatmak ne la?
25 kişiyle yatmış birine de hoş gözle bakacak değiliz, bahsettiğimiz o değil.
1-2 kişiyle yatanlardan bahsediyoruz.
Gayet tabii huy kıyaslaması yapacağız, sırf bakire diye huysuz birine katlanacak değiliz.
Muhtemelen senin de tek vasfın bakire oluşun. Bekaretin dışında tutunacak dalın yok, duymak istediğini söylemedik diye ampır ampır konuşuyorsun.
Kendini geliştir yavrum, her şey bekaretten ibaret değil.
Yarın evlilik vaadiyle bekaretini alırlar senden, tutunacak dalın kalmaz, intihar edersin.. - +1 yıl
Abi ya bunu anlayabilmiş erkeklerin olması çok güzel. Zar da zar zar da zar tutturmuşlar. Yıl olmuş 2017 tartıştığımız konuya bak 😂
Soran+1 yıl25 kişiyle mi iki kişiyle mi yattığını nasıl ayırt edicen. Ayrıca tek farkım bekaretim değil hem güzel hem kültürlü hem de güzel huylu merhametli vicdanli dürüst anlayışlı vefalı bir bayanım çok şükür. Fakat benimle benden aşağı olani aynı kefeye koyan erkek benim için hictir. Ustunsem ustunlugumun değeri bilinsin isterim
- +1 yıl
Zaaa hala zarı olduğu için üstün sanıyor tamam zarın bar diye seni üstün sanan bir sığırla evlenip hak ettiğin muameleyi görürsün umarım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire isteyen erkek bakir olmalidir
Her sevgilim bir kre versin karima el degmesin demek yuzsuzluktur
Evet seversem bakire olmayanla hatta bosanmis biriyle de evlenirim ama bakire olmamasi 20 erkekle yatmis olan kabul etmem anlamina gelmez110 Yorumla
Soran+1 yılKaç erkekle yattığını nasıl biliceksin
Cevap sahibi+1 yılAz cok anlasilir
Ama konu şu 20 erkekle yattigini bildigin kizla evlenilmez diyorum bir veya 2 kez gibi az sayida kez sevdigiyle yapmistir eyvallah ama 5 6 sene kari koca gibi yasamis biri yerine bosanmis kadinla evlenirim daha iyi
Soran+1 yılEn son tanıştığım bir erkek gecmisini az çok anlattı: bunlar ist da yaşıyorlar. Kiz üniv okumak için eskisehire gidiyor. Cemaat evinde kalıyor anlasamiyor onlarla bu çocukta oraya gidip ev tutuyor o kizla iki yıl birlikte yaşıyorlar sonra kiz cocuktan habersiz kulübe gidiyor içki içiyor çocukta ogrenince ayriliyor. Dayanamyip bir yıl sonra ariyor ki kiz evlenmiş. Sen bu duruma ne diyosun bakalım öyle kizla evlenir misin. İki yıl bir erkekle yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılEvlenmem
Soran+1 yılNeden evlenmezsin sonucta sevdiği erkekle yatmış
Cevap sahibi+1 yılKari koca hayati yasamis olanla evlenmem yazdim en basta
Soran+1 yılPeki nasıl olursa kabul edersin bekaret önemli değil dedin. bir de şunu sorucam. Bu kız bu halde bir yıl içinde birini bulmuş ve evlenmiş. Normal de Türkiye de bakire ile koay kolay kimse evlrnmez. Sence bu kadar kısa surede nasıl bulmuş ve evlenmiş olabilir. Evlendiği kişi nasıl kabul etmiş olabilir. Sorularimin hepsini yanitlarsan çok sevinrim
Cevap sahibi+1 yılbir iki kez sevgilisi ile yapmis olabilir veya oglan evlencez diye kandirip yatip birakmis biri olabilir
Bence 5 6 kisiye oral anal yapan biri olacagina bir kisiyle bir kac kez yatan biri daha iyidir.
Dedigin kiza gelince erkegi kandirmis olabilir diktirmis olabilir kaldi ki eskisi gibi bekarete onem. verilmiyor
Kiz guzeldir ya da iyi sevisiyordur oglan da bulmusken kacirmayim bunu demis olabilir
Zira evliliklerin cogunun amaci duzenli seks yapabilmek oldu
Soran+1 yılKandirilip bekareti alınmış olana lafım yok. Ben kendi iradesiyle sevgilisiyle yatanlardan bahsettim ki günümüzde çoğu böyle. Kusura bakma ama çok fakir düşünüyorsun cinsellik yasarken anal ve oral da yapmış olamaz mi bir de nedense bakire olanların başka yolla cinsellik yasadigina inanmissinuz ve bu şekilde kiyas yapiyosunuz. Ben hiçbir şekilde cinsellik yasamamisla hür iradesi ile yaşamış olani kıyaslayarak sordum. dediğim şekilde bakire sizin için ne derece önemli huysuz karekterdiz de değil
Cevap sahibi+1 yılBen bakire olmayan biri icin ornek verdim kimseyle sevismemis birine lafim yok ki
Kaldi ki bekaretim kalsin diye oral anal yapan cok kiz var biliyorum
En guzeli tabiki herseyi ilk esiyle yasayan biri olmasi ama. sevdikten guvendikten sonra dul bir kadinla da evlenirim eski esini kafama takmam
+1 yılBakire olmayan kız komşumun oğluyla evlensin biz izleyelim olmaz mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAha bir cahil daha ya sen korunmak istiyorsan bundan korun ilişkiye girmekten ama böyle de konuşamazsın insanlar çok sever güvenir yaşar bu onun o. Olduğunu evlenilmicek insan olduğunu göstermez
10 Yorumla
+1 yılÖnem veriyorum ama hayat bu büyük konuşmamalı
20 Yorumla
+1 yılevlenirsem bakire olsun
17 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı olan da bu
Soran+1 yılSırf bunun için başkalarıyla duzussun öyle mi hanfendi zekan karşısında şapka cikaririm
- +1 yıl
Bakire isteyen erkekleri de anlayamıyorum hem bakire istiyolar hem pornocu olacak :-D ha bir de karım beni mutlu edemiyoru aldatma bahanesi göstermiyolar mı. Ulan kardeşim sen istedin yatakta tecrübesizi ben değil :-D tabiki mutlu edemiycek kız ilk defa cinsellik yaşamaya başlamış yavaş yavaş alışacak
- +1 yıl
@ozianna ben tecrübeli olsun veya mutlu edemiyor demiyorum ki. Bakire olsun dedim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğişir herkes aynı değil
10 Yorumla
+1 yılBen seni destekliyorum bacım
10 YorumlaBekaret vazgeçilmezim
10 Yorumlaikinci ellere karşıyım
10 Yorumla
+1 yılEvin kapısı ne kadar önemliyse o kadar
113 Yorumla
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Seni bu yasta çoktan kapmislar dir evlisindir
- +1 yıl
Neden soruyosunki
Soran+1 yılGenel görüşü öğrenmek istiyorum sadece
- +1 yıl
Sence önemlimi
Soran+1 yılKapisiz ev olur mu eski köye yeni adet getirmeyin
- +1 yıl
Evet kızlık siz kız olmadığı gibi
Soran+1 yılNe anlamadim ne diyon
- +1 yıl
Başka yerden aciklayayim isterim
Soran+1 yılYok burda soyle
- +1 yıl
Burdan olmaz
- +1 yıl
Yanlış anlaşılmak istemem
- +1 yıl
diyorki evin kapisindan kimin girip ciktigini bilmek ister bir insan ve sadece secilmis kisileri alir evine.
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir et parçası namus değildir
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılÖnem vermiyorum, önem verene saygı duyuyorum.
26 Yorumla
Soran+1 yılBakire olan kadının sizin gözünüzde bir kiymeti yok mu bakire olduğu icin
- +1 yıl
O kadinin görüşü ve tarzıdır saygı duyuyorum elbette.
Bekaret benim için bir kıymet değildir. Bakire bir kadınla birlikte olmam, olmamayı tercih ediyorum.
Elbette benim de sebeplerim ve kendimce tercihlerim var.
Soran+1 yılNeden bakire istemiyorsunuz tabi ben evlilikten bahsediyorum. Yani karşınıza çıkan kadın bakire iffetli ve terbiyeli olsa sizi bozar mi
- +1 yıl
Alakası yok.
Saygı duyuyorum dememe rağmen yurdum çomarları saygı duymayı beceremeyip eksiyi basiyorlar.
Bu konu hakkında detay konuşmayacağım daha fazla, bu dingil organizasyonda şahısların profili belli zaten, kime ne anlatacaksın ki.
Not : sözüm sana değildir.
Soran+1 yılBen sebebini merak ettim cidden soyler misin
- +1 yıl
Burada yazmayacağım daha fazla.
Gizli kullanıcı değilim, çok merak ediyorsanız mesajı ararsınız cevaplarim.
Elbette benim de bu konuyla ilgili yaşadıklarım ve isteklerim var bu kadar sene zarfında.
+1 yılTamam sen daha üstünsün aferin
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiiki ustunum. Nefsine güç yetiremeyen aciz değilim. Profesyonel insanım ben
- +1 yıl
nefis ne mk
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Sevdikten sonra onemsiz
00 Yorumlazarla evlenirsen önemli
beyinle evlenirsen değil13 Yorumla
Soran+1 yılbir git işine ya. Zar değil beyin. Şimdi de bu çıktı. Beyni olan da zarini herkese deldirmez
- Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz
10 Yorumla Bnim için onemiyok
10 YorumlaBen önem vermiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin boynuzlar kapiya sığmıyor içeri girerken dikkat et
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılacayip önemli bişi
01 Yorumla
Soran+1 yılKafa mi yaptın bizimle şimdi
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri