Basligi kocaman attim sorum dışında cevap vereni enggellerim hatta hesabı şikayet dahi ederim. Esim s3ks esnasında bir kadın daha istedi sadece fantezi amaçlı falan dedi (umarım bir çok eş bunu dile getirir o yüzden saçma sapan yorumlar yapmayın) gerçekten istiyormu yoksa bı anlık haz mi? neyse saat sabah 6 oldu sabah namazı ile alakalı video atmış bana.. sanırım beni sınıyor yoksa gerçekten isteyen adam namaza önem verir mi sizce amacı ne lütfen yorumlarda saçmalamyin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanın doğası gereği libido yükseldiği zaman seksls ilgili yanlış olan bir şey doğru gelebilir ve yine rahatladığı zaman da tam tersi yaptığının yanlış olduğunun farkına varır. Bu durum bir çeşit kısır döngüdür. İleride yine böyle istekli olduğu zamanlarda böyle şeyler ile karşı karşıya kalabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cok irenc..
Erkekler bazen ilişki sırasında o anki haz ile yanlış şeyler söyleyip sonra pişman oldukları davranışlar yapa biliyorlar ama bu farklı bir şey. Eşimle kolay kolay birdaha birlikte olamazdım. Başka bir erkek dha olursa başka kadın da olur de bakalım tepkisi ne olucak. Karısına başka adamın dokunmasını düşünmesi bile onu delirtmeli00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir anlık zevkle öyle demiş. Senden de benzer karşı atak görünce söylediğinin saçmalığını anlamış bence :). Namazla ilgili paylaşımı bence o durumla pek alakasız. Bilmiyorum dindar mısınız gerçi
010 Yorumla
Soran+1 yılTam seks sonrası attı videoyu
Cevap sahibi+1 yılEşinin kafa baya karışık heralde. Boşalınca devreler gidermiydi daha önce de böyle
Soran+1 yılAynı şey daha öncede yaşandı evet bilmiyorum neden böyle yapiyor
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi seks esnasından ve boşalma sonrasında farklı ruh hallerine bürünebilir birisi ama kocanınkisi baya değişik olmuş. Namaz kılan birisimi kendisi normalde
Soran+1 yılEvet kılar
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen kendisini baya kötü hissetti. Sen de bir erkek isterim falan diyince özellikle seni de bu tarz fantazilere itebileceğini düşündü. Namaz kılarak ailesini kötülüklerden uzak tutabileceğini düşündü
Soran+1 yılÇok saol içimi rahatlattın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bu arada bence eşinin de aklında da benzer soru var bence. Sen de cidden 2. Erkek istiyor musun o anlık sinir veya heyecanla mı söyledin?
Soran+1 yılO anlık duygu benim için yatakta oldu yatakta kaldı asla ciddi degildim
Cevap sahibi+1 yılO an istedin ama sen de? Bence bu durumu eşinle konuş hatta o anlık duyguygu vs de deme bence. Yoksa eşin bunu baya ciddiye alıcaktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
32Cevap
+1 yılEğer o iş üzerinde ise bence doğru söylüyor ufaktan bir çıtlat mış tepkini ölçüyor ve ne cevap vereceğine bağlı kabul edermisin etmesöisin sana kalmış
10 YorumlaBi anlik haz bence. 😊
Yataga kelepcele ve sevgilinu tokatla11 Yorumla
+1 yılİnsan azdiginda herseyi istiyor
O an olsa kesinlikle grup ister. Ama rahatlama sonrası mantık devreye giriyor ve saçma gelmeye başlıyor. Ama o an çok onemli00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlık şehvet ile aklına gelmiş olabilir normal zamanda böyle bir şey istemez ama yatakta insanlar başka birisi olabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal zamanda istemedigine göre ciddi değil diye düşünüyorum zaten.
+1 yılBöyle bir sınama şekli mi olur? Eğer sınıyorsa ağzına çarp iki tane. Şayet sınamıyor ve istiyorsa da Allah başka dert vermesin...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istedin şimdi sen
- +1 yıl
Eğer gerçekten istiyorsa da iğrenç bu şekilde sınıyorsa da iğrenç
+1 yılgerçekten istiyor bu normal bir şey grup istemesi.. çok keyifli olur.. tavsiyeler veririm istersen bunu denemiş biri olarak
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz her dalda oynuyor maşallah. Ben eşime teklif etsem şu an kapının önündeydim
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olduğunu düşünmüyorum eşimin.
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Öncelikle isteyen istedigi cevabi verir sen kimsin? Aptalca tavır ve tehditle insanlara soru soramazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin başka kadınlara karşı meyilli var seni sınamış ne cevap vereceksin diye merak etmiş. Bunu dile getirmişse yapmak istediği için söylemiştir başka sebebi nedeni olamaz. Şöyle bir şey var yetersiz görüyor olabilir seni yatakta
08 Yorumla
Soran+1 yılYetersiz değilim kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılOlabilir sen kendini öyle görüyor olabilirsin birde eşine tatlı dille sor bakalım bende yatakta veya başka bir şey de eksik olduğum oluyor mu diye sor bakalım yok cevabı verirse. O zaman eşinin iki kadınla seks yapma saplantısı var demektir ve umarım daha sonra 4. Kişi bir erkek olsun demez çünkü böyle sapkın hayallerin ve düşüncelerin sonu asla gelmez kardeş
Soran+1 yılYa bilmiyorum evet çok kötü bir durum
Cevap sahibi+1 yılBu saplatılar yüzünden yıkılan bir çok evlilikler var maalesef. Bundan bir kaç yıl önce bir adam karısına ters ilişki teklif etmiş ve ondan sonra başka erkeklerle yatmasını istemiş kadın red edince kavga çıkmış ve kadın kocasını öldürmüş haberlere ve gazetelere bile çıkmıştı bu olay. Yani Öz'ün sözün kısası sakın öyle birşeyi kabul etme hayatının yanlışını yapmış olursun
Soran+1 yılSaol. Benim öyle bir düşüncem yok Allah şaşırtmasın yinede
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir düşüncenin olmadığına sevindim. Amin.
Gönlünce olsun her şey. İyi günler
Soran+1 yıl😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılNe oldu? 😊
Amacı ne Fikri ne bilemeyiz belki böyle fantazisi var belki yok bunu bilmemiz için eşinle konuşmak gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu konuşmadan sonra namaz kıl demek için video atmış 🤣 sanırım cidden bı anlık zevkten öyle dedi
Soran+1 yılAnlikti ama gerçekten istese seks dışında da soylemezmi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sende istiyorsun iki erkekle bu hazzı yaşamayı :) hatta eşinin önünde başka erkeğin penisini içinde hissetmeyi :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılKocan bence grup istiyor ve bunu istediği için kendine inanamıyor. Kendini affettirmek için de öyle videolar atıyor. Ve bir kadını neden istiyor belirtti mi şu şu şu pozisyonu için istiyorum diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBelirtti
- +1 yıl
Hangi pozisyonmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe iğrenç insanlar var yeryüzünde kadını da erkeği de!!!
08 Yorumla
Soran+1 yılNoldu?
Soran+1 yılBen adam akıllı soru sordum yargılama belki ciddi değildi bilmiyorum henüz
Cevap sahibi+1 yılÖyle şeyin şakası bile olmaz yaptığın yorumları da gördüm. Sen ve kocan yukarıdaki yazdığım görüşün muhataplarısınız
Cevap sahibi+1 yılAbuk sabuk şeyler yapıp yargılamayın diyorsun bi de
Soran+1 yılBaşkasına iğrenç demeye cesaretin var ama gizli gizli...
Cevap sahibi+1 yılBunu sen mi diyorsun? Neden gizliden sordun 😂
Soran+1 yılİstiyorum arıyorum demedim! Niye açık olayım?
Cevap sahibi+1 yılAçıktan yazmaya cesaretin yok mu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFantezi amaçlı ama denmez sende bi erkek daha istiyorum de bakalim nasil hissetcek.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynenn öyle dedim ilk önce sen dedi
Cevap sahibi+1 yılÖyle eşin ben...
+1 yılkesinlikle isteyen cok cok cift var erkek isteyen kadin isteyen ya da cift isteyenler var buna cuckold ve swinger diyorlar esinde buyuk ihtimalle denemk istiyor su an tek kiz ilerde tek erkege gider
10 YorumlaYani istiyorsa olabilir namazla alakası yok onun o ayrıda
Bu güzel bir haz verir cinsel hayatınız renklenir ama evliliğimizin ciddiyeti gider bence farklı sorunlara yol açar diye düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılDostum hayal dünyası geniş. Bunu sana seks esnasında söyler zevkli olduğunu düşündüğü için. Ama olay icraata geldiğinde yapamaz. Kıskanır
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum saol
- +1 yıl
Sen de sağ ol
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Mevzu baya derin ve karmaşık... Bu adam bana benziyor tam olarak...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak olay ne anlamadım
15 Yorumla
Soran+1 yılSeks esnasında bir kadın daha olsun dedi. Ama normal bir zamanda asla konusu dahi açılmıyor hatta beni çok kıskanır
Cevap sahibi+1 yılO anlık haz ile demiştir
Cevap sahibi+1 yılSen istedin mi o an
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSende 2. erkeği isteseydin o an hem önden hem arkadan aynı anda
+1 yılBende öyleyim getçekten istiyor tabiki. Yaparsan yapmak ister
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlimisn
Soran+1 yılEvlimisin
- +1 yıl
Hmmm. Eşimle hep konuşuruz sıkıntı olmaz. Yıllar geçti bir sorun yok. Ancak gerçekten istiyor mu dersen evet istiyor. Yapsanız srnden kralıda olmaz hani ya neyse 🙂
+1 yılOnun içinde var o. Seninle olmazsa birileriyle yapacak onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin istiyordur. Cünkü biz erkeklerin en cok istedigi fantezi budur
00 YorumlaHer erkek 3lü seks ister
00 YorumlaEsin ne istediğinden tam olarak emin değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin gerçekten istiyor, ve seni yokluyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anladin
Cevap sahibi+1 yılseks esnasında istemis. Senden tepki gelmeyince, sucluluk psikolijisine girmis. Dinden namazdan girmis.
Soran+1 yılTepkisiz kalmadım ki sende bul dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakma böyle demesine sen istesen kabul eder :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne tehditkar soru mk andavali senin. ben mk
00 YorumlaSen de bi erkek iste bakalım buna ne dicek
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle dedim ilk önce sen bul dedi
O istek bndede oluyor merak etme
06 Yorumla
Soran+1 yılİstekmi? Laftami istiosun
Soran+1 yılO an kabul etti zaten ama normal bir zamanda istesem kapıya koyar
Soran+1 yılSaol almimm
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence seni sınamış.
00 Yorumla
+1 yılKac yillik evlisiniz ki
00 Yorumla
+1 yılGerçekten istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstiyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi