Arkadaslar benim cinsellikle ilgili merak ettigim tum sorular asagida. Vaktinizi ayirirsaniz cok sevinirim en azindan sirf bildiklerinizi de cevaplayabilirsiniz :)
1-) Yillar once pijamamin uzerinden kumandayla mast yaparken cok az kan geldi kizligim bozulmus mudur? (Ama klitoris bolgesinin oralarda yapiodum biraz sert davranmistim)
2-) Mast yaparken her sey iyi guzel ama tam bosalcagim kisim cok az suruyo yani bikac saniyelik orgazm zevki oluyo sadece bu herkeste boyle mi?
3-) Boaslirken vucudum kasiliyo, nefesim hizlaniyo, dudaklarim kuruyo ve islaniyorum bu orgazm mi?
4-) Hic seks yapmadim seksteki orgazm mast taki orgazmdan daha mi zevkli? (Insallah oyledir)
5-) Erkegin penisi neden tam sertlesmez veya neden tam kalkmaz? (40yasindaki 1 erkek)
6-) Cinsel iliskiden korkmamak ve zevk almak icin ne yapmaliyim?
7-) Kizlik bozulurken ne kadar aciyor?
8-) Klitoral orgazm nedir? Vajinal orgazmla farki nedir? (Ben mast yaparken hep klitorisime baski yapiyorum)
9-) Seks sirasinda bir kadin orgazm olabilmek icin neler yapmali?
10-) Erkek seks sirasinda bosladiginda orgazm mi olmus oluyor? Erkek bosalmadan seks bitmiyor degil mi?
11-) Kadin seks sirasinda bosaldiginda orgazm mi oluyor?
12-) Genelde seks erkek bosalinca biter. Peki kadin hala azginsa ne oluyo?
Tesekkurler :)
1-) Yillar once pijamamin uzerinden kumandayla mast yaparken cok az kan geldi kizligim bozulmus mudur? (Ama klitoris bolgesinin oralarda yapiodum biraz sert davranmistim)
2-) Mast yaparken her sey iyi guzel ama tam bosalcagim kisim cok az suruyo yani bikac saniyelik orgazm zevki oluyo sadece bu herkeste boyle mi?
3-) Boaslirken vucudum kasiliyo, nefesim hizlaniyo, dudaklarim kuruyo ve islaniyorum bu orgazm mi?
4-) Hic seks yapmadim seksteki orgazm mast taki orgazmdan daha mi zevkli? (Insallah oyledir)
5-) Erkegin penisi neden tam sertlesmez veya neden tam kalkmaz? (40yasindaki 1 erkek)
6-) Cinsel iliskiden korkmamak ve zevk almak icin ne yapmaliyim?
7-) Kizlik bozulurken ne kadar aciyor?
8-) Klitoral orgazm nedir? Vajinal orgazmla farki nedir? (Ben mast yaparken hep klitorisime baski yapiyorum)
9-) Seks sirasinda bir kadin orgazm olabilmek icin neler yapmali?
10-) Erkek seks sirasinda bosladiginda orgazm mi olmus oluyor? Erkek bosalmadan seks bitmiyor degil mi?
11-) Kadin seks sirasinda bosaldiginda orgazm mi oluyor?
12-) Genelde seks erkek bosalinca biter. Peki kadin hala azginsa ne oluyo?
Tesekkurler :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar makara yeter sorulari cevaplayalim :D
Güncellemeler
+1 yıl
Not: arkadaslar 40 yasndaki adamla ben yapmadim videoda gordum kalkmiyodu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım