Cinsellikle ilgili?

Hemcinslerimin çoğu neden cinselliğe düşkün değil? Burada sorulan cinsel sorulara bile çok az cevap veriyorlar. Ben çok düşkünüm, fantezilerim var. İleride partnerime ya da partnerlerime zevk verip, zevk almak isterim. Fantezilerimin bazılarını yazacağım, isteyen okumasın. Benim gibi insanlar var mı merak ediyorum. Public seks, vücuttan bir şeyler yalamak ve yalatmak, kelepçelemek ve kelepçelenmek, ofis fantezisi, asansör fantezisi, arabada, spor yaptıktan sonra, sinemada, oral, göz bağlamak ve bağlatmak, ısırmak ve iz bırakmak, karın kasları, üçlü, belki grup, birinin beni ani hareketle kucağına alıp duvara dayaması, ya da birinin beni kucağına alıp masadaki her şeyi yere atıp beni masaya yatırıp üstüme çıkıp beni öpmeye okşamaya başlaması, şaplak atmak ve şaplak atılması, duvardan duvara, küvette, gece yarısı keşfedilmemiş bir şehrin sokaklarında deli gibi öpüşmek vb. Bazen kendimi sapık gibi hissediyorum çünkü toplumumuzda kimse cinsel dürtüleri yok gibi davranıyor. Sizde de böyle fanteziler var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan herkese teşekkürler
Cinsellikle ilgili?