Tüm görüşlerinizi kaldırıyorum ve engelliyorum.
Soruma gelmeyin!

1- Öncesi ve sonrasında duş alma zorunluluğu.
2- Duygu olmadan asla seks yapmama kuralı.
3- Mutlaka tek eşlilik kuralı. Bir partnerin var ise ya da evli isen asla bir başkası olmayacak.
4- Tüy temizliği kuralı.
Gibi birkaç kuraldan birini evrenselleştirebilirdim.
Çok haklısın. Eşimin partneri var. Karışmıyorum ve çok mutlu.
Anlayamadım sizi. Eşinizin yattığı biri var çok mutlu ve sizde karışmıyor musunuz?
Aynen. Evlenmeden önceki partneri ile ara ara birlikte oluyorlar.
Peki bu sizi neden rahatsız etmiyor acaba
Heyecan duydum
@begümkrby çok doğru bir noktaya parmak bastı. Madem bundan zevk alıyorsunuz karınızı pazarlayın, güzel para var.
@begümkrby para ile olmaz bu işler. Senşn kaldırmak istediğin kurala da var aynı fikri savunuyorsun farkında değilsin. 3ncü madde
Kaldırmak değil koymak istediğim bir kural 😉 sanırım yanlış yerde atladınız bay güzel kardeşim 😊😊
Ya g a v a t yazdım güzel diye çevirmiş nolur şu sitede sallama serbest olsun ya 😂
Yazdığın 3mci madde ne g×rzkalı mısın
Ben asla başkası olmayacak yazdım sen diyorsun karım başkasıyla yatıyor? Benim yazdığım maddeye ters bu
Özellikle Türk erkekleri için geçerli ben görüyorum aşırı derecede kendilerini kısıtlıyorlar şöyle bir kafadalar işte erkekler her zaman üstte olmalı her zaman erkekler kontrol etmeli erkekler her zaman ağır basmalı hayır böyle bir şey yok bazen kendilerini kadınlara teslim etmeyi öğrenmeleri lazım sürekli her zaman aktif rol erkekler oynayamaz bazen kontrolü kadına bırakacaklar bazen kadının yukarda olduğu pozisyonu seçecekler yani sürekli her şeyi erkek yapacak diye bir şey yok böyle yaptıkları için belli bir yerden sonra hem kendileri bunu iş olarak görüyorlar hem kadınlar zevk almıyorlar çünkü sürekli aynı şeyi yapıyorlar bu kafanın değişmesi lazım yani bize sadece Türk erkeklerinde var bu ben bunu hiç mesela yaşadığım yerde görmedim
Yaşın doğruysa 19 görünüyor. sen neler biliyorsun öyle? seks istenildiği gibi yaşanmalı bencil olunmamalı dimi ama. ve iki tarafta mutlu olmalı
@karakartal-1903 bilmenin yaşımı mı varmış. Bunu buraya yazarak bir bayanı yargılamış ya da taciz etmiş sayılabilirsiniz.
seks için yaşın 19 ise erken yani erken derken tecrübesizsin anlamında. kimseyi taciz ettiğim ya da yargıladığım yok?
Bende bu yaşta bu kadar tecrübeli olmasını yargıladığın hissine kapılmıştım. 19 yaşında bunları bilecek kadar ne tecrübe edindin der gibi geldi. Bu yüzden de böyle bir tepki verdim çünkü yargı konusunda biraz hassasım. Ben yanlış anladıysam sorry 🙃
Cevap
13Cevap
Uyuyan eş gece uykudan uyandırılmaz!! Kesinlikle böyle bir kural gelmeli🙈
Uyurken mi yapsın aram6🤣
@enbyTgirl fanteziye girer
İstemezse ben hiç istemem
Bilmiyorum haklısın da bakışıyla bile istemediğini ima etse hayatta işim olmaz
Kurallı bir ilişki istemem kuralsız ve sınırsız olmalı
Akraba komşu arkadaşlar ile her türlü konu konuşulacak, soft ilişki olacak
Aslında varda. 1 Erkek ve 1 Kadın dışında yapılamayacak. Kuralı.
Toplumda kalıplaşmış olan erkeğin kadını tatmin etmesi gerektiği tabusunun yerine, kadının erkeği tatmin etmesi gerektiği kuralını getirirdim.
En az yarım saat ön sevişme.
yok ya 10 dakika yeterli bence
@eylüldekiyagmurum 10 dk da anca soyunuyorum ben
😂😂
Oralsız ve fantezisiz olmaz
Bütün fanteziler serbest olacak
Duş almazsa hayatta sevişmem
Sevmeden yapmayin kuralı😉
Aklınız fikriniz belaltına çalışıyor
Kadının oral yapması zorunludur...
Kural yok derim
Yalamadığın yere girme 👍👍