Cinsel Yaşam Sizce dünyada cinsellik yasaklansaydı neler olurdu? zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Aman tanrım 😀 Sizce neler olurdu Sizce dünyada cinsellik yasaklansaydı neler olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Yasaklansa mıydı yoksa hiç olmasay mıydı?Çünkü bu konuda kimsenin yasaklara uyacagını sanmam. Bi yolunu bulurduk yine 😀 0 9 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Yasaklansaydı uymayanlarada idam 😂 Yorumla MimariuS2 +1 yıl İpimi kendim alırım sizler zahmet etmeyin :FHoş tek taraflı yaşanmıyor bu işler. Kendim gibi birini bulmam gerekecek :A Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Hahahha yazık ya hadi iyisin ip benden Yorumla MimariuS2 +1 yıl Kendine alıyorsun umarım o ipi. En azından arayışa hirmekten kurtulurum 😀 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Yasakları çiğneyeceği mi sanmam 😀 ip senin yani Yorumla MimariuS2 +1 yıl Bu yaklaşımını hiç beğenmedim. İnsan bşraz maceraperest olur, hayatına heyecan katar. Bu ne böyle dümdüz yaşıyorsun 😀 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Nereden biliyorsun😋 Yorumla MimariuS2 +1 yıl Cümlelerin onu gösteriyor ben birşey bilmiyorum henüz. Öğreniyorum işte yavaş yavaş 😀 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Haha hadi bakalım :) Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Evlerin duvarları aşınırdı, depremdeb değil sürtünülerek yıpranan duvarların yıkılması nedeniyle insanlar hayatlarını kaybederdi. 0 0 Yorumla
B-l-a-c-k Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Evrendeki en gelişmiş uygarlık olurduk ne olurdu :D 0 0 Yorumla
HadeSist Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl kiyamet kopardı corona olunca sevgililer buluşamadı ortalık karışcak tı 0 0 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Bence hic birsey olmaz herkes normal hayatinin telasesinde kaybolurdu :/ 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Kim yasaklayacak. Sacma bi soru. Hadi yasakladilar kim denetleceyek. 0 0 Yorumla
Zeybek33 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Kadinalr suslenmez idi ekonomi cokerdi erkekler kadınlar icin para harcamszdi 0 0 Yorumla
EubankJr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl köşe başında köprü altında şişme bebek satan torbacılar olurdu :D 0 0 Yorumla
kırmızırujizi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yasaklar çiğnenmek için vardır aşfğsğgğe 2 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zaten yapmadım daha isyan çıkar 0 0 Yorumla
recepkorkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl yasaklansa şayet, bu yasağın takibi çok zor olur 0 0 Yorumla
RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl Kadınlar erkeklerin peşinden koşardı 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Senin açından birşey değişir miydi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ellerdeki nasırlar iki katına çıkardı😂 0 18 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Yaa 😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahahaha yalan mı :) Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Kişiye göre değişir diyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle deyelim.. peki Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Hahahha ne diyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks yasak :) abooowwwww :) yıkılsın dünyaaaa :) :) :) Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Hahahaha ya erkeklere yazık 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hah, şuna bak yaaa :) saanki size yazık değil :) çok bilmiş :) Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl En çok kim bu durumdan zarar eder sence 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkekler eder :) çünkü birbirimizi şaapmaya başlarız :) Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Aman tanrım 😀😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ahahaha :) azmış erkeğin şakası olmaz hanımefendi... bulduğu deliğe sokar :) Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl 😂😁😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yasak filan işe yaramaz... yasaklayanı bulup onu mikmeye giderler :) Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl OhaAa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha duuur yeni başlıyorlar :) onca yasaklı zamanın acısı çıkmalı bi şekilde :) evlere kaçın, sığınaklara girin :) bacak aranızı tencereyle filan kapatın :) yasaktan çıkmış azgın erkekler geliyor :) Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Sakin ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık çok geç beni yakaladılar artık çok geç Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Kafayı yerdi herkes 2 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Zkerler öyle yasağı 0 1 Yorumla Lsd-18 +1 yıl 😂🤣👏Ben yazacaktım Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Devrimler olurdu 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafayı yerdik 😂 2 2 Yorumla oondeeer +1 yıl Hem de nasıl 😁 Yorumla barmen_1507 +1 yıl cokmu yapıosn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yasaklansa mıydı yoksa hiç olmasay mıydı?
Çünkü bu konuda kimsenin yasaklara uyacagını sanmam. Bi yolunu bulurduk yine 😀
Yasaklansaydı uymayanlarada idam 😂
İpimi kendim alırım sizler zahmet etmeyin :F
Hoş tek taraflı yaşanmıyor bu işler. Kendim gibi birini bulmam gerekecek :A
Hahahha yazık ya hadi iyisin ip benden
Kendine alıyorsun umarım o ipi. En azından arayışa hirmekten kurtulurum 😀
Yasakları çiğneyeceği mi sanmam 😀 ip senin yani
Bu yaklaşımını hiç beğenmedim. İnsan bşraz maceraperest olur, hayatına heyecan katar. Bu ne böyle dümdüz yaşıyorsun 😀
Nereden biliyorsun😋
Cümlelerin onu gösteriyor ben birşey bilmiyorum henüz. Öğreniyorum işte yavaş yavaş 😀
Haha hadi bakalım :)
Evlerin duvarları aşınırdı, depremdeb değil sürtünülerek yıpranan duvarların yıkılması nedeniyle insanlar hayatlarını kaybederdi.
Evrendeki en gelişmiş uygarlık olurduk ne olurdu :D
kiyamet kopardı corona olunca sevgililer buluşamadı ortalık karışcak tı
Bence hic birsey olmaz herkes normal hayatinin telasesinde kaybolurdu :/
Kim yasaklayacak. Sacma bi soru. Hadi yasakladilar kim denetleceyek.
Kadinalr suslenmez idi ekonomi cokerdi erkekler kadınlar icin para harcamszdi
köşe başında köprü altında şişme bebek satan torbacılar olurdu :D
Düz duvarlar parçalanırdı ((:
yasaklar çiğnenmek için vardır aşfğsğgğe
İnsanlar azalır ve yok olurdu
Zaten yapmadım daha isyan çıkar
yasaklansa şayet, bu yasağın takibi çok zor olur
Kadınlar erkeklerin peşinden koşardı
Senin açından birşey değişir miydi?
Yasakları dümdüz eder çiğneriz 😄
Ellerdeki nasırlar iki katına çıkardı😂
Yaa 😀😀😀
ahahaha yalan mı :)
Kişiye göre değişir diyelim
Öyle deyelim.. peki
Hahahha ne diyelim
seks yasak :) abooowwwww :) yıkılsın dünyaaaa :) :) :)
Hahahaha ya erkeklere yazık 😀
hah, şuna bak yaaa :) saanki size yazık değil :) çok bilmiş :)
En çok kim bu durumdan zarar eder sence 😀
erkekler eder :) çünkü birbirimizi şaapmaya başlarız :)
Aman tanrım 😀😂😂
ahahaha :) azmış erkeğin şakası olmaz hanımefendi... bulduğu deliğe sokar :)
😂😁😁😁
yasak filan işe yaramaz... yasaklayanı bulup onu mikmeye giderler :)
OhaAa
daha duuur yeni başlıyorlar :) onca yasaklı zamanın acısı çıkmalı bi şekilde :) evlere kaçın, sığınaklara girin :) bacak aranızı tencereyle filan kapatın :) yasaktan çıkmış azgın erkekler geliyor :)
Sakin ol
Artık çok geç beni yakaladılar artık çok geç
Erkekler düz duvara tırmanırdı nettt
Yasaklayanları mikerdik
Kafayı yerdi herkes
Demirel rahmetliyi hatırlarım 😁🤣🤣
Çok güzel olurdu
sanal seks yapardı herkez
Zaten yasak
Zkerler öyle yasağı
😂🤣👏
Ben yazacaktım