Pantolon üzerinden yapti kendimi geri çektim Canım aciyacagini tahmin etmemis midir? Yaş doğru değil?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
çok azdığı için bir anlık farketmemiş olabilir ama devamını getirmek istediği ortada
Sen çok saf sın kafan çalışmıyor senin amacı seni kullanıp atmak kullanacak seni atacak ama sen gotüne tekme yiyince anlayacaksın
Nasıl bu kadar emin olabilyorsun
Mal halen anlamamış olaya 😂 malsın
@erkek haklisin
Ama kız buna ne zaman anlayacak biliyor musun kullandıracak kendisine erkek buna terk edince beni anlayacak ama o zaman da iş istem geçmiş olacak Buda en az 15 erkeğin altına gider kafası olgunlaşıp hayatı anlayana kadar adı da çıkar ohooo kendime yoruyorum ne hali varsa görsün
@erkek biliyorum hepsini ilk defa bi erkekden bunlari duymak garip geldi ahhahaah
burada ben bu şekil herkese doğruları söylüyorum ama kizlar anlamıyor bşrde cinselliğe girmis terk edilmiş kizlar yazıyor onlara ağır söyler söylüyorum gerçekler ağır geliyor benş engelliyorlar bazıları da küfür edşyor gerçekler ağır gelince 😂
@erkek poquhsvshshshshh cok komikk yaaa, doğruları söyleyen 9 köyden kovarlarmış seninkide o hesap
Aynen öyle 😂 simdi de bu yorum ettiğim kız anlamıyor beni kızıyor ama erkek onu kullanıp atınca görecek naneyi o zaman yiyecek
burada yazacak
Ben de o zaman diyeceğim
Sen simdi naneyi yimedin mi 😂
O da yemedim 🍌 yedim diyecek 😂
😂😂😂😂😂 senin yas kac sen kesin 30 yasindasin olgun görünüyon ahahz ama dpğru dediklerin
24 yaşım
Hiç sevgilim olmadı
Berbat hayat icinde yaşayıp gidiyoruz 😂
Evlensen artik iyi olcaka hahahah
Daha ne istiyon zina yapmamisin ne mutlu sana
Senin yaş kac sen yaptın mi zina
Ben 20 de yok bulasmadim öyle seylere cok sukur
Bulaşırsan görürsün terk ederler sakın bulaşma sonucu belli terk edilme ihtimaline sakın unutma nişanlı olanlar bile güvenip yapıyor ama erkek nişanlısına da terk edşyor
Ailem istemez zaten nisanlimla yalniz kalmami söyle izah edeyim mesela bi odada felan izin vermezler zaten ama disarda gezmek olabilir , sadece kapali alanlarda felan nisanlimla olamayiz zaten ilaki evlencez öyle, seninle aynı fikirdeyim bazı kızlar risk almayı seviyorlr demeki öyle yapiyorlrsa
Sen temiz isen sanada temis eş nasip eder Allah, gönlünce olur insAllah🤍🤍
Son 1-2 ay kaldı sonrası bende bozulacağım her hafta eskrta gideceğim son 1-2 ay kaldı
Bozulacağım bende yeter artok 😂
Nasil bozulcan anamadim?
Diyorum ya eş bul iste evlen 24 yas hemde tahm vakti aahha
Her hafta eskrta gideceğim
Niye eskorta gideceksin ki
Sevdşğim kiz var kapalı namuslu hiç sevgilisi olmamış sorun o memur 9 bin maaşı var benim ise normal işçiyim asgari ücret civarı ondan istemedi beni kendine denk görmedi isimden dolayı isim iyi olsa evlenecek ama istemedi baska sehşrlerdeyiz
Niye 1 2 ay kaldi degdin gitmek icin?
1-2 ay kaldı son bir sevgili bulamazsam kötü yollara gireceğim demek
Offfff yaaaa hic sevmiyorum böyle şeyleriiiii bu kizda niye senin maaşına bakiyo yaa ben maaşına bakmazdm önce nasl biri karakteri felan önemli bence
Anladim bu kizla yine konus ne var ya asgari ücrete calisiyosan abartilacak bi durum değil kendisi memur olmus diye havalara girmis ama bide koca bulamazsa b0ku yr ozmn ahahajsjj
Kendisine cirkin buluyor ama bence güzel
Onu da seven hiç olmamış ama güzel
Bir de anne Babası memur
Zengin gelirli ailede büyümüş evlerine 15-20 bin gelir girmis her ay hiç yokluk görmemiş
Şimdide kendisi alıyor 9 bin
Sülalesi bunların böylr varlıklı
Bizim sülale züğğrt 😂
Ondan istemedi iste ama yine konuşuyoruz ama eskisi gşbi değil mesafeli konuşuyoruz şntenrette öyle baska bakan da yok
Hmm anladim varlıklı büyüdüyse ondan demeki bu kiz normal birine varsa isini felan biraksa kafayi yerdi heraldeee bence varlığ da yokluğ da bilmeli insan, olsun bee seni de biri kabul eder böyle insAllah baska kiz bul sende annen babana söyle birini bulsunlar görücü üsülü tabi istiyorsn
Bir de şey yA ne diyecektim bu kiz mesela öğretmen oldu ben zorlarım git diye anne Babası demiş gitme biz bakarız falan ben dedim şansına dene git dedim atandı gitmeyecekti ben im sayemde oldu öğretmen oldu sayılır ama işte değer kıymet bilen yok
Insanoğlu nankördürdü yaptığın iyiliği iki dakkada unuturlar kadin erkek icin geçerli bu, anliyorum da yapacak bir sey yokk bence yine konus bu kizla sana bakarim ben söyle zaten kendiside calisir bence, baktın hiç olmuyor o zaman bırak yol ver gitsin sende git baska birini bul derim evlen
Bide kizi seviyorsan felan isin zor ama yapabilirsin unutursun zamanla,
Bir de şey meslea yapılan iyiliği unutur diyorsun yA ben bak biri bana hastanede eczaneye götğrdü en basit o adamı bile unutmam götürüverdi hatta eczanede iş uzun sürdü beni bekledi ordan geri hastaneye getirdi en basit buna bilemunıtmam aklıma geldikçe allah razı olsun derim vardı böyle bana iyilik yapan 5-6 kişi aklıma geldikçe derdim allah razı olsun diye ama simdi bi bu aklımda
Demeki sen unutmuyorsn yapılan iyiliğ ama herkes aynı değil işte kimileri senin gibi kimileri vurdum duymaz..
Aynen öyle unutmam kapıla geldikçe de anarım o iyiliği yapana falan
Öylee herkes de senin gibi olsa iste.. yok senin gibileri fazla yok bu dünyada
Seni ufaktan ufaktan azdırmaya çalışıyor. Fakat başarılı olamamış.
yoo acıtmak için yaptığını sanmıyorum seni tahrik etmek için yapmıştır
Senin yaşın kaç ya hiç eleyen olmadimi bu yasa kadar
19
Sen soft seviyor sun galiba ilişkide sert olunca erkek aglarsin
Tahrik ederim diye düşünmüş de can yakmış
Çok ama çok azdı da ondan peki okşadımı
senin bastırmanı istemiş aslında
Ne olmuş bastirmissa 😂
Saçmalamış bşe yapmak istemiş onuda batırmış
Uyarmak için
bilmiyor demekki
Düşünememiştir acıyacağını