bunlar cahil öküz. filmleri gerçek sanan ve filmleri kendine eğitim aracı yapan cahil sürüsü. ne okur ne araştırır ne kendi ne karşı cinsin vücudundan haberi olur. bunlar tam bir öküz. filmler erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle gösteren saçmalıklar. bunlar gerçek sanıyor kadına uyguluyor bencil oldukları için de işlerine geliyor. çünkü hep kadın hizmet ediyor ya köle gibi
bırakın böyle moloz cahil bencil öküzler. aklı selim insan bulun
Ya hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım ona hiç oral falanda yapmadım ama ne bileyim dedim içimden bu salk napiyo cidden her izlediği şeyleri herkes yapıyo sanıyorlar dediğin gibi birisi de Cidden doğru
size bir büyük olarak şunu öneriyorum. kriterlerinizi değişin
görsellik boy pos elbet önemli ama bunlar 2. planda. sizin omuzuna yaslanacağınız erkekte kas gücü değil akıl gücü gerek öncelikle.
siz ringe çıkmıyorsunuz bir kas gücü korumasına ihtiyacınız yok. ama hayatnızın her evresinde size aklı gücü ile çöüzm sunacak dertlerinizi sorunlarınızı giderecek birine ihtiyacınız var. her alanda her konuda bilgi sahibi biri olmalı. okuyorsanız eğitimle alakalı bilgilsi olup destek vermeli. herhangi bir hukuksal sorunda size hukuki bilgileri ile destek vermeli. bir desinizde size eğitim verebilmeli. mesela matematik geometri trigonometri. omuzuna yaslanacağınız insan sizin her derdinizi çözebilmeli. cinsellikte de size öncelik vermeli. sizi saçınızın telinden ayaklarınıza kadar ilgilenip sizi çocuk gibi şımartmalı. ilgili olmalı. asla talepte bulunmadan sizin taleplerinizi siz söylemeden keşfetmeli ve ona göre sizi mutlu etmeli.
adam bencil cahil öküz. seni köle ypacak. filmlerdeki kadınların yerine koyuyor.
seni kendi zevkine göre kullanacak. sen umurunda değilsin. aşk sevgi falan yalan sadece dilde. sevgi davranışla hissettirilir sözle değil. siin ortamda sevgi aşk yok baya baya bencilce sadistçe bencillik var kullanma var kölelik zorlaması var. uzak dur
Anladm pardon bir arada anal yaparken de salağın biri öyle yapmıştı "lan ne yapıyor çek parmağını ağzımda canım nedir ne alaka oğlum parmağının ne işi var ağzımda " diye düşünmüştüm değişik komik canım saçma geldi 😅
Nasıl yapacağını parmağı ile ölçmez, sadece ağzına alman için alıştırıyor bir nevi, başka anlamı yok çünkü parmak emmenin. Bunu emiyorum onu da bakarım demeni beklercesine
Demez de ürkütmeden yavaş yavaş yapıyor demek ki :) kim bilir nerelere dokundu o eliyle :) bugün ağzına parmağını sokan yarını bilemem mutluluklar size :)
Belki de bir takıntı idi elde edemememenin verdiği bu his onu kafanda başka biri olarak tasarladı şimdi yakınlaştın tanıdın tanıdığın adamdan hoşlanmıyorsun sebebi bu
Yok 3 senedir falan tanışiyoruz o zamanlar da öpüşüyorduk elde edememek değil di mesela 2 gün benleyse 3 gün böyleydi net konuşmadığı için ilişki baslatmiyodum bende ama gerek kendini çok inandırdı 1 aydır iyi güzel hoştu ama her ayrı bir yakınlaşma da sogudum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
moloz filmlerde görüyor filmleri gerçek sanıyor orada ne görse size uyguluyor. o bir beyinsiz
Cidden dedim ki bu ne yapıyor
bunlar cahil öküz. filmleri gerçek sanan ve filmleri kendine eğitim aracı yapan cahil sürüsü.
ne okur ne araştırır ne kendi ne karşı cinsin vücudundan haberi olur. bunlar tam bir öküz.
filmler erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle gösteren saçmalıklar. bunlar gerçek sanıyor kadına uyguluyor
bencil oldukları için de işlerine geliyor. çünkü hep kadın hizmet ediyor ya köle gibi
bırakın böyle moloz cahil bencil öküzler. aklı selim insan bulun
Ya hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım ona hiç oral falanda yapmadım ama ne bileyim dedim içimden bu salk napiyo cidden her izlediği şeyleri herkes yapıyo sanıyorlar dediğin gibi birisi de Cidden doğru
'bir yerde görmüştür' diyecektim. Diyen olmuş.
size bir büyük olarak şunu öneriyorum.
kriterlerinizi değişin
görsellik boy pos elbet önemli ama bunlar 2. planda.
sizin omuzuna yaslanacağınız erkekte kas gücü değil akıl gücü gerek öncelikle.
siz ringe çıkmıyorsunuz bir kas gücü korumasına ihtiyacınız yok.
ama hayatnızın her evresinde size aklı gücü ile çöüzm sunacak dertlerinizi sorunlarınızı giderecek birine ihtiyacınız var.
her alanda her konuda bilgi sahibi biri olmalı. okuyorsanız eğitimle alakalı bilgilsi olup destek vermeli. herhangi bir hukuksal sorunda size hukuki bilgileri ile destek vermeli. bir desinizde size eğitim verebilmeli. mesela matematik geometri trigonometri.
omuzuna yaslanacağınız insan sizin her derdinizi çözebilmeli.
cinsellikte de size öncelik vermeli. sizi saçınızın telinden ayaklarınıza kadar ilgilenip sizi çocuk gibi şımartmalı. ilgili olmalı. asla talepte bulunmadan sizin taleplerinizi siz söylemeden keşfetmeli ve ona göre sizi mutlu etmeli.
Görmüştür tamam uyguluyor ama hangi düşünceyle ne olmasını planlıyor veya ne düşünüyor
Evet çok doğru bu hareketinden sonra istemediğimi belirttim zaten kestim muhabbeti teşekkür ederim
adam bencil cahil öküz. seni köle ypacak. filmlerdeki kadınların yerine koyuyor.
seni kendi zevkine göre kullanacak. sen umurunda değilsin.
aşk sevgi falan yalan sadece dilde.
sevgi davranışla hissettirilir sözle değil.
siin ortamda sevgi aşk yok baya baya bencilce sadistçe bencillik var kullanma var kölelik zorlaması var.
uzak dur
Öpüşürken baş parmağı ağıza sokma nedir o nasl bir fantazidir çözemedim o şekilde nasl öpüşülüyir parmağı engel olmuyir mu🤔
Yok işte opustukten sonra yaptı
Anladm pardon bir arada anal yaparken de salağın biri öyle yapmıştı "lan ne yapıyor çek parmağını ağzımda canım nedir ne alaka oğlum parmağının ne işi var ağzımda " diye düşünmüştüm değişik komik canım saçma geldi 😅
Orala alıştırmak için, emme refleksini geliştiriyor
Nasıl emme refleksimi geliştiriyoo
Parmağını eme eme oral yapma alışkanlığı diyelim
Nasıl yapabileceğimi görmek için mi deniyor yoksa tepkime göre ileride ne yapıcagina mi?
Nasıl yapacağını parmağı ile ölçmez, sadece ağzına alman için alıştırıyor bir nevi, başka anlamı yok çünkü parmak emmenin. Bunu emiyorum onu da bakarım demeni beklercesine
Hii değişik ya teşekkürler
Rica ederim, tecrübe kazanacağım diye abuk sabuk filmler izlemese iyi eder
Bı daha görüşürsek eğer söylerim,😀
Helal
Bir sonraki istikametine girerken daha kolay olsun diye
bugün baş parmagını agzına sokar yarın bi gün neyini nerene sokar hesap et
p*rno etkisi parkagi çıkartıp oral yaptircak
Yo yaptırmadı
İster miydin..
Hayır
Niye ki oral karşı misin
Evet
O sana isterse
Her ikisinede karşıyım
iyi başka şeyi sokmamış
Çabaladı ama vermedim ağrıdan ölmüştür oh iyi yaptım
aferin
Sağda solda izlediği filmleri sana uyguluyor
Bu şekil film var mı
Sevişme sahneleri aga hiç mi denk gelmedin
Yok ya izlemiyorum ki ben
Ohooo
hoşuna gideceğini düşünmüştür
Tamam da ne amaçla yapıyor hiçte hoşuma gitmedi napiyo bu sal ak dedim
Sokmak istediği başka şeyler var o yüzden
😂😂 kötü bir haberim var
Nedir
Ağzına verdiğini hayal ediyor olmalı 😂
Bademciğini almaya çalışıyordur belki
Evet olabilir
Sapiktir belki fantezileri var senin sevgilin sen daha iyi tanırsın :)
Ne bileyim ben ilk defa yaptı bunu sapık olan ben sapığım dicek hali yok 😀
Demez de ürkütmeden yavaş yavaş yapıyor demek ki :) kim bilir nerelere dokundu o eliyle :) bugün ağzına parmağını sokan yarını bilemem mutluluklar size :)
Elinin tadı da igrencti zaten 😀😂
Çamaşır suyu iç 😂 ne kadarlık bir ilişki
1 ay 😀
Duygularin ne durumda cinsel mi sevgisel mi :)
Ben onu seviyordum zaten yeni tanismiyoruz 1 aydır sevgiliyiz sadece ama ilişkiye girmedik
Sevgi duygun nasıl daha büyüdü mu
Yakın oldukça onunla git gite soğudum normalde tam tersi olur ama bende böyle oldu
Belki de bir takıntı idi elde edemememenin verdiği bu his onu kafanda başka biri olarak tasarladı şimdi yakınlaştın tanıdın tanıdığın adamdan hoşlanmıyorsun sebebi bu
Yok 3 senedir falan tanışiyoruz o zamanlar da öpüşüyorduk elde edememek değil di mesela 2 gün benleyse 3 gün böyleydi net konuşmadığı için ilişki baslatmiyodum bende ama gerek kendini çok inandırdı 1 aydır iyi güzel hoştu ama her ayrı bir yakınlaşma da sogudum
O zaman yol ver gitsin bu 3 senelik ızdırapta son bulsun
Şeyini soktuğunu hayal etmiştir
senden oral yapmanı istiyor
Deneme yapıyor
Ney için
boş ver
Amacı belli