Cinsel Yaşam Sevgilim ile öpüşürken bacağımın iç kısmına dokunup direkt elini oraya götürdü normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir an şok geçirdim izin vermedim dokunmasına Güncellemeler+1 yıl Madem bu kadar arzulamis bir dahakine izin veririm Sevgilim ile öpüşürken bacağımın iç kısmına dokunup direkt elini oraya götürdü normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Normal seni o durumda arzulamasi iyi yapmışsın eğer oranı okşamaya başladı karşı kocluamazdin ve sonuç olarak bacaklarını ayirdiginda direk şeyini sokardi içine 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Arzulaması hoşuma gitti Yorumla Ferhat0380 +1 yıl O zaman daha cesur olup hayır deme ve kendin elini tut o güzelim şeyine götür Yorumla Soran +1 yıl Kendi götürsün Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Diyorsun bu sefer hayır demem oksatirim diyosun Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim sonuçta Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ben okşamaya kalmam tadı çok hoşuma gidiyor oranın yalayıp emerek zevk suyunun gelmesi filan Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Aynen o okşayıp yalamicak yani kim yapacak hem sende baya zevk almışsın Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim insanla olduğu icin mutluyum Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Sende emdir yalat hatta şeyini surtsun orana Yorumla Soran +1 yıl Oturuyorum kucağına Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Peki poponda hissediyormusun şeyinin sertligini Yorumla Ferhat0380 +1 yıl İzin versen elini kolodumun içine sokar sen daha çok zevk alırsın Yorumla Soran +1 yıl Boyu uzun sarılınca karnımda hissediyom Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Mm peki hissedince içine girmesini istiyormusun kucakta da o tatlı güzel poponda sertlik hissediyormusun Yorumla Soran +1 yıl Napcan Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Bence güzel muhabbet bende çok yaşadım böyle güzel şeyleri burada banliyorlar fazla açık yazdım mi ve zevkli bu muhabbetler Yorumla Soran +1 yıl Özel şeyler bunlar Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Benim için sorun olmaz ben özelini senle paylasabilirim sende rahat ol istersen gizlisin sen bana yaz ordan anlatabilirim Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bilmiyom bana normal geldi ne zamandır birliktesiniz 1 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Maden mühendisi falansa belki doğalgaz ya da petrol arıyordur... kalbini bozma sen... 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çocuğun tüm hayallerini suya düşürmüşsün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Mistttikamber Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zevk almani istemiş demek ki 1 1 Yorumla carretta +1 yıl Kızlar pantolon üstünden dokunulmasınlar zevk alır mı Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. o anki hazla yapmış. heyecanlı oluyor 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. aşırı etkilenmiş işte :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyosun Yorumla dreamliner61 +1 yıl evet öyle... Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. normal sende yapmadın mı? 0 1 Yorumla siyahcorap +1 yıl izin verme olayı değil sende elini onun kasıklarına götür. Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Öpüşürken sorun yok dokunurkenmi sorun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla kanarya001907 +1 yıl Dokunma içgüdüdür sen korktuğun için sadece bariyer engel koydun Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla kanarya001907 +1 yıl Öpüşürken eller erkeğin asla durmaz yüz bel kalça göğüs hatta genital bölge o anın hazzıyladır Yorumla Soran +1 yıl Evet rahat durmuyor Yorumla kanarya001907 +1 yıl Genelde erkekler böyle libido savaş veriyor bedende Yorumla Soran +1 yıl İyi kudurdu Yorumla kanarya001907 +1 yıl Kadınların bakış açısıyla erkeklerinki çok farklı Ne desen de Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla kanarya001907 +1 yıl Sana çok itici gelen ya da rahatsız edici gelen hal ve hareketler cinsel anlamda erkek için gayet doğal olabiliyor Yorumla Soran +1 yıl İtici gelmedi hızlı sadece Yorumla kanarya001907 +1 yıl Onda haklı olabilirsin ama refkleks bu inan Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal canım hep yapıyoruz 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Değil 0 5 Yorumla mceviz +1 yıl Bir dahakine tamamdır diyosun yani? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla mceviz +1 yıl O zaman bu kadar tantanaya ne gerek vardı ki? Yorumla Soran +1 yıl Tantana nedir Yorumla mceviz +1 yıl Ortalığı ayağa kaldırmak Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. normal tabi... 0 0 Yorumla
byistekli Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Verseydin bide 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Valla olur Yorumla byistekli +1 yıl Gl Bn daha etkili sini yaparım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Normal seni o durumda arzulamasi iyi yapmışsın eğer oranı okşamaya başladı karşı kocluamazdin ve sonuç olarak bacaklarını ayirdiginda direk şeyini sokardi içine
Arzulaması hoşuma gitti
O zaman daha cesur olup hayır deme ve kendin elini tut o güzelim şeyine götür
Kendi götürsün
Diyorsun bu sefer hayır demem oksatirim diyosun
Sevgilim sonuçta
Ben okşamaya kalmam tadı çok hoşuma gidiyor oranın yalayıp emerek zevk suyunun gelmesi filan
Olabilir
Aynen o okşayıp yalamicak yani kim yapacak hem sende baya zevk almışsın
Sevdiğim insanla olduğu icin mutluyum
Sende emdir yalat hatta şeyini surtsun orana
Oturuyorum kucağına
Peki poponda hissediyormusun şeyinin sertligini
İzin versen elini kolodumun içine sokar sen daha çok zevk alırsın
Boyu uzun sarılınca karnımda hissediyom
Mm peki hissedince içine girmesini istiyormusun kucakta da o tatlı güzel poponda sertlik hissediyormusun
Napcan
Bence güzel muhabbet bende çok yaşadım böyle güzel şeyleri burada banliyorlar fazla açık yazdım mi ve zevkli bu muhabbetler
Özel şeyler bunlar
Benim için sorun olmaz ben özelini senle paylasabilirim sende rahat ol istersen gizlisin sen bana yaz ordan anlatabilirim
Bilmiyom bana normal geldi ne zamandır birliktesiniz
Maden mühendisi falansa belki doğalgaz ya da petrol arıyordur... kalbini bozma sen...
Çocuğun tüm hayallerini suya düşürmüşsün
Niye
Zevk almani istemiş demek ki
Kızlar pantolon üstünden dokunulmasınlar zevk alır mı
o anki hazla yapmış. heyecanlı oluyor
Eliminen dayı eliminen
aşırı etkilenmiş işte :)
Diyosun
evet öyle...
normal sende yapmadın mı?
izin verme olayı değil sende elini onun kasıklarına götür.
Öpüşürken sorun yok dokunurkenmi sorun
Yani
Dokunma içgüdüdür sen korktuğun için sadece bariyer engel koydun
Olabilir
Öpüşürken eller erkeğin asla durmaz yüz bel kalça göğüs hatta genital bölge o anın hazzıyladır
Evet rahat durmuyor
Genelde erkekler böyle libido savaş veriyor bedende
İyi kudurdu
Kadınların bakış açısıyla erkeklerinki çok farklı Ne desen de
Ne gibi
Sana çok itici gelen ya da rahatsız edici gelen hal ve hareketler cinsel anlamda erkek için gayet doğal olabiliyor
İtici gelmedi hızlı sadece
Onda haklı olabilirsin ama refkleks bu inan
Tacize giriyor
Normal canım hep yapıyoruz
Dokunsun ne olcak kı
Normal zevkli olur
sulandın mı
Ee normal
Değil
Bir dahakine tamamdır diyosun yani?
Evet
O zaman bu kadar tantanaya ne gerek vardı ki?
Tantana nedir
Ortalığı ayağa kaldırmak
Taciz
normal tabi...
Verseydin bide
Valla olur
Gl Bn daha etkili sini yaparım
Verseydi in sojsaydı