- 8 aylık evliyim cnsel ilişki haftada bir anca oluyor bu normal mi? Bn bana yakın temasını ilgiyi seviyorum. Ama kendi haftada bir istiyor. Oda yarım saat falan sürüyor Ben istekte bulunmuyorum çekiniyorum o isteyince oluyor anca ama bana çok az geliyor. Normal mi bu durum. Kendime özen gosteriyorum güzel giyiniyorum ama yok yaklaşmiyor sarilmıyor opmuyor bile durduk yere. İlgisizlik çok kötü bı durum 😔 Birde ben hiç zevk alamıyorum ilişkiden onsevsme diye bişey olmuyo pek çok nadir olsa bile 2 dakika sürmüyor bile direk dalıyor eşim o andan sonra öpüyor falan o kadar ama bn hiç zevk almıyorum. Bekarken mastrbsn yaparak çok zvk alıyordum ama ilskide almıyorum ilskiden snra kendim yaparak tatmin oluyorum o görmeden. Yardım edin bır yol gösterin kimseye anlatamıyorum da düzelir mi bu durum ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl8 ayda bu şekilde davranmaya başlamışsa ileride daha çok sorun yaşayabilirsin. Duygusal olarak boşluğa da düşebilirsin. her şey senin için daha da zor olacaktır. kendine başka yollar bulmak isteyeceksin ki bence ona şimdiden başlamışsın. aynı sorunları bende yaşadım.
05 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
- +1 yıl
neden üzüldün, istersen özelden yaz konuşalım. daha çok şey anlatabiliriz.
Soran+1 yılGerek yok
- +1 yıl
amacım yardımcı olmak, konuşmak, aynı sorunları bende yaşadım, yaşamaya devam ediyorum. tabi ki yine sizin kararınız. saygılar.
- +1 yıl
Bunu gerçekten istiyorum, neden yazmayı denemiyorsun
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ne normali yahu
cinsellik sağlık için uzmanların önerisi ile günlük düzenli olmalıdır en az gün aşırı.
ayrıca 45 dakikadan aşağı aktivasyona mastürbasyon denir ilişki denmez. kocan bencil öküzün teki. seni umursamıyor. kendine odaklanıyor seni bırakıyor.
hem hukuken hem ddinen cinsellik eşit haktır. biri mutlu diğeri mutsuz ise hem dinen hem hukuken boşanma hakkı doğar. kovala gitsizn şerrrefsizi. seni köle yapmış
arkadaşım biraz onurlu olun. siz eskort değilsiniz. size ospu muamelesi yapamaz. size önem vermeli sizi mutlu etmeli.00 Yorumla
Hamileligin ilk ve son 3 aylarında ilişkiye girmek riskli bir durumdur. Diğer bir konu ise mastürbasyon dan aldigin zevki ilişkide alamazsın birinden biri tatmin etmez seni eşinle bu konuyu konuşman gerekir ve bunuda en uygun zaman ilişki sırasında bitirmeye çalıştığı zaman birazdaha devam et diye söyleyebilirsin. Esin bu konuda biraz bencil
08 Yorumla
Soran+1 yılHamile değilim ki ben. İlişkide daha cokzevkalirim diye düşünmüştüm yanilmisim
Soran+1 yılBen sadece bende oluyor saniyorum bu durumu
- +1 yıl
Bu senle ilgili bir şey değil bu çoğu insanda mevcut kadınlar normalde geç zevk aldıkları için erkeğin öncelikle kadını düşünmesi gerekir. Birde işin işine mastürbasyon girince bir kadının zevk alabilmesi için erkeğin o zevki vermesi uzun sürecektir. Esinde kedini düşündüğü icin senin ilişki bu şekilde devam edecek. Konusup söylemen gerekir bunları.
Soran+1 yılBenim mastürbasyon yaptığımı bilmiyor nasıl söyleyim ki bunu ona. Ön sevişmeyi istediğimi belli ettim ben zate. Canımın yandığını biliyor. Biraz bencil davraniyor
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz. İşte ben bunu biliyorum da eşim bilmiyor. Aslında oda biliyor da işine gelmiyor diyelim
+1 yılDün evlenmediniz ki, 8 ay olmuş. Neden sen söylemiyorsun? Söyleyeceksin ki o da bilsin. Oral yapsın, ön sevişme yapsın. Senin neler istediğini bilsin ve ona göre davransın. O haftada bir istiyor madem sen de iki günde bir iste her gün temas et ve dahası da olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum birden olmaz canım yanıyor diyorum dinlemiyor beni. Kendi normal otururken sarilsa öpse ben adım atarım da kendi yaklasmiyor ki
- +1 yıl
Bana göre her gün olmalı bu arada en kötü iki gün de bir. Bende libido çok fazla çünkü neyse.
Tabiki öncelikle seni teşvik edip, güzelce kıvama getirip sonrasında seni kendine getirecekti. Bunu yapacak ki sen de utanma zaten
Soran+1 yılEvet kendisi teşvik etse ben istekte bulunacağım belki de
- +1 yıl
Biraz daha sen hareketlendir birkaç sefer. O da ondan cesarete gelsin korkmayın bu kadar ya zevkli bir olay utanılacak bir şey yok
Soran+1 yılO öyle olmuyor işte
- +1 yıl
Olmak zorunda, yazık değil mi ama sana
Soran+1 yılYazık tabi daha yeni evliyim bide
- +1 yıl
Kıyamam sana ya. En güzel zevkten uzak kalıyorsun
Soran+1 yılGece çalıştığı için mesajla trip attım ilgisizsn falan diye sabah yanasmaya calisiyor. İlk defa reddettim onu. Doğru mu yaptık bilmiyorum ama istemedimkactim
- +1 yıl
Bilmiyorum açıkçası, evli değilim. Doğru yapmışsındır ya gönlünü almak için daha fazla yanaşıp birlikte olmak için çaba sarf etmeli şimdi de normal şartlarda
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de normal değil sizin şu anda var ya her gün yapmanız lazım hatta günde birkaç kez sekiz aylık öylesiniz daha çok erken benim bildiğim ilk bir yıl her gün yapılır her gün ata günde birkaç kez ikinci yıl yavaş yavaş seyrekleştir her gün yapmaya çalışırsanız ama arada kaçar daha sonra yavaş yavaş düzene oturur ama haftada bir kere olması yani çok az
21 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o nasıl evlilik öyle sen kapalı birimisin yoksa? eşinde tam odun cıkmıs haftada 1 nedir ve ön sevişme olmadan öpmeden yalamadan okşamadan seks mi olur işin güzel yani sevişmek kadını ıslatmak kıvvrandırmak dokunmak emmek
00 Yorumla8 aylık evlilikte bu ilgisiz davranış normal değil. Biz her gün yapardık eşimle. Yüzde doksan dokuz çiftler böyledir zaten. Peki ilk gece yaparken anormal bir durum oldu mu veya hissettin mi?
120 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok zor oldu. İlk iki ay vajina içinde ağrı surekli vc ye gitme isteği oldu. şu an hissetmiyorum ilişkide
Soran+1 yılYani var mı bilmiyorum şu an bı aravardi enfeksiyon. İlk o yaklaşır önce ön sevisme olmadigi icinkuruluk oluyor sürekli. kayganlastirici kullanıyor. İlk canım yanıyor sonra hissetmiyorum. Zevk yok hic
- +1 yıl
Enfeksiyon varsa acı olur içeride. Sık wc çıkma ve geceleri aşırı sıkışma yapar.
Zevk olmaması çok normal çünkü sevişmeden içeri girmemesi lazım. Kayganlaştırıcı bizde arada kullanıyoruz his pek olmuyor. Kuruluk olması normal sevişirken ıslanırsın sonra içine girer. Olay budur normalde. Neden sevişmiyor peki?
Soran+1 yılÖyle bi durumyok sadece ilişki sırasında tuvalete gitme isteği oluyor çok sıkışmış gibi hissediyorum ne garipse
Soran+1 yılBilmiyorum stres mi yapiyorum napiyorum. Ama hiç hosumagitmiyor bu durum
Soran+1 yılHayır olmadı ama o zamanlar ilgiliydi elimi tutmaya çalışıyordu öpmeye çalışıyordu sarılıyordu evlendik bitti hepsi. Diyorum o zaman heyecan oluyordu gizli olunca diyor.
Soran+1 yılMesajda derdi dans bunları yapcam şöyle yapcam hergun isterim seni önce rahatlatın öyle yaparım falan ama evlendik yapmıyor
Soran+1 yılHayir kurmuyoruz
Soran+1 yılBirde düğüne yakin çamaşırlar gecelikler aldı bana açık saçık. Giy diye birer defa giydim sonrası yok giyim de öyle diyorum çıkaracam zaten diyip giydirmiyor
Soran+1 yılNe olabilir ya ne
Soran+1 yılHayır ama kendi farkında herşeyin
+1 yılSen neden utanıyorsun , sen bunu dile getir , aynı yatağa giriyosun 8 aylık evlisin bunu söyleyemiyo musun , ki bence bunu söylemedende dile getirebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyle bir kadına sahip olsam onunla geçirdiğim her anımı değerlendirmek isterken, elin adamıda elindekini resmen ittiriyor. Yok arkadaş vallahi diyorum biz boşuna yaşıyoruz bu hayatı. Bende şu rahibelerle karşılaşmaktan tiksiniyorum artık.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik oturmamış ki kocanı eleştiresin. İstekli olunca söylemiyorsan boş yere burada kendini acındırmaya çalışma 9 aylık değil 9 günlük evli gibi davranıyorsun aşşşşırı itici bi durum. Eşin de fark etmiştir de ondan uzak duruyordur.
15 Yorumla
Soran+1 yılAcindirmak derken? Kendi istese hayır mı diyeceğim ne zaman istese oluyor zaten
Cevap sahibi+1 yılHaftada 1e az diyorsun o da onun isteğiyle. O ise senden hiçbir hamle görmüyor. Onun açısından baktın mı olaya. Sen eşine isteksiz derken onun gözünde sen X2 isteksizsin.
Soran+1 yılKendisi bana bı adım gelse yaklassa öpse belki ben istekte bulunacağım ama öyle bişey olmuyor ki kızıyorum trip atıyorum o zaman yaklaşıyor öpüyor o zaman da benim için bı anlam ifade etmiyor ki ben söyledikten sonra
Cevap sahibi+1 yılSen söylemeyeceksin sen hamle yapacaksın. Evlisiniz siz hem de 8 günlük değil 8 aylık. Bu kadar pasif olmayın çok itici bi şey çünkü bi dene olmuyorsa o zaman evet eşin isteksizdir deriz
Soran+1 yılHal ve hareketinden belliistemedigi. İstese soğuk durmaz. Spgukduruyor ki bende yaklasamiyorum
+1 yılKonuşmalısın. Böyle şeylerde utanma olmaz. Mas yapacaksan niye evlendin. Hanzo değilse çabalar. Bu işi düzeltmezseniz iki seçenek olur, ya boşanır sın ya da haftada bir iki dk devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayı bile hayal ettiğin günler olmaya başladıysa işin hakikaten zor bence bir aile psikiyatri uzmanina gidin birlikte yok bunu kabul etmiyor ise aldatsanda sana sözüm olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye utaniyon ya bende 8 aylik evliyim benimki on sevisme filan yapiyor oda haftada bir kafasinda bazen atarsa 2 oluyor yazin daha cok oluyordu ama simdi üşeniyor banyo icin malum hava soguk 😂o haftada bir yanasiyor ben 2 3. gunde bir gidip kucagina oturuyorum. napayim bana kalsa gunde 3.4 😊😍bizim kocalar niye boyle ya
03 Yorumla- +1 yıl
Siz kocaların okuzune denk gelmişsiniz. Ben her gün sevişmeden uyumam. Uyumak da istemem. İlla sekse gerek yok banyo için usenmeknne yaaa. Bulmuşsun bal gibi bal kutusunu ye sabaha kadar :)))
Soran+1 yılAyy aynı durumdayız sanırım kış oldugundan mi anlamadım ki. Sen yine iyi gidip kucağına oturuyorsun ben utancımdan yapamıyorum ki 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılVla onuda bende ona karsi cok istek olsa ypiom yoksa yapamam utanirim bende😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKoçanı bir silkelemen lazım ipleri kendi eline alıp çekinmemen utanmaman lazım yoksa mastta mahkum kalırsın ve bu yetmeyince farklı yollara sapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
O herzaman korur da şeytan nefis insanı durtup kandirinca farklı yollarda buluyor kendini onun için koçanı silkele kendine getir
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır normal değil kocanın libidosu düşük. haftada en azından 3-4 kere olmalı yani
24 Yorumla- +1 yıl
4 kesin olmaalı
Soran+1 yılOnedirduzelir mi
- +1 yıl
Ona farklı fanteziler yaşat giyindiler farklı pozisyonlar farklı farklı şeyler işte heyecan katıb
Soran+1 yıl@Rüzzgarraa denedim bunları çözüm değil bu
Seks nedir ogrenecek odun peki sen neden cekiniyorsun dengeye geleceksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGün arkadaslarinizla bile neleri konusuyorsunuz. Kocam dedigin adamla aynı evde iki yabancı gibi hayat. Bana göre bu hapis gibi bir şey evlilik değil
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da degil
Cevap sahibi+1 yılEvet abarttım sanırım. Ama 9 aylık bir iliskode erkegin konusmalarigla ve sozleriyle dilini açmış olması gerekirdi. Yani ona direk acılabilecek durumda olman lazımdı diyeyim o zaman
Soran+1 yılKişiden kişiye değişiyor sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılseverek evlenmemiştir veya tiksiniyordur sevişmekten. bunlar dışında haftada bir olması anormal değil. hergün olacak diye bir şey yok. bünye almaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltedavi olması gerek seninle ilgilenmeli maalesef bencil bir öküzle evlenmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşarak çözeceksin olmuyorsa ayrılmak en iyi çözüm hiç orgazım yaşamadan ölürsün yoksa 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 aylıkken boş geçtiğiniz gece mırın kırın etmesi lazım.. haftada 4 5 gün ve her yerde sokulması lazım.. duygusal bir sıkıntısı yoksa bedenen sıkıntısı büyük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılÜzgünüm ama böyle gelmiş böyle gider.. ❤️ Kadın da mutluluğu arar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişmeyi uzatın ve erken gelse bile sevişmeye devam edin 2. ye geçin
00 Yorumla
+1 yıl🙄🙄🙄adamda bir şey var o zaman insan karısını hep arzulamali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor olabilir sizi
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ya
- +1 yıl
İnşallah saçmalıyorum
Her gün olması lazım yeni evliysen
01 Yorumla
Soran+1 yılYok en fazla haftada ilk ayda haftada 3 oldu baska yok
+1 yılGörücü usulü mü evlendin?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır severek
- +1 yıl
Ne kadar süre flört ettiniz? Hiç mi konuşmadınız yaşamadınız?
Soran+1 yıl5 yıl ama en fazla 5 kez gorustuk
- +1 yıl
E görücü gibi bişey işte. Açık açık konuşmayı denedin mi?
Soran+1 yılDenemedim
- +1 yıl
Ama konuşmalısın, yoksa hep mutsuz olacaksın
Soran+1 yılUtanıyorum yha
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılişin zor evli olup bu durumu yasamak
00 Yorumla
+1 yılOna isteklerini söyle ona ögret
00 Yorumla
+1 yılMal insanlar evlenmesin abi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEnişteyi dürt geceleri,... yapış...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil eşinle rl terapi öneririm
00 Yorumla İki dakika mı?
Şakamı bu00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Normal değil tabi bi arkadaşımında başına gelmişti
00 YorumlaDüzelmezse çözüm belli mahkeme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocandan niye utanıyorsun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin işin zor ama düzelebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 dk nedir ya benim soyunmam 5dk sürüyor 😂
00 Yorumla
+1 yılDüzelmesi lazım bu böyle gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal benim kocamda aynı
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçek mi yalnız degilmiyim ben
Eşin ölmüş senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılHiç red ettin mi eşini?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Anormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılA normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce sevişmedeniz mi hiç?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden çekiniyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana biri lazımm
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle haftada bir birlikte oluyoruz o da 2 dakika sürüyor, normal mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım