Dinimiz gereği bir insan kendisini eşine saklamalıdır. Günah sevap, cennet cehennem kavramının ne olduğunu bilen bir insan için bakirelik kavramı çok önemlidir. İki gün sonrasına garantimizin olmadığı bir dünyada geri dönüşü zor olan günahların içine düşmemek gerekir.
Benim için asla önemli değil ben mesela hala bakireyim ama şu an patlasa gitse benim için önemli değil benim için önemli olan şey şu kiminle birlikte oluyorum çünkü ben ilk kez ilişki yaşayacağım da bunu gerçekten sevdiğim ilgi duyduğum aşık olduğunda bile yapmak istiyorum pişmanlık duymamak için sadece ilk ilişki değil bütün ilişkilerim bu şekilde olsun istiyorum bekaret o kan parçası var ya benim umrumda değil.
Ve şunuda eklemeden geçemem oradaki o kan birikintisi sadece koruma amaçlıdır yani küçük kızlar kendilerini dışardan gelecek hastalıklara karşı korumak ve bilinçli olmadıkları için Allah‘ın vermiş olduğu bir zardır sadece başka bir şey değil bazı kızlarda bu hiç olmaz bazıları da çok esnek olur hiçbir şekilde patlamaz bazılarında kalın olur ameliyat ile alırlar yani bunun ile namusun ilişkilendirilmesine ben çok saçma buluyorum
Kimine göre önemli, kimine göre değil.. Önemli olan insanın kendisinin ne düşündüğür, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmesidir. Ve kendisine karakterine saygıdır. Kimse için değil sadece kendisi için, karakteri için yapmasıdır herşeyi.
Bu zamana kadar bunu kendi açımdan önemseyip kimseyle bir ilişki yaşamamışsam onunda öyle olmasını isterim. Eğer ben bu zamana kadar çoktan bir şeyler yapmış olsaydım bunu önemsemezdim.
Sevdigi biriyle beraber olmustur ve iliski yürümemistir olabilir. Herkesin bedeni kendine ve herkes istedigini yapabilir. Erkek yapiyor kizda yapabilir onun icin kendisi bakire olmayan birisinin bakire istemesi sacmalik olur.
ne bokk yemişsem karşımdaki kadına söylemeliyim oda söylemeli bunun doğrusu budur ruhuu patlamış birinin gidipte tertemizz biirini kandırmaya hayatına girmeye de hakkı yoktur.