#heartoffire

Merhabalar güzel bir soru sormuşsun. Evliyim , eşimle kimyamız inanılmaz güzel. Herhangi bir sorunumuz yok ama evliliğin kattığı ana temada bazı çizgiler çekiliyor elbette. Ben mastürbasyon yapmaktan da kendimi alamıyorum.. Sanırım içimizde dışa vuramadığımız hislerin dışa boşalması oluyor benim adıma bilmiyorum.. bu durumda olan birileri var mı acaba :)
Seninde dediğin gibi ikisinin yeri çok farklı. Her zaman cinsellik yaşanmaz bir yerden sonra insana sıkıcı gelmeye başlar. Hatta bazan çifler karşılıklı bile mastürbasyon yapabilir. Bence ilişki haz katacaktır. Ayrıca cinsel ilişkiye girememe olgusu da özlem yaratacaktır. Özlemin gücünü de benden daha iyi bilirsin diye umuyorum. 😂😂🙊
Düzenli iken de yapılıyor
İkisinin yeri ayrı ve farklı tatlara sahipler. Düzenli cinsel hayatım olsa bile mastürbasyon. ı hayatımdan çıkarmam
Cevap
15Cevap
Selam gadası 🙃
Bu durum tamamen kişinin zevkine göre değişir. Kimi farklılık olsun diye yapıyor. Kimi daha çok zevk aldığı için yapıyor.
Bu bence zevk meselesi Düzenli bir seks hayatım olsa dahi arada kaçamak olarak mastürbasyon yapmayı seviyorum en azından sevdiğimi bir başkasıyla aldatacağıma kadar kendimce bir zevk türü ama bence partnerler arasında da birlikte filmler izlenmeli o sahneleri yaşamalılar en azından yapabildiklerini değişik bir tarz değişik bir fantezi saygılarımla... #McLareN558
Tip otoritelerine gore duzenli cinsel hayati olanlar mastürbasyon yaptiginda cinsellikden. zevk almama durumu olustugunu soyluyor fakat sizin soylediginiz gibi karsilikli olursa belki fantezi oldugu icin hos olabilir
Bence yapabilir yani ben çocukken annemin bile p*rno DVD arşivi vardı. Gerçi o pozisyon için baktığını söyler di de
Tercih meselesi ama zayıflığa neden olur kesinlikle
Neden yapmasınlar ki. Ânlık isteği gidermenin daha güzel yolu yok
Bence yapmakta bir sorun olmaz yapilmali
İlşki sırasında arada partnerine yaptırmalı
Partner varken ne gerek var o yapsın yapacaksa da.
evet yapmaması lazım
neden yapmasınki ikisinin yeri çok farklı
Bir zahmet
duzenli ilişkisi varsa yapmamalı
Bence gerek yok
neden olmasın
fazla yapmamalı
Yapar tabiiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?