Düzenli cinsel hayatı olan biri mastürbasyona ihtiyaç duymaz zaten.
Mastürbasyon yapan birinin de düzenli cinsel hayatı olamaz. Sekteye uğratır.
Ya yardan, ya serden vazgeçecek😄
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Partneri ile her şeyi yaşayabiliyorsa, istediği gibi zevk alabiliyor ve tatmin oluyorsa vazgeçmeli. Tabi burada ikisinin de mastürbasyonu aralarında yaşanacak cinsellik için kullanmaları durumu istisna.
Yani bilerek dahil ediyorlarsa aralarında yaşananlara o kalabilir.
Yoksa partnerlerden birisi birlikte yaşamak yerine ondan ayrı mastürbasyon yapıyorsa, libidosunu onsuz harcıyor demektir. Onunla yaşayacaklarından da daha az zevk alacak hatta belki de zaten az aldığı için yapıyor demektir.
Bunun aslında eski sevgili ile konuşma sorundan bir farkı yok bence gizli olarak mastürbasyon yapılıyorsa bu da zevk ihaneti.
20 Yorumla
1 yılİkisinin yeri evet ayrı. Azaltabilir mastürbasyonu. Kendi bedenini keşfetmenin devamlılığıdır aslında cinsellik olmadığı zamanlarda yapılan mastürbasyon.
40 Yorumla
1 yılİkisinin de yeri ayrıdır ya seksten aldığı zevki mastürbasyon, mastürbasyondan aldığın zevki seks vermez
105 Yorumla- 1 yıl
Doğru
- 1 yıl
biz henüz tecrübe etmedik.. mastürbasyon devam ediyoruz.. yaparsam zaten evlilikte yaparım..
- 1 yıl
Teşekkürler fuştuk ❤️
- 1 yıl
Rica ederim bebiş 🤍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabii ki seks ayrı kendi kendine vakit geçirip kendini tatmin etmek ayrı bir şey bu aldatmak filan sayılmıyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılՏҽӀɑʍՏ düzenli cinsel hayatı varsa bir zahmet vaz geçsin ahssdsf
12 Yorumla- 1 yıl
Sjfjs 😅😅
- 1 yıl
😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılVazgeçmek iyi olur gadası ama arada değişiklik yapmakta zevkli olacaktır
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDüzenli cinsel hayatın olsa bile bazen ruh beden değişiklik istiyor ama mümkün mertebe bunu az öz yapması daha makul olur
71 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz onun yeri bir başka ya kalbimden vurdun beni 😂😂😂
58 Yorumla- 1 yıl
Kalbin orada mıydı kdfjalsh
- 1 yıl
Hepimiz bazen orada atıyoruz 😂
- 1 yıl
yiiaaa.. demek öyle. 😂
- 1 yıl
Yalan mı bacım ne onla ne onsuz olmuyor kaç kere tövbe ettim yok yine acil durumda ordayım 😂😂😂😂
- 1 yıl
Ay bacım dedim kızma unuttum ya
- 1 yıl
Öhö öhöm, fazla özel oldu :D
- 1 yıl
Tamm kaçtım 😂
İkisinin de yeri başka bence bazen insan kendi bedenine kendi dokunmak istiyor ne biliyim özgür bağımsız olmak hayal kurmak istiyor
21 Yorumla- 1 yıl
Evet
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. El alışkanlığı kötü bir şey ancak alışmış kudurmuştan beter derler yanii istesede vazgeçemez bence kdjdjd. Azaltmasında fayda vardır diyeyim
12 Yorumla- 1 yıl
djfjs el alışkanlığı mı :D ikisinin de yeri ayrı, herkes yine boş yapmış djdjs bizim Türk kadınları ne yaptıklarını bilmiyorlar ‘aa bu yaptığım mastürbasyon mıymış’ gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİkisi çok farklı şeyler, düzenli seks hayatı olan insanlarda mastürbasyon yapar bu çok doğal. Mastürbasyon bence insanın kendine zaman ayırmasıdır
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılDüzenli yapıldığı halde mastürbasyona ihtiyaç duyuyorsa sağlıksız giden bir şeyler vardır.
12 Yorumla- 1 yıl
Yeri ayrıdır, zevki ayrıdır belki
- 1 yıl
Tatmin sıkıntısından öyle düşünürler
1 yılSizi bilmem ama biz erkekler için mastürbasyon boşa enerji israfı ve erken boşalma sebebinden başka bir şey değil
Tatmin edicilik bakımından ele alırsak, Seks bir pasta mastürbasyon ise onun üzerindeki küçük çikolata parçalarıdır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 813 cevap paylaştı. Düzenli cinsel hayatı olduğu halde mastürbasyon yapan kişi yaşadığı cinsellikte yeterince tatmin olmuyordur demektir. Birçok ilişkide, düzenli cinsel hayat=mutlu bir seks hayatı demek değildir çünkü.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılIkisinden de ayri zevkler alabiliyor kadin. MB yaparken guven ortami olusturmasina gerek yok. O sebeple cani istediginde yapabilir. Ama vibrator aliskanligi kadini bozar.
10 Yorumla Fazla naz aşık usandırır usandırır lafı, cinsel ilişkilerdede geçerli, sen ilişki için ne kadar naz yaparsan partnerini direk mastürbasyona itmiş oluyorsun. Çünkü mastürbasyonun naz yapma şansı yok.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. mastürbasyon, gerçek bir seksin yerini alamaz. Yoklukta yapılır ancak...
Düzenli seks yapabilen birisinin mastürbasyon yapması anlamsız. Düzenli olmuyorsa olabilir ama...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Geriye hal zaman kalıyorsa neden olmasın.. Ama gerçeğini yaşadıktan sonra master ne kadar zevkli gelir bilemem :)) Veya daha iyisini yap onun karşısında yap ikisinide yaşamış olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılTabiki de gecmeli ama masturbasyondan vazgecmek öyle kolay degil hele ki bagimlilar icin ben de hic seks yapmadim duzenli seks yapsam mastürbasyon yapar miyim bilemiyorum
10 Yorumla
1 yılTabii ki evet.. Mastürbasyon asla aslının yerini tutamaz.. Bu nedenle düzenli seks yapan birisinin mastürbasyon yapması kadar saçma bir durum olamaz..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldüzenli cinsel hayatı olan biri neden eliyle kendini tatmin etsin ki? mastürbasyon eşi partneri olmayan ve sexe ulaşamayan ergenlerin kendini kandırdığı yapay tatmindir. sexin doğası 2 kişiliktir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılDüzenli bir cinsel hayatı olan bir insan neden hâlâ mastürbasyon yapmak ister ki?
Garip olduğu kadar saçma bir seçim olurdu.20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Ikisi yeri ayrıdır, nasıl isterse öyle yaşayabilir.
30 Yorumla
1 yılİkisi farklı his, devam edebilir bence vazgeçmesine gerek yok ama daha az mastürbasyon olur.
30 Yorumla
1 yılVazgeçmemeli. Kadınlar regl olunca malum ilişki olmuyor. Ee erkekte çamaşırları mecbur eliyle yıkıyor
10 YorumlaAz seks çok mastürbasyon bağımlılık yaratır. Biri daha az meşakatli olduğunda seks hayatınız kötü yönde etkilenir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Düzenli cinsel hayatı olan birisi mastürbasyon gerek duymaz zaten. Eğer hala yapıyorsa bence sorunları var demektir.
10 Yorumla
1 yılİkisinin de yeri ayrı ama mastürbasyon yapmamalısın. Ben de düzenli cinsellik var ama yaparsam ayda 1 anca yaparım o da anca
10 Yorumlaflört / sevgilim ile düzenli sevişebiliyorsam mastürbasyon yapmam illa yapacaksam, sevgilimin eliyle ibeni boşaltmasını tercih ederim
10 YorumlaFantezi olarak partnerlerimin bana yapmasını saymazsak çok uzun yıllardır yapmıyorum.. yapmayı da sevmiyorum zaten
10 Yorumlaİkisinin yeri de ayrı ama. Kimi zaman mastürbasyondan vazgeçemezsin hatta fantezi olarak bile olur :) güzel de oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. İkisi de farklı frekanslarda zevkler veriyor. Bence biri için diğerinden vazgeçmeye gerek yok.
11 Yorumla- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL sizin görüşünüz nedir?
İlişkisi olan biri mastürbasyon yapıyorsa aldatmış demek anlamına gelir bana göre. Fikirler saygı çerçevesin de
10 Yorumla
1 yılDüzenli cinsel hayatı olan birinin mastürbasyona ihtiyacı yoktur bence
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Düzenli ilişkisi olupta halen elizabeth le uğraşıyorsan onun aklında sorunu vardır 😂
20 Yorumla
1 yılİkisinin yeri ayrı. Gün içerisinde canın istedi partner yok. Mecburen ellerle temas.
27 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vazgeçmiyorsa ben ondan geçerim gidip eliyle aşk yaşasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Hmmm bence zaten düzenli ilişkisi olan biri bi zahmet yapmasın 🙄🙄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBence vazgeçmeli benim düzenli cinsel hayatım yok beni vazgeçemiyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılDuzenli ve doyuu bir seks hayati vwrsa masta ne gerek var ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılŞayet koşullar gereği uzun bir süre birlikte olunamazsa, o zaman mastürbasyon alternatif bir seçenek olur.
10 Yorumla
1 yılİkisi farklı. Ama kontrol etmek önemli. Evde karım varken gidip mastürbasyon yapacak halim yok
10 Yorumla
1 yılDüzenli seks hayatı olan biri neden mastürbasyon yapar ki zaten çok saçma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYani düzenli bir ilişki varsa tabiki masta gerek duyulmamalı ama sapkın ya da doyuma ulaşamamış kişiler içinde masttan başka bir çözüm kalmıyor
10 Yorumla
1 yılGerek duymaz ki zaten buna düzenli cinsel hayatı varsa
10 YorumlaArada yapmasında bence sıkıntı yok. Belki partneri çok fazla ilişkiyi kaldiramayabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence gecmesede olur ama cinsellik daha iyiyse vazgecer bence
12 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİkisinin yeri farklı seks ayrı zevk veriyor mastürbasyon ayrı zevk veriyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılMastürbasyon yine de olabilir. Partner istemez bir şey olur vs.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılMastin yeride ayrı shdh
41 Yorumla- 1 yıl
😂
1 yılBilmiyorum yaa yalnızım mastürbasyon devam)))
910 Yorumla- 1 yıl
Yapmak fikrim olsaydı emin ol bulurdum sen rahatsız olma
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Biz Soyadını taşımadığımız birinin yatağına girmiyoruz canım
Bel altı ihtiyaçlar için namusumuzu beş kuruşluk yapmayız biz
Kim kimi kullanıyor onu bilemem
Bir insan tek birine ait olmasını bilmiyorsa lütfen kendine insan demesin
İyi geceler - 1 yıl
@sk_34 gerek yok
Benim derdim sana kalmamış - 1 yıl
@sk_34 bencede
- 1 yıl
Əsəbiiiii
- 1 yıl
Həri səni vəşii
Gizli Üye(18-24)1 yılÇapkınsa, bi onla bi bunlaysa eğer normal
Yani istediği an zengin ve yakışıklı biri var çok seks yapıyo ama belki bi an bulamaz ve mecbur kalır o an30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Herkesin kendi düşüncesi aslında o yüzden hangisi hoşuna gidiyorsa onu yapabilir
10 Yorumla
1 yılDüzenli seks hayatı olan biri mastürbasyona ihtiyaç duymaz ki zaten duyuyor ise zaten zevk almıyordur
10 YorumlaYani yapılabilir ancak eskiye göre daha az olur
51 Yorumla- 1 yıl
Akıllı
Gizli Üye(30-35)1 yılSanmıyorum farklı şeyler.. Sence?
31 Yorumla- 1 yıl
Öyle farklı şeyler
Düzenli seks ilişkisi olan birinin mastürbasyona ihtiyacı yok...
10 Yorumla
1 yılmastürbasyon yapmıyorum düzenli bir seks hayatım var
10 Yorumla
1 yılbu gifte çocuğun ağzı yerine elini öpüyor parmağını yiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılBencede vazgeçmeli.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİkisinin yeri çok ayrı 😬
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vazgeçer karşı taraf sürekli yarı yolda bırakmazsa
20 YorumlaKendi bilir. İhtiyaç duymazsa mastürbasyon yapmaz.
20 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar