- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnal volume un en yüksek olduğu seks çeşididir hem erkek hem kadın için anal bölgesi dar olduğundan kadınların peniste giriş çıkışın her cm karesini hissedip acı çekişi haz arayanlar için hazzın doruğu oluyor bu tabi
Erkek için ise vajinadan fazlası dar olduğundan vajinaya nazaran daha sıkı yapıya sahip olan bölgede girip çıkarken partnerinin terleyip çıkardığı seslerden aldığı hazzı katlayan bir tür
Ama bilinmesi gereken anal alıştırma yapılmadan denenmemeli
Bilmeyen erkek partner dozajı bilmezse kadın partnere olması gerekenden fazla acı yaşatır20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnal sekse asla karşı değilim. Hatta mutlaka denenmesi gerektiği düşüncesindeyim. Ancak benim şöyle bir şanssızlığım var; Daha önce anal seks yapmış kadınlar bile benim penisimi görünce korkuyor. Bu çok kalın, doku yırtılası olabilir, vazgeçtim yapmayalım diyor. Bu nedenle şu ana kadar hiç anal seks yapamadım.
10 Yorumla
+1 yılCehaletlerinden bir de bizim hayvan erkekerimizle kötü deneyimi olan kızların diğerlerine anlattıkları hakli gerekcelerden dolayı
22 Yorumla- +1 yıl
Tamam da ne yapacaz tatlım nasıl aşacaz bunu?
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılKesinlikle karşı değilim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılSadece cinselliği tam anlamıyla keşfedememiş ya da cinselliğe kendini tam olarak veremiyen, bilgisiz, olsun bitsine getirmek isteyen insanların ön yargılı olduğunu düşünüyorum, işine gelince dindar olan, yok dışkı tutamama yalanlarıyla kendini kandıran, ıyyy iğrenç diye tiksinme numaraları, biride çıkıp desinki ben korkak biriyim ben yapamıyorum o zevki yaşamak istiyorum ama yemiyo😃 cinsellikte sınır tanımayan ve sınırları olanla işi olmayan biri olarak tavsiyem şudur, cinselliği gerçek anlamda keşfetmek ve uç noktalarda zevk almak için yatağınıza sınır koymayın, cinsellik sadece boşalmak değildir, ne demiş şair hayat cesurların yaşadığı bir kavramdır😉
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKur'an'da ve Hadislerde geçen ters ilişki ile ilgili bilgiler
Ayette geçen tarla ifadesi, ürün alınan yer manasındadır. Ters ilişki ile üreme olmayacağı için ayet ters ilişkiyi yasaklamaktadır ve bu ayetlere göre Allah azze ve celle'nin emrettiği ilişki, normal yolla olan ilişkidir.
Konu ile ilgili hadislere bakıldığında Resul-i Ekrem Efendimiz (s. a. v)'de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizi, Radâ’, 12)
“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizi, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)
“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)
Haram olduğunu bile bile Cenab-ı Hakkın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir Müslümana yakışacak davranış değildir. Sağlık açısından da çok zararları vardır.02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılişin ehli deneyimli profesyonel hard silkeleyici ile çalışmayan kadınlar genelde korku ve hijyen ( çoğu bakımlı değil maalesef ) takıntısından yanaşmıyor .
bizim millet atalarından dötçüdür , evlenmeden önce ön taraf evlenince arka tarafı kurcuklarlar.
yapmadım , yapmam diyenden kork sen.20 Yorumla
+1 yılEn başta dini sebepler. Herkes müslüman olmayabilir onlar uymayabilir ama müslüman olupta ergence düşüncelere kapılıp anal yapmak olmaz. Ama ben bu görüşümü boşuna yaptım çünkü her gün onlarca kişi anal yapıyor dini sebep vs aklına bile gelmiyor. Dini sebeplerin yanı sıra sağlık içinde anal ilişki yapılmamalı
08 Yorumla- +1 yıl
Dini ne gibi sakıncası var
- +1 yıl
Eşinle evli de olsan dinen haram, günah. Evli de olsan eşinle yapamayacağın bazı şeyler var araştırabilirsin. Yanılmıyorsam afedersin ama oral da haramdı
- +1 yıl
Tamamda haram olduğu nerede yazıyor. Karı koca bıraksın herkes istediğini yapsın
- +1 yıl
Kuran'da yazıyor. Eşler arasında cinsel olarak yapılması günah olan vs diye yaz google'a karşına çıkacak
- +1 yıl
Bakmama gerek Yok kocamla ne istersem yaparım
- +1 yıl
Madem böyle cevap vereceksin niye soruyorsun mk? Sizin gibi insanları gördükçe kadınlardan, evlilikten soğuyorum mk.
- +1 yıl
Yobaz kafayı da anlamak istiyorum ne yaşıyorsunuz diye
- +1 yıl
Yobaz kafa ne alaka? Sana insan gibi açıklama yaptım bacım o din kuralına uyulmadığını da söyledim ama sen üstüne eşimle istediğimi yaşarım diyorsun. Git istediğini yaşa daha yorum yapma..
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Sen gereken cevapları vermişsin zaten.. Ben aktif bi erkek oldugum icin gaylik hedefim olmadığı icin karşıyım... Eşim ise karşı değil anal sekse... Fakat Türk kültürü yapısından kaynaklı olarak.. Kültür geregi... Tiksindirmesi.. Biyolojik yapısı gibi nedenler sıralanıyor her zaman..
00 Yorumla
+1 yılön yargılı değilim. Denedim hatta bir süre de yapmıştık. Açıkcası hoşuma gitmiyor değil. Daha dar ve ne kadar ıslatırsan o kadar kaygan. Aslında daha zevkli
20 YorumlaSağlıksız. Birçok hastalık kapılabilir o ilişkiden. Ve evet, tiksindirici zaten.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDinsel sebep ; Ayet ve hadislerle haram kılınmış ve lanetlenmiştir.
Tiksindirici sebep;pislik yolu
tıbbı sebep ; cinsel yol ile bulaşan enfeksiyon, hepatit, hiv, anal fissür, çatlama, dışkı tutamama gibi bir sürü hastalık.
geleneksel sebep ; hak çukuru dururken b0k çukuruda neymiş.00 YorumlaDeğilim, analdan erkek için hem görsel hem fiziksel zevktir. Kalçaya hakimiyettir, daracık alanda ilerlemektir
10 YorumlaBen karşı değilim dini diyorlar ama dinde zina da yasak o yüzden ben öyle şeylerde sorun pek yapmam
20 YorumlaBen çok seviyorum ama dediginiz gibi herkes on yargılı ve yapıyor o on yargılı olanlar emin ol takma
10 YorumlaBen seviyorum yani benim için zevkli
Tabi yapmmasını bilmeli iki tarafta,10 YorumlaHijyenik değil
Acı verici karşı taraf için
Helal değil10 Yorumla
+1 yılBenim sevdiğim ilişki türlerinden biri çünkü anal ilişki sexteki bişinen en büyük kprku ve tabu bu korkuyu ve tabuyu partnwrin aştığı zaman gerçek cinsellik o zaman başlar
00 Yorumla
+1 yılÖn yargılı değilim. Sonuçta iki yetişkin insan. İster vajinadan isterse analdan yaparlar. Artık onların arasında.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyooo şhsen önyargılı değilim.. severim, son pstayı oraya bsalırım.🤷
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldukça zevkli oluyor. Düşünmeden içine akitabiliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınının sağlığını düşünen erkek bunu teklif etmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşı olmayan kadınla seve seve yapılır. Tabi önce deliği dillemek gerek.
10 Yorumla
+1 yılHani bir söz var " hak yolu varken bok yoluna ne gerek var "
00 YorumlaPis pis kokuyor Allah için ya mis gibi şeftali varken
00 Yorumla
+1 yılSadece ilgimi çekmedi şimdiye kadar. Ön yargılı değilim.
10 Yorumla
+1 yılBir kere boşalmak içim yaptım. Kadının acı çekmesini istemiyorum açıkcası. Bir de temizlenmiş olması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında iki taraflı temizliğe önem verilirse birde analı iyi tanıyıp bilgili olup zarar verilmezse sıkıntı değil
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. sevmem ben. Dini sebepler de var ama din serbest dese de yapmam yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Bana aşırı haz veriyor dar bir anal iliski
20 YorumlaAnal yapan kadın candir
20 Yorumla
+1 yılBen anal ilişkiye ön yargılı değilim ama 20 cm uzun 6 cm kalın olunca kadınlar korkuyor. Sert olduğumdan kaçıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBence her şeyden tat alınmalı
53 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılben ön yargılı değilim
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal da girmedi benim ki acıdı bende zorlamadim
10 Yorumla
+1 yılBen önyargılı değilim isteyen kız ile yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılBende ordan kucakta ziplatmayi seviyorum
10 YorumlaSağlıklı değil, dinen haram.
10 YorumlaAnal yaptın mı yapar mısın
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbence onunda zevki ayrı
10 YorumlaÖn yargım yok evlilikte olmazsa olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Sen hiç yapmamışsın anlaşılan.
40 Yorumla
+1 yılBen isterim ama sızın canınız yandığı için kıyamıyorum
00 Yorumla
+1 yılDini sebep ve sağlıksız
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDin olmazsa, yapıştırırdım ordan
10 Yorumla
+1 yılDeğilim yeterki istensin 😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen degilim ama yapacak kisiyi bulamiyorum
00 Yorumla
+1 yılNeden sence
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlık için doğru değildir
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn yargim yok ve bence zevk meselesi..
10 YorumlaBana fark etmez
10 YorumlaAsla ön yargılı değilimdir
10 Yorumla
+1 yılÖn yargılı olan kim?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal ilişkiye hiç bir zaman ön yargılı degilim
20 Yorumla
+1 yılHic bi sebepi yok asla yapmadım asla da yapmam
00 Yorumla
+1 yılSeverim ben anal
11 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda kadınlar da düşkün olmaya başladı anala
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargılı değilim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn yargımız yok
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKokoreç gibi bişi bu, temizliğini yaparsan, yemeyi de bilirsen sıkıntı olmaz, ama peşrevsizgüreş olmaz
+1 yılKadınlara sormak gerekiyor bence
00 Yorumla
+1 yılSağlıksız
00 Yorumla
+1 yılDini + kısmen tiksindirici
00 Yorumla
+1 yılDeğilim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorum
00 Yorumla Din ve sağlık.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat