Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)1 yılİstemeyende var herkesi kendinizle bir tutmayın
114 Yorumla
Soran1 yılVar yok demedim ki ama genelimiz bunu istiyoruz
Cevap sahibi1 yılDoğru olanı seçen adamları buluruz bizde
Soran1 yılOnu bulamazsin iste normal ilişkiye girerken aniden girebilirim mesela
Cevap sahibi1 yılO senin hayvanlığın. Çok şükür hayatımda senin gbi insanlara yer vermiyorum
Soran1 yılEee yatakta azcik hayvan olacaksin canim ayrica kimin ne oldugunu bilemezsin ben sadece acik sozluyum
Cevap sahibi1 yılBu tecavüz etmekle aynı şey ama tabi sen buna fantezi diyebilirsin Allah senin gibileri düşmanımdan bile uzak tutsun
Soran1 yılAbartma o kadar da değil girdiğimde itiraz edersen çıkarım sen ne sandin beni anal seviyoruz tamsm da sende abartma
Cevap sahibi1 yılBenim üstümden anlatma kardeşim midem bulanıyor
Cevap sahibi1 yılİtiraz edilirse çıkarmış senin kadar ayısı az bunulunur ama bu kadar insanlıktan yoksun biri anladın mı seninle konuşmak bile rahatsız etti beni yazma varlığını unutmak istiyorum
Soran1 yılAbartma ya sende var ya ne dedim ne yapayim devsm mi edeyim çıkarım dedim ya ne desem olumsuzsuz zaten
Cevap sahibi1 yılİnsani olan öncesinde konuşmaktır insanlar böyle yapar. Dalarım yazmışsın senin gibi adamın suratına tükürmem bile yani yazık etrafındaki insanlara
Cevap sahibi1 yılYazma mak
Soran1 yılBak ya ben onu oylrsine dedim sen olayi büyütüyorsun
Soran1 yılSustun
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(18-24)1 yılBen partnerimle denemek istiyorum ama yok işte napalım
26 Yorumla
Soran1 yılSende sansta benle ayni desene :( nerde yaşıyorsun peki
Cevap sahibi1 yılİzmir
Soran1 yılİzmir kızları güzel olur seni isteyen erkek nasil olmaz csnim
Cevap sahibi1 yılTanışmak isteyen oluyorda hepsi aynı bk tipimde değiller duygusal olan bir ilişki arıyorum zaten o kişiyi bulunca bırakmam zaten
Soran1 yılAnladim sen takilmalik degil evlenmek istiyorsun
Soran1 yılSustun
Gizli Üye(30-35)1 yılacıyor, pis, zararlı kadın için daha sayayım mı
11 Yorumla
Soran1 yılCanim o kadar aci da olsun yani pis ama temizliğini güzelce yapıp iliskiye giriyorum hadi dön anal yapalim demiyorum evet zararli hergun yapacak degilim ki
Gizli Üye(25-29)1 yılSizin için analdan girince ne gibi bir fark oluyor acaba? Acıyı çeken biziz
12 Yorumla
Soran1 yılDaracik oluyorsunuz o darlik biza zevk veriyor ysni azcik aciyacak canim
Soran1 yılSustun
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar